Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam tego dość ON

Jestem prawiczkiem i mam tego dość. Boję się że nie będę miał kobiety

Polecane posty

Gość Th is IT RE
Ciekawe jak Ja mam ochotę a nie ma chętnej

Gość Esmerald.
Jak bedziesz siedzial na forum o tej porze w gorący sierpien to nawet jak będziesz Jezusem to Ci sie nie uda. Ubierz sie porządnie, spakuj portfel i idź do nocnego klubu, zrób maślane oczy do jakiejs fajnej dziewczyny, pogadaj z nią, zaproś, zaoferuj coś i licz sie uda, jak nie to odkacujesz jutro i sprobujesz na nowo w czwartek. Ja mialem juz tyle okazji w ktore na poczatku nie wierzylem a przyszly tak latwo ze az nieprawdopodobne tylko u mnie problem polega na tym ze to ja nie chce.

Gość Esmerald.
"Trzaśnij obrotowymi drzwiami" Jak będe mógł odgniąć futryny w kierunku skrzydeł takich drzwi to trzasnął głośniej niż padającę dęby. Różne prawa da sie nagiąć :D

Gość gsdfsssssss
siedza na forum i mysla ze jak beda pisac ie to oni juz lat maja a sa praiwczkami to cos zmienia haha zaraz jakis madrala po mnie pojedzie ze zadna prawiczkow nie chce itd. moze obnizcie wymagania a chetna sie znajdzie nie wszystkie kobiety sa piekne a tez pragna z kims byc wiec przestanie sie uzalac bo to zalosne

Esmerald. oni takie rady jakich im udzieliłeś słyszeli 5 tysięcy razy wiec problem leży chyba gdzieś indziej.

Gość Esmerald.
Problem leży tylko w wierze w siebie i odwadze. Widuja na ulicy czasem takich cielaków z tak pięknymi kobietami że utwierdzam się w przekonaniu że wygląd dla kobiet chyba na prawde nie jest najważniejszy. Trzeba sie hartować na kolejnych porażkach i probowac dalej bo innej rady nima.

Gość Th is IT RE
Esmerald. chce w ryja za tą prześmiewczość

Gość ganz pomada
jestem lewiczkiem i też mi to obrzydło w sumie żadna różnica trwaj wytrwale w niewinności a ja będę kciuki trzymał :)

Gość gsdfsssssss
problem jest taki ze oni dostaja dobre rady ale maja to w dupie bo latwiej siedziec w domu przed kopem i sie uzalac niz zaczac cos robic

Gość Esmerald.
Ja nie mam notatek bo ja tak samo jak Ty z kobietami gadac ne umiem, pomijając moją odmienność i niechęć do :kontaktów: to wlasnie dla tego jesszcze nie ruchałem. Ale wiem że na upartego w ciągu tygodnia bym coś zaliczył. Bez uczucia i poniekąd bez przyjemnosci ale bym to zrobil. Tylko swidomosc ze bylo to na siłe by mnie zabiła.

Gość Th is IT RE
Dziewczyny mają duuuuże wymagania Wolą przystojniaków cwaniaków doświadczonych

Wy jesteście intelektualnie niedorozwinięci. Gamonie i nieroby jedne. A kolega TH uciekł z zakładu dla niedorozwiniętych umysłowo. Jego rozumiem bo to nie jego wina, że się takim kretynem urodzil.

Gość Esmerald.
"Esmerald. chce w ryja za tą prześmiewczość " chciałbym w ryja gdybym nie był prawiczkiem. Jestem na takim samym etapie jak reszta tylko inaczej do teg opodchodze

Gość Th is IT RE
Nic nie da się zrobić Można tylko czekać na szczęśliwy uśmiech losu

Gość kobiety lubia przystojnych
babiarzy

Gość tarararrara
zaluje ze nie sledzilam watku od poczatku :D kolejny zalamany prawiczek...co to sie dzieje

Gość Esmerald.
"Ślepy prowadzi ślepego.." nie koniecznie, wczoraj wrocilem z sopotu i na imprezie laska na ucho wyszeptała mi "mineta?" Tylko ze spierdoliłem. Ale dupsko było jak na dłoni.

Gość Th is IT RE
A potem 150

Gość tarararrara
esmerald- ciesz sie bo bys syfa zalapal ;/ ty wiesz ilu żuli musialo jej cipe lizac??

Gość Th is IT RE
Być może jak będę musiał jeszcze kilka lat poczekać na takie słowa bo jakoś do tej pory nie mam nawet koleżanek

Gość Esmerald.
domyślalem się dla tego uciekłem pod pretekstem udania się do baru po drinka. Byłem dobry z mikrobiologii nie potrzebuje korepetycjii

Gość Esmerald.
chociaż się na coś przydalem

Gość tarararrara
ale z czym wy macie problem? :/ na portalach randkowych czeka masa dziewczyn. w dzisiejszych czasach to nie obciach

Gość bujahahahaahahahah
:"ie ma rzeczy niemozliwych. Ludzie próbują odkryć kontrole nad genami, nad sterowaniem czasem a ty chcesz tylko zrobic to co inni robią od 50 t" tylko, że panów zajmujących się genami i z poważnymi sukcesami było tylu że można ich liczyć na palcach Einstein też był jakoś 1 więc to ma się nijak do całej reszty

Gość Th is IT RE
Byłem na portalach i jakoś żadna do mnie nie pisała

Gość tarararrara
najlepsze jest to ze normalni niesmiali i powaznie podchodzacy do zwiazku faceci kisza sie w domach bo nie maja odwagi zagadac do dziewczyn a kurwi*rze i cwaniaczki nie warte grosza co chwile maja nowe panienki... Warto by sie jednak bylo przelamac

Gość gsdfsssssss
po pierwsze jestem kobieta "Ale to, że jestem zrezygnowany porzednimi niepowodzeniami i dlatego jestem na forum to już do pustego łba jełopie nie wpadło?" jak nie chcesz nic zmienic to daj ludziom spokój lepiej wykorzystac swoj czas dajac rady komus kto ich potrzebuje "nie wszystkie kobiety sa piekne a tez pragna z kims byc " A bierz sobie ten szajs. Ja ze śmietnika jeść nie będę. haha jak szukasz księżniczki to powodzenia, na pewno gdzies na ciebie czeka "problem jest taki ze oni dostaja dobre rady ale maja to w dupie bo latwiej siedziec w domu przed kopem i sie uzalac niz zaczac cos robic" Wyjdź do ludzi - fajna rada. Nigdy bym na nią wczesniej nie wpadł. No widzisz a nawet nie podziekowles:P

Gość Th is IT RE
Jak mnie żadna nie chce to nie ma co się wychylać Czekam na szczęśliwy uśmiech losu