Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak można tak się ubierać?

leginsy noszone do zwykłej siegającej do pasa bluzki. jak można?!

Polecane posty

A ja tylko miałam nadzieję usłyszeć jakąś w miarę mądrą wypowiedź: Po co wstawiacie swoje zdjęcia w stopki?

Skoro masz juz wyrobiona opinie o ludziach, ktorzy wstawiaja zdjecia w stopki to nie zadawaj [ytan po co to robia. Moje zdjecia sa smieszne?? Przynajmniej mialam odwage pokazac swoja twarz a nie jak 3/4 osob nasmiewajacych sie nawet swoich oczu nie wstawia.

Jak już napisałam, pomimo wyrobionej opinii, chciałabym się dowiedzieć, po co, bo a nuż ktoś napisze coś mądrego i mi wyjaśni? Na ciebie już nie liczę - jak już napisałam, jesteś bardzo infantylna i twoje wypowiedzi raczej nie wniosą nic nowego do mojego sposobu myślenia :D

Z reszta rozmowa z Toba nie ma sensu. Moje zdjecie nie musze sie Tobie podobac. Za jakis czas wstawie nowe. Tylko sie nie zesraj ogladajac je bo bedzie jebalo :O

I podsumowałaś właśnie poziom swojego umysłu :D :D :D Z niecierpliwością będę oczekiwać nowych zdjęć. Inni napewno też. :D :D :D

Ja uważam że leginsy noszone do bluzki-tuniki bardzo fajnie wygladaja:) Mnie sie podoba:))

Tylko sie nie zesraj ogladajac je bo bedzie j**alo Po prostu cudowna wypowiedź :D Dziękuję ci za nią. Utwierdziło mnie to w mniemaniu, że jesteś głupia.

Oooo widzę, że trochę pomyślałaś i w końcu zaczynasz przedstawiać sobą jakiś poziom. :D Gratuluję, ostatnia wypowiedź była nawet zabawna. Wybacz że tak długo odpisywałam, ale musiałam sobie wstawić w stopkę twoją cudowną wypowiedź :D

Gość gosia, właśnie pokazałaś,
że nie masz klasy, typowa użytkowniczka kafe :P :classic_cool: 🖐️ :O z takimi tekstami to u siebie w sresiarni, a nie pośród kulturalnych ludzi

Tak orenz, bo kafele to cale moje zycie i zaraz sie chyba rozplacze, bo osoba, ktora mnie nie zna nazywa mnie glupkiem. Oj :(

Dobrze moja droga - trzymaj nosek do góry dalej :D Nie poddawaj się. Grunt to być przekonanym o swojej wielkości i nie przyjmować do wiadomości, że się jest po prostu tępym :D proponuję żebyś zaczęła może więcej czytać? :D Pooglądaj jakieś mądre filmy, pogadaj z ciekawymi ludźmi a nie marnuj czasu na kafe 🖐️

Ciesze sie bardzo, ze na Ciebie trafilam. Na takiego eksperta, ktory po kilku moich wypowiedziach potrafi stwierdzic ile ksiazek w zyciu przeczytalam i jaka jestem. Wyobraz sobie, ze to jest internet i dzisiaj z Toba rozmawiam pod tym nickiem a jutro pod innym. Dzisiaj nazywasz mnie glupia gosialicious a jutro mozesz mi przyznac, ze pisze racje (pod innym nickiem).

Heh :D Skoro nazywasz mnie ekspertem :D Widzisz, po "kilku" twoich wypowiedziach (pewnie by się uzbierał z tysiąc), rzeczywiście mogę stwierdzić, że po prostu jesteś tępą blacharą. Dałaś aż nadto materiału do takich studiów psychologicznych. Można by wyrysować całą twoją osobowość. I dzięki za uświadomienie, że to jest internet i możesz występować pod kilkoma nickami :D Niesamowite! :D A dlaczego ukrywasz się pod tymi innymi nickami? Czyż nie wolisz aby inni widzieli z kim piszą? Masz drugą osobowość, całkowicie przeczącą "gosialicous"?

Gość kokojambo888
gosialicious za stara jesteś na leginsy

Gość gosia to prostaczka

Niestety, muszę zakończyć tą cudowną konwersację, gdyż kończę pracę (która dzisiaj miała charakter luźniejszy - podarowałam sobie jeden dzień luzu :D). Cudownie było - ugruntowały się moje poglądy, że niektóre laski są nieźle walnięte i tępe 🖐️ A dla gosialicous 🌼 - proszę, zmądrzej :O

Gość jak można tak się ubierać?
oj nie było mnie przez 2 godziny i widze że tu ostra walka słowna się rozegrała. a chodziło mi tylko o wyrażenie swojej opinii:)

Gość max dark angel
też jakoś to mnie taki zestaw nie kręci;/

A czemu nie, szczegolnie jak dziewczyna ma ladna figure, zgrabne nogi to mozna się nawet obejrzec, co robie jak mijam takie na ulicy. Nie podoba mi się tylko jak bielizna prześwituje, a takie tez widzialam, smiesznie to troche wyglada :P

Gość max dark angel
ale w wiekszości przypadków w ogole to nie pasuje;/

Gość do Monikucha
a jeśli nie prześwituje bielizna bo jej nie ma? Ja ostatnio mam ochotę tak spróbować. Pozdrawiam, Kasia