Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak można tak się ubierać?

leginsy noszone do zwykłej siegającej do pasa bluzki. jak można?!

Polecane posty

Gość nlfdknk
mnie tez się to nie podoba i wcale nie chodzi mi tu o wagę czyjegoś ciała. tak samo nie podobają mi się w legginsach grube kobiety jak i super szczupłe z jędrnymi tyłkami i co tam jeszcze. To po prostu wygląda jakby kobieta zapomniała czegoś na siebie założyć. Kiedyś mi mój facet powiedział, że widział własnie dwie taki zgrabne w legginsach i krótkich bluzkach. Szpara w tyłku im się odznaczała tak samo jak i szparka z przodu, no odciskały się wargi sromowe zwyczajnie. Powiedział, że wyglądało to tak jakby chciały powiedzieć każdemu "zerżnij mnie". Po czym dodał, że nie chciałby żebym ja tak chodziła ubrana. Na szczęście mam więcej klasy i tak się nie ubieram :)

Leginsy są bardzo seksi :-) Kręcą mnie prawie, jak rajtuzki. Nie ściągajcie ich drogie panie :-)

Gość jarekk3
gdybym byl kobieta to na pewno nosilbym legginsy.

do gosia coś tam coś tam: No właśnie :D I o to chodziło autorce topiku. Po co w takim razie tak głupio piszesz do autorki: "Sama do szczuplych nie nalezysz, ja naleze do szczuplych i takie nosze. Niektore osoby nie maja kompleksow, ktore masz Ty. Masz odpowiedz na swoje glupie pytanie : normalnie" Świadczy to o tym, że nie zgadzasz się z autorką topiku, więc podoba ci się jak pasztety trzęsą tyłkami w obcisłych legginsach?

zgadzam się z kimś tam wcześniej. W legginsach odciskają się wargi sromowe i wygląda to niesmacznie. I tak gosia coś tam coś tam - nie masz klasy.

Fakin szit - mimo tego, ze dorastalam w Polsce to mam troche inna mentalnosc niz wiekszosc Polakow. To co nosza onni obchodzi mnie tyle co zeszloroczny snieg. Niech sobie inna nosza co chca, ja mam dosc problemow zeby glowic sie nad tym, czemu ten nalozyl to a tamta tamto :O Zajmij sie swoim zyciem, nie podobaja Ci sie legginsy to ich nie nos. Nie krytykuj innych za to, ze je nosza, bo kim jestes zeby to robic?

problem nie tkwi w leginsach a w sposobie noszenia ich :) nie wystarczy mieć fajne ciuch, trzeba umieć je nosić :P mi się nie podobają leginsy w połączeniu z krótką bluzką :) nie ważne czy jesteś szczupła czy nie...

Gość janusz palikot
jak ktos jest zgrabny to moze sobie na to pozwolic

do gosia coś tam coś tam: Tak właśnie widać, że masz mnóstwo innych poważnych problemów do rozwiązania :D Świadczy o tym sam fakt, że tu siedzisz i obstajesz za opcją że grube dziewczyny powinny nosić obcisłe legginsy. Myślę, że powinnaś zająć się swoimi poważnymi problemami niż siedzieć całymi dniami na kafe. żal

Gość dum du rum
gosialicious torba na łeb i shut up!

fakin szit dziękuje ci że mnie broniz. co do gosi to ja juz sie pogubiłam czy jest za czy nie bo raz pisze co to kogo obchodzi co kto nosi a za chwile że "grube" nie powinny itp itd.

