Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedyny sensowny

Dlaczego w Polakach tyle jadu, złości, nerwów i nienawiści?

Polecane posty

Gość czesiek balasek
jak przeciw interesom PO to nienawiść jak obrażano Prezydenta ŚP.Kaczyńskiego to była POlityka zgody i miłości

Gość lubieżny murarz
bo kurwy polaczki to pogarzajace soba szmaty , brudne, leniwe , śmierdzące , o prostytuckiej mentalnosci.

Gość lubieżny murarz
a co to sąd najwyższy? w polsce jest bezprawie. dziki mafijny kraj. a jak wam żle to się napierdolcie dopalaczami bedzie wam lżej

Matko,dziwne, że to przeważnie starsze pokolenie jest pełne jadu i złości :P

czy ty widziales zeby za rzadow pisu takie szopiki odstawiano?? No nie bo za rządów pisu na pielegniarki sie nasyłało kordon uzbrojonych po zeby policjantów i dla pewności zagluszało sie im komórki :D Bo oni stali tam gdzie zomo :classic_cool:

A jacy maja być skoro każdy tylko czeka aby kogoś zrobić w ch...? Ja tez mam dość tego, że nie mam przyszłości w tym kraju gdzie rządzi pieniądz, prostytucja i łgarstwo, tez stałam się zgorzkniała na ten kraj.

kpiarz to pokaz jak bili te pielegniarki ojej zagluszyli im telefony zbrodnia przeciwko ludzkosci. pokaz te zmasakrowane ciala pielegniarek. dajesz uzyj google

Gość lubieżny murarz
polaczki to sprzedajne szmaty bez honoru i ambicji. łajzy zmywakowe a do tego tępe durnie wciąż roszczące sobie prawa do wszystkiego . o świadomości pantofelka.

Wszędzie rządzi pieniądz i to jest normalne, bo dzięki temu żyjemy, ale nie wmawiaj mi, że we wszystkich krajach rządzi on aż do tego stopnia, żeby niszczyć drugiego człowieka. Mam 28 lat, nie uważam się za moher, ale to jest straszne, że normalna praca nie daje mi szans na normalny dom, normalne wakacje i życie bez kredytodawców na plecach. Zamiast o tym mówić to każdy w tym kraju aktualnie trąbi o krzyżach, celebrytach ( czy jak tam te k.. się nazywają)i czy wybory były ważne. W d... to mam, ja chcę, żeby rząd włożył tyle samo wysiłku w ukrócenie wyzysku ile wkłada w potyczki słowne w tematy dla normalnych ludzi całkowcie nieistotne. Mam gdzieś gdzie stoi krzyż, interesuje mnie natomiast czy za 3 miesiące nikt mnie nie wyrzuci z pracy by zapłacić mniejszy podatek zatrudniając kogoś innego.

Gość POzwolennik
a dlaczego ma nie wyrzucic? jest liberalizm i prawcodawca ma prawo postepowac ekonomicznie , jestes super dobra i wydajna ok. przestajesz byc won. na bruk. a co do zarobkow to i tak zbyt wiele w stosunku do efektow pracy lud pracujacy zarabia. tylko by chcial wiecej i wiecej

Gość Abd-Ru-Szin
Zauważcie że kto to robi największe zamieszania? Mochery! Dopóki rydzyk będzie mieszał się w politykę, tak będzie, ten człowiek niby tak grzecznie tylko sugeruje kogo popierać a tak naprawdę wlewa w ludzi nienawiść do wszystkiego co nie z pisu i z radia.

Gość POzwolennik
słusznie prawisz takich nam trzeba nowoczesnych europejskich , internacjonalistycznych nowych ludzi 21 wieku.

Wiesz nie ma się co dziwić przedsiebiorcom, że chca obniżac koszty prowadzenia biznesu. Chyba kazdy normalny człowiek by szukal oszczędności bo kazda złotówka zaoszczędzona pozostaje w portfelu.

a dlaczego ma nie wyrzucic? jest liberalizm i prawcodawca ma prawo postepowac ekonomicznie , jestes super dobra i wydajna ok. przestajesz byc won. na bruk. a co do zarobkow to i tak zbyt wiele w stosunku do efektow pracy lud pracujacy zarabia. tylko by chcial wiecej i wiecej co brales? słusznie prawisz takich nam trzeba nowoczesnych europejskich , internacjonalistycznych nowych ludzi 21 wieku. wymien nazwiska:D czekam :D

Wiesz nie ma się co dziwić przedsiebiorcom, że chca obniżac koszty prowadzenia biznesu . Chyba kazdy normalny człowiek by szukal oszczędności bo kazda złotówka zaoszczędzona pozostaje w portfelu. czyli cieszysz sie ze we wlasnym kraju maja cie w dupie jako pracowniak i nie masz praktycznie juz zadnych praw odpowiada ci taka rola tak??

Pracuje sam dla siebie więc nie mam problemu. Ale wierze, że Ty będac pracodawca bys narażał sie na wieksze wydatki, żeby Twoi pracownicy mieli poczucie, że nie masz ich w dupie :P Napeeewno bys tak zrobil jako dobry samarytanin

Moja siostra mieszka w Stanach i tez zapiernicza od rana do nocy. I to ja wyjeżdżam na wycieczki zagraniczne, a nie ona, bo stomatolog, bo badania za które musi płacić ciężkie pieniądze. Nie narzekajmy, bo wcale nie jest tak źle :)

Rozumiem osoby prowadzące działalność i o tym mówię, w niewielu innych krajach są aż tak wysokie koszty zatrudnienia pracownika, ZUSy, USy i inne pierdoły. Zamiast obniżyć chore stawi to pozostawili "furtki"pracodawcom, którzy też chcą godnie zarabiać i najczęściej robią to kosztem innych, bo zwyczajnie nie mają wyboru inaczej. Ale nie o to chodzi, chodzi w tej dyskusji o to, aby wreszcie wrócić do rozmów na tematy ważne a nie gdzie stoją kible, krzyże i babcie z nielegalnie zerwanymi jabłkami! Czemu nie ma rozmów o przyszłości Polaków a są rozmowy o przyszłości jednego drewnianego krzyża!?

Gość POzwolennik
może by tak domową wojnę wywołać , zbyt dużo się tego polactwa naplęgło. będzie lużniej i wszyscy będą pracowali u siebie