Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam tego dość ON

Jestem prawiczkiem i mam tego dość. Boję się że nie będę miał kobiety

Polecane posty

Gość tarararrara
darker- po twoich wypowiedziach typu "te tepe cipy twierdza" sadze ze nikt cie nie chce nie ze wzgledu na wyglad ale raczej osobowosc;/ przyznam ze moj aktualny facet nie spodobal mi sie absolutnie gdy go poznalam osobiscie (poczatkowo poznalismy sie na czacie) i powiedzialam mu ze chce sie z nim tylko przyjaznic choc wiem jak banalnie to brzmi. on mi dal wybor- albo zwiazek albo nic (bo oczywiscie jak kazdy facet lecial na wyglad u kobiety a na to nie narzekam powiem nieskromnie) i zdecydowalam sie z nim byc bo wiedzialam ze tak inteligentny i wygadany facet to rzadkosc i ze z nikim wczesniej sie tak nie dogadywalam. jakby on byl taki jak wy i by siedzial na tylku nic nie robiac czekajac co los mu przyniesie to guzik by mial... a tak to sobie mnie ustawil ze glupia za nim jestem i jeszcze sie go o seks prosze mimo ze kiedys bylo odwrotnie :D

łe faktycznie myślałam ze Loser ma jakaś głęboko ukryta ciemna stronę. Th is it grozi podszywaczą wycięciem powiek kreatywne podejście do sprawy.

Gość Th is IT RE
Ja czekam na szczęścliwy uśmiech losu bo nie ważne co się robi i tak wszystko jest zapisane w gwiazdach i ja nie długo poznam moją ładną dziewczynę o ciemnych włosach

Gość Th is IT RE
Jakbym był przystojny to bym obracał nie jedną laskę a tak jak jestem brzydalem to jestem dla dziewczyn gównem i mogę tylko czekać na szczęśliwy uśmiech losu

Jak rodziców zabraknie to umrzecie bo nie jesteście w stanie zarobić nawet na kromkę chleba, pozdrawiam was ciotki.

Gość Th is IT RE
Dostanie suka w ryj to będzie warzywem

Gość Th is IT RE
Może niedługo znajdzie się ładna dzieczyna która doceni moje dobre serce i jasną duszę

Gość do tarararrara
zwykla dziewczyna nie znaczy brzydka. a u takiej zwyklej, ale nie straszacej wygladem to ciezko miec szanse. poza tym niektorzy faceci ladnieja z wiekiem i po co maja miec teraz przecietna dziewczyne, jak za pare lat moga miec pieknosc?

Gość do Suczi18
jestes blachara i suka

Gość tararararar
darker- zdziwilbys sie bo prawie kazdy czlowiek korzystajacy zinternetu przynajmniej raz w zyciu wszedl na czat :) ty mnie wyzywasz od nienormalnej? a co tu robisz? rownie dobrze moglabym powiedziec ze to ty jestes nienormalny bo siedzisz na damskim portalu. nie dziwie sie ze nikogo nie masz z takim podejsciem do drugiego czlowieka. z tej samotnosci juz chyba gorzkniejesz :P

Gość Th is IT RE
Śmierdzisz czosnkiem

Gość tararararar
chlopaki wy macie problem u dziewczyn bo chyba dajecie wyczuc ze jestescie zakompleksieni ;/

Gość Th is IT RE
Pij siki weroniki

Gość do tararararar
trzeba cwiczyc, pracowac nad sylwetka, dbac o swoj styl, ubior i wizerunek - w ten sposob nawet przecietniak moze kiedys zdobyc piekna kobiete

Gość tararararar
darker- jak widzisz czasem chyba jednak warto wejsc, ja przynajmniej nie zaluje ze weszlam bo tam go poznalam." nienormalni" siedza w zakladach dla psychicznie chorych a ludzie z czata zapwniam cie ze chodza wolno po ulicy i pewnie wielu z nich znasz osobiscie

Gość Th is IT RE
Jakbys stała tu obok mnie to bym przyłożył ci w splot słoneczny Naśmiewasz się z brzydkich i za to powinnaś spłonąć żywcem

Gość tararararar
th is- ja?????

Gość Th is IT RE
Tak

Gość oj zrzędy zrzędy
wy tu będziecie siedzieć do końca waszych dni :D nie ma innej opcji :D

Gość Th is IT RE
Zobaczymy co los szykuje Może spodobam się jakieś ładnej dziewczynie

Gość do tararararar
czasem tak jest, ze ktos w ogole sie nikomu nie podoba

Gość Th is IT RE
Jestem nienormalny, powinienem sie zabić

Gość tararararar
offerma i tu sie mylisz bo w domu nie dosc ze mialam patologie to kasy zero i urody tez brakowalo bo jak dziewczyna chodzi w trampkach i trzech bluzkach na okraglo to nie ma przeciez szans u chlopakow. gdy mialam nascie lat to wpadlo troche kasy i zaczelo sie solarium, farbowanie dlugich wlosow na czarno i wtedy dostawalam mase propozycji spotkan od chlopakow tak tych atrakcyjnych jak i tych zwyklejszych i pokusilam sie na lakomy kasek- podobal sie wszystkim moim kolezankom. I co? i po 3 spotkaniach go olalam bo doszlo do mnie ze ma dziewczyne a ten nawymyslal glupot ze jestem kur*a i zaczeto mnie tak wyzywac podczas gdy nawet mnie nie dotknal!! od tamtej pory chodzilam z chlopakami bez grosza przy duszy, bez auta a moj ostatni ex byl po zawodowce i byl zwyklym tepakiem i prostakiem jak sie pozniej okazalo gdy juz nie bylismy razem. ja wiem jacy sa ludzie ktorzy maja wziecie... zdradzaja, oklamuja i nie szanuja uczuc drugiej polowki dlatego wybieralam chlopakow z nizszej polki- jak mawialy na nich moje kolezanki. myslalam ze dzieki temu unikne tarktowania mnie jak mieso - przeleciec i zostawic lub spotykac sie ze mna i z inna za plecami ale wiecie co? oni tez wykrecili wałki mimo ze ja bylam wierna. Teraz jestem z facetem sporo starszym i mimo ze nie super atrakcyjnym to wiernym i inteligentnym ktory nie siedzial i nie kwiczal ze nikt go nie chce tylko mial odwage startowac do mlodej i atrakcyjnej dziewczyny nie bojac sie upokorzenia. I ma co chcial. ALE LITANIA>>> ;/

Gość oj zrzędy zrzędy
i bardzo dobrze, lepiej trzymajcie się z daleka od biednych stworzeń kobiecych :D

Gość Th is IT RE
utnę sobie penisa i wykrwawię sie na śmierć

Gość Th is IT RE
Ta sratadrata to jakaś pizda niemyta co wykorzystuje fakt że jest gdzieś za monitorkiem bo inaczej by dostała w pape i by nie pieprzyła takich pierdół

Gość ja sie zadnej nie podobam
i nie dramatyzuj , pocieszajacy jest fakt ze mi tylko Bog nie dal panny inni maja o wiele gorzej :)

Gość yh is yt qqwwweee
"i tak wszystko jest zapisane w gwiazdach " czy ty wiesz, że gwiazdy to wielkie kule płonącego wodoru oddalone od nas o miliony milionów km? tam nie ma nic zapisane :classic_cool:

Gość Pomarańcza89
Ale się temat rozwinął. Koledzy, przywołuje Was do porządku. Zamiast siedzieć na kafe wieczorami, popołudniami, dniami i nocami, idźcie wyrywać laski w te piekne, letnie wieczory:)