Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffinek,

od ilu kilogramów ona nie jest atrakcyjna?

Polecane posty

Gość muffinek,

jaka kobieta nie jest atrakcyjna? od ilu kilogramów? co jeszcze powoduje, ze nie jest atrakcyjna (chodzi o wyglad, a sposob bycia, czy inne pitu pitu)

Gość nie jest atrakcyjna
od 50 kg. Inne czynniki to rozstępy, celulit, fałdy tłuszczu, krótkie nogi itd.

Gość jesli mowa o kobietach
to do 50 kg to dla mnie zadna rewelacja ani dupy ani cyca a atrakcyjnym sie jest gdy sie jest zadbanym

Gość nie jest atrakcyjna
Tyłek ma być z mięśni, a nie cały otłuszczony. Piersi w ogóle to ważą tyle co nic nawet jak są wielkie.

miesnie waza wiecej niz tluszcz, jesli wiec atrakcyjna dziewczyna ma byc umiesniona i wazyc do 50kg, to musi mierzyc 150cm, co wg mnie jest wzrostem troche za niskim duze cycki waza kilka kg, moja przyjaciolka ma wielkie i narzeka na ich ciezar

Gość Moim zdaniemm
Od 70kg w góre w zależnosci od wzrostu kobiety są atrakcyjne. Wystające kości wyglądają okropnie.

Gość onnon
55kg to max dla kobiety, powyzej juz jest spasiona.

Gość Sysunia 1881
ja mam 170 wzrostu i waże 60 kg, nie jestem szczupła, mam odstający tyłek i normalne iersi. nie jestem szkieletorem noszącym rozmiar 34. ale uważam,że facet musi mieć za co kobiete złapać. !!

Gość stara rura
co to w ogóle za durne pytanie?jak kobieta jest zadbana i pewna siebie,a przede wszystkim jeśli sama siebie uważa za atrakcyjną,to tak jest postrzegana...znam mnóstwo uśmiechniętych,zadbanych kobiet przy kości-moim zdaniem atrakcyjnych i wiele wieszaków z wiecznie niezadowoloną miną i na kolejnej diecie...waga nie ma nic do atrakcyjności...

Idąc waszym tokiem myślenia, to była moja największa porażka. :( Ale ja nie tak to wspominam. Było całkiem sympatycznie :) ale teraz na wszelki wypadek, wolę sobie zjechać :P by nie paść ofiarą swojej chuci i nie posunąć lwa morskiego, tylko dla tego że nam się "fajnie" rozmawiało. :O

Gość Marika Fruscio
ta babka waży z 75 z czego 10 ważą jej piersi ale to najpiękniejsza kobieta sierpnia jak na razie http://www.tgcom.mediaset.it/fotogallery/fotogallery6411.shtml?1 http://www.youtube.com/watch?v=l4JyU3zzIoc&feature=player_embedded każdy facet chciałby sie taką pobawić na dłuże to raczej nie bo na dłuższa mete takie nie praktyczne zchciałbym poznać taką koleżankę do seksu i spacerów żeby innni zazdościli i sie ślinili. żona ma tylko 75E - dla mnie to stanowczo za mało

Gość gość
a ja waże ok 90 kg i mam się za atrakcyjna babkę:D zaden tłuszcz mi nie zwisa,no moze troche brzuszek ale lubie siebie i mam w sobie wiecej energii i poczucia humoru niz wiekszosc chudych:Pa jesli nawet nie jestem atrakcyjna ,to na pewno abstrakcyjna:Da tak w ogóle to kto decyduje o tym ile powinna ważyc kobieta atrakcyjna?

Gość Mamed
Kobieta przestaje być atrakcyjna po 2 kg zjedzonego bigosu. Naraz :O

Kobieta przestaje byc atrakcyjna od 176.6 kg:-) Serio, glupie pytanie. Zadbana kobieta zawsze jest atrakcyjna. Nie dla kazdego, ale dla kogos z pewnoscia. I chocby byla super doopa, to smrod, brud i syf nikogo nie zacheci.