Gość do gosialicious
poka fote swoich pośladów :classic_cool:

Dokładnie. Twoje wypowiedzi gosia.... się z lekka gryzą. A poza tym mam oczy i widzę, i jak ktoś wyglada tragicznie to komentuję. Może jedna z drugą następnym razem zastanowi się zanim włoży na siebie legginsy. Wybacz, że zajmuję się takimi pierdołami zamiast tak jak ty, zająć się poważnymi rzeczami :D

Jesli sie autorko pogubilas to Ci troszke pomoge : osobiscie guzik mnie obchodzi co inne osoby nosza. Niech nosza rozowe wlosy, niebieskie spodnie i zielone koszulki - prosze bardzo, mnie to guzik obchodzi. Ktos mi tam zarzucil, ze jakbym byla gruba to bym ich na pewno nie nosila. To napisalam, ze chyba logiczne, ze jakbym byla grubaska to bym ich nie nosila :O Kazdy niech sie ubiera tak jak mu sie podoba.

Chodzi o styl twoich wypowiedzi. Autorka stwierdziła jakiś fakt z którym nota bene się zgadzam. A ty od razu najechałaś na nią, a potem to cały czas piszesz, że ciebie to nie obchodzi. No to jak cie nie obchodzi to po cholerę tu siedzisz i piszesz o tym, żę cie to nie obchodzi!!! To jest topik dla osób które to obchodzi więc po prostu idź i zajmij się swoimi problemami. Mnie osobiście zależy na tym, żeby zbawić świat i żeby świat był lepszy bez legginsów :D

to teraz gosu przeczytaj co napisałam na poczatku poruszając ten temat i czy zaznaczyłam tam "że gosia jest chuda ale leginsów też nosić nie może" cały czas masz pretensie o to że wypowiadam swoje zdanie nie podoba mi sie to i koniec też nie patrze na to co kto ma założone ale to połaczenie mnie razi i nawet jak nie chce widzieć to widze. zaznaczyłam że chodzi mi o osoby tęższe grubsze co nie znaczy że kazde połaczenie tego typu stroju na chudej pannie jest ładne. tak jak ktoś już pisał mnie nie rajcuje linia "trójkąta: z przodu i prześwitujące leginsy i już.

Ales sie uczepila tego stwierdzenia, ze mam dosc problemow na glowie, zeby zaprzatac sobie ja innymi sprawami :classic_cool: Jesli nie macie niczego lepszego do robienia, niz obgadywania i nasmiewania sie z tego co inni nosza to wam wspolczuje.

legginsy to nie spodnie ludzie !!!!!!!!!! ;| nie nosi się ich do bluzek do pasa, wygląda to tandetnie i obrzydliwie. sama jestem szczupła, ale kształtna, ale w życiu bym siebie tak nie poniżyła zakładając legginsy do zwykłej bluzki ;| to tak jak wyjść z domu w rajstopach

Gość chce poślady gosi

wiesz co, jeżeli cały czas twierdzisz, że cie to nie obchodzi, jak inni chodzą ubrani, to wyciągłam z tego taki wniosek, że tobie się podobają grube w legginsach. No a potem sama napisałaś, że jakbyś była spasiona to byś nie nosiła legginsów.............

Czy ja gdziekolwiek napisalam, ze mi sie podobaja naciagniete pod biust legginsy tak, ze wargi sromowe sie odznaczaja? {cool] Nawet takie legginsy trzeba umiec nosic :O

idąc waszym tokiem rozumowania, 9/10 osób powinnam opieprzyć bo nie podoba mi się jak się ubierają? :D autorko Ty zapewne też nie chodzisz dobrze ubrana, więc zanim zaczniesz się czepiać innych, spójrz na siebie.

Gość weź się kobiecino marna
gosialicious-weź się kobiecino marna, której zdania tutaj nikt nie słucha oraz której nikt nie lubi i zamilknij . na pewno ci do twarzy w leginsach, szczególnie z tym twoim noskiem, który tu niedawno krążył:D:D:D:D:D:D:D

czytaj uważnie moje wypowiedzi a pózniej zwracaj sie do mnie:)

Napisalam, ze jakbym byla grubaska to bym ich nie nosila, bo wiem, ze nie wyglada to zbyt apetycznie. Jednak nie zmienia to faktu, ze komentuje/nasmiewam sie z grubych osob w legginsach. Widzice roznice??