Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaklopotana

PYTANIE DO KOBIET !

Polecane posty

mialam jakas infekcje potem przyszedl okres, choc nie taki jak zawsze, duzo mniej obfity i bez objawowy (bole piersci byly zawsze) i zaczelam obserwowac co ze mna nie tak, i pod koniec tej niby miesiaczki wkladam palec zeby sprawdzic czy bole czy cokolwiek, i wylecialy tylko jakies male skrzepy ... nawet nie wiem czy krwi. i co najciekawsze, moja pochwa jest ciasna jak nigdy! taka ze jak wkladam palec to czuje z kazdej strony juz scianki ... ;/ kiedys tak nie bylo... nie mam nawet miejsa zeby poruszyc tym palcem ... a nie chce specjalnie tego sprawdzac z chlopakiem, czy podczas sexu bedzie ciasniej, bo boje sie ze bedzie bolalo, ze w ogole nie wejdzie ... czy ktoras z was juz tak miala ????

Gość gfvdshbgfhj
Ja podczas okresu nie moge wlozyc tamponu, musze uzywac specjalnych zeli nawilzajacych do aplikacji. Ale te objawy to jakies dziwne acz mialam cos podobnego, dawno temu, jak jeszcze to wszystko bylo nowe, nieregularne

a ja juz mam okres od kilku lat. i zawsze byl normalny. a teraz bez wczesniejszych bolow, tak nagle, i skąpo...

Gość gfvdshbgfhj
odchudzalas sie ?

nie !! ale jadlam przez tydzien troche mniej niz zwykle, bo bylam na wczasach. wiec moze dlatego ?? i ta niby miesiaczka przyszla po paru dniach jak juz wrocilam do domu

Gość Stosowałaś ALBOTHYL?