Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinasłupsk

ciąża ?? Licze na pomoc

Polecane posty

Gość karinasłupsk

Hej zastanawiamy sie z moim partnerem czy jest mozliwa w naszej sytuacji tzw. WPADKA opisze cale zdarzenie : Kochamy sie zawsze w gumce on nie konczy we mnie zawsze wychodzi wczesniej. W czasie najprawdopodobniej moich dni plodnych on wszedl we mnie bez gumki byl w srodku moze z 5 minut po czym zalozyl gumke i tak dalej sie kochalismy czy jest w tym przypadku mozliwa ciaza? okres dostalam ostatni 28 czerwca.. mam srednio co 35-37 dni wiec powinnam go dostac jakos teraz ale nie widac nic .. licze na pomoc

Gość karinasłupsk
??

Gość hmmmmmmmmmm.......
nie wydaje mi się , zebyś mogła zajść w ciążę, stres może tylko opóźnić okres, wiec najlepiej zrób test, już powienien wykazać czy zaskoczyłaś...

Gość af
ja się generalnie nie znam do końca, ale słyszałam, ze w płynie tzw. ejakulacyjnym który sie pojawia wcześniej niz wytrysk, też są czy moga być plemniki, więc teoretycznie byłoby to możliwe, ale radzę nie panikowac

Gość karinasłupsk
moj facet twierdzi ze mu nic takiego wczesniej nie leci ze nie kzademu facetowi musi leciec

Gość af
a tego czy u każdego to już nie wiem, nie lepiej zrobić test?

zawsze kochacie się w gumce, do tego stosunek przerywany to po kiego grzyba akurat w czasie płodnych stosowaliście sam przerywany? troszkę to niezrozumiałe jest. odpowiedź brzmi tak ciąża jest możliwa. jak okres się nie pojawi to zrób test.

Gość karinasłupsk
no poprostu tak wyszlo nie wiedzialam ze mam dni plodne okazalo sie po fakcie ... madry polak po szkodzie