Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monty Python

ŚREDNIOWIECZNA POLSKA ZNÓW ROBI Z SIEBIE BŁAZNA PRZED CAŁYM ŚWIATEM..!!!

Polecane posty

odpowiesz kurwo na pytanie czy raczej nie wygodnie ci jest? a czy ja gdzies bronilem krzyza idiotko?? jesli tak to pokaz gdzie tak napisalem a jesli nie to przepros ze klamiesz bezczelnie.

Gość polak mały
krzyz to sprawa politycznej walki miedzy jego zwolennikami-katolikami gloryfikujacymi wartosci rodziny i Polskosci(PIS) oraz koszernymi z PO (antypolakami)

Gość wawcia, polskiego chama
ponioslo :-D :-D :-D :-D pierdol sie tłuku, jestes zerem 🖐️

zerem jest twoja stara ze urodzila takiego palanta:D dobra odpuszczam ci bo sie zesrasz jeszcze w pampersa i bedzie smierdzialo. wiec wypierdalaj i poogladaj telewizyjke

taaaak, bo twoja matka to kurwa, a ojciec alfons :classic_cool:

hahhahahhahahaah...!!! jestem facetem, glupi ćwoku!!! tak, twoj ojciec placi mi za parking, gdzie wypuszcza twoja matke :classic_cool: wypierdalaj pusty tluku pisowski, nie rozmawiam z przedstawicielami motlochu 🖐️

Gość cksummer
skonczcie juz z ta p0olityka , beede spamowac wszystkie tematy o polityce , ile mozna tego sluhac /czytac ??? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . .. . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . ... ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. ...ile mozna czytac o tej polityce , podniecacie sie , wyzywacie a i tak wam to nic tluki nie da !!!!!

Gość cksummer
skonczcie juz z ta p0olityka , beede spamowac wszystkie tematy o polityce , ile mozna tego sluChac /czytac ??? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . .. . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . ... . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . .. .. . . . . .. . . . . . . . . . . . ... ...ile mozna czytac o tej polityce , podniecacie sie , wyzywacie a i tak wam to nic tluki nie da !!!!!

hahhahahhahahaah...!!! jestem facetem, glupi ćwoku!!! tak, twoj ojciec placi mi za parking, gdzie wypuszcza twoja matke wypie**alaj pusty tluku pisowski, nie rozmawiam z przedstawicielami motlochu wypierdalaj sam bo ja nie chce rozmawiac z kutasem ktory sie jara Platforma ktora cie dyma codziennie ktory ma konto na naszej klasie na fejsbuku:D i ktory mysli mediami. wiec z laski swojej wypierdalaj paranoiku

Gość pilote9
wawcia_powraca10 ty pisowski kundlu wypierdalaj tam gdzie twoje miejsce oszolomie jeden po tej twoje pisowskiej mordzie piana ci cieknie z nienawisci kundlu pierdolony hauhauhau

wawcia_powraca10 ty pisowski kundlu wypie**alaj tam gdzie twoje miejsce oszolomie jeden po tej twoje pisowskiej mordzie piana ci cieknie z nienawisci kundlu pie**olony hauhauhau z twojej to emanuje ze zgoda buduje :D:D normalnie dales teraz pokaz :D

Gość pilote9
vice-versa warszawa to wicha pokazaliscie jacy jestescie fanatyczni

Gość do wawcia - srafcia
:-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość kolejny zalosny toipic
przejmujecioe sie jakimis moherowymi babkami? naprawdę nie macie wiekszych zmartwien? jak nie, to współczuje ze to dla was az tak ważne 🖐️

Gość zalosne w chooj
kurwa zarzucacie innym fanatyzmy, a sami jesteście anty-pisowskimi fanatykami dekle, już sam nie wiem co gorsze, każdy fanatyk czegokolwiek ma nasrane we łbie :O

Gość sam/a/ jestes zalosny/a/
topik mial dobre zalozenie,niezle sie zaczal, gdyby nie wyzwiska, szczegolnie tego wawki czy jak mu tam. ale co sie dziwic, odezwal sie przedstawiciel tlumu ktory dzis wyczynial cyrki :-0