Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam tego dość ON

Jestem prawiczkiem i mam tego dość. Boję się że nie będę miał kobiety

Polecane posty

Gość Esmerald.
"tylko, że panów zajmujących się genami i z poważnymi sukcesami było tylu że można ich liczyć na palcach Einstein też był jakoś 1 więc to ma się nijak do całej reszty" ja nie mówię o konkretnych przypadkach że dupy lecą na naukowców, tylko chcialem porównać problematyke uczonych z codziennością zwykłych ludzi którzy nie mogą umoczyć i uważają to za coś niewyobrażalnego.

Gość ale mitoman ten esmerald
ma 26 lat i jest lekarzem? w takim wieku to mógł najwyżej akademię medyczną skończyć a do uprawnień zawodowych to jeszcze daleka droga

Gość tarararrara
skoro na portalu nie pisaly do ciebie to ty mogles jako pierwszy napisac do nich. dodam od siebie ze wy faceci za wysoki wymagania macie. nawet ci "przecietni" startuja do tych naprawde ladnych dziewczyn a potem sie dziwia ze dostali kosza... Prawdziwie ladne dziewczyny maja facetow na peczki i warto sie rozejrzec za dziewczyna ktora bedzie na was patrzyla jako na jednostke a nie za taka dla ktorej bedziecie jednym z wielu

Gość Th is IT RE
Nie będe się zastanawiał dla jakieś jestem brzydki a dla jakiej nie Szukanie przez internet to gówno Zobaczę co los dla mnie szykuje

Gość buhahahahhahaahahahh
i to porównianie ci nie wyszło. Bo osób które rozumieją te zagadnienia, i się liczą, jest na świecie kilka/kilkanaście. Więc nie za bardzo wiadomo jak to przyłożyć do atrakcyjności (na tzw. zachodzie) i co za tym idzie kontaktów seksualnych. bo nie mówimy o islamastanie gdzie ojciec umawia za kogo wydać córkę albo podobne, nie działające u nas już, rzeczy

Gość Esmerald.
"ale mitoman ten esmerald" Kochasiu, w wieku 19 lat dostalem się na AMG i mając 25 lat skonczylem ta uczelnie, studia medyczna trwają 6 lat, od paru miesięcy jestem lekarzem starzystą. To Tobie coś się pomyliło w trakcie przyuczania do zawodu stolarza. Życzę miłego wieczoru

Gość a po co nam nieladne
dziewczyny. to juz lepiej sie masturbowac niz sypiac z niezbyt urodziwa dziewczyna

Gość Esmerald.
buahahaahahhahaha nie rozumiesz mnie! Chcialem tylko powiedzieć że są ludzie którzy mają DUŻO WIĘKSZE problemy niż niemożność odbycia stosunku płciowego który jest rzeczą w dzisiejszych czasach tak powszechną i łatwą jak zjedzenie chleba

Gość dla prawiczków nie ma nadziei

Gość tarararrara
widze ze ktos okreslil malo atrakcyjne dziewczyny jako szajs... no ladnie. bylam na studniowce z moim bylym pare lat temu i jego niearakcyjny kolega zaprosil jako swoja partnerke ladna blondyneczke, taka delikatna i taktowna ze az sobie pomyslalam ze mu sie trafilo wreszcie cos fajnego bo madry chlopak jest ale urody to on nie ma przez co i z dziewczynami mial problem. blondyneczka byla mila poki nie poszla ze mna i z paroma innymi dziewczynami do toalety...padlo pytanie "chodzisz z mackiem?" a ona "pffff no cos Ty! nie osmieszaj mnie, jestem tylko jego znajoma! :D ". i co jest szajsem??

Gość jak bym był lekarzem
to nie siedziałbym na forum dla inteligentnych inaczej. Żal :classic_cool:

Gość Esmerald.
Bo co?

Gość tarararrara
TH is- no to czekaj na los ale mozesz sie nie doczekac. jak myslisz ze los za ciebie ci dupe znajdzie to zycze powodzenia ;)

Gość Th is IT RE
Ja chce ładną

Gość tarararrara
szukacie na sile przeszkod ;/ jedna na sympatii wysmieje a inna nie no i co? nie sprobujesz to sie nie dowiesz. a co do komentarza ze lepiej trzepac niz ruchac brzydka laske to zgadzam sie o ile chodzi komus o sam seks. tylko ze jesli chodzi o sam seks a nie uczucia to rownie dobrze mozna isc do domu publicznego i sie nie przejmowac niczym

"Jak on śmie bez pieniędzy, wyglądu, super pracy do dziewczyny ładnej podchodzić, cham jeden! A poszedł nieudaczniku bo ochrone wezwę!" No właśnie, jak on śmie? Ludzie są dziwni, nie potrafią realnie ocenić swoich szans. Ja nie podchodzę, wiem kim jestem.

Gość Th is IT RE
Gdzieś jest moja dziewczyna a kiedy ją spotkam to tylko los wie

Gość tarararrara
darker- jakby ten moj znajomy zaprosil zwykla dziewczyne to moze by sie dobrze bawil i nie zostal ponizony za plecami no ale wy wolicie byc slepi i patrzycie tylko na opakowanie... jestescie w wiekszosci jak te durne panienki ktore sa wyrywane przez przystojnych pilkarzy na jedna noc i sie dziwia ze po seksie dostaly kopa w tylek.

jakby ten moj znajomy zaprosil zwykla dziewczyne to moze by sie dobrze bawil A zwykłe dziewczyny nie mają wymagań?

Gość gsdfsssssss
tak tak obrazaj mnie, mam to w dupie. ja spadam bo mam dosyc gadania z akimi ludzmi jak ty daker, siedz tu i sie uzalaj nas soba miłego zycia

Gość Th is IT RE
Nie chce brzydkiej chorej umysłowo jakieś grubej beki z włosami na brzuchu

Gość Th is IT RE
Ja też będę miał dziewczynę do dobrym sercu i jasnej duszy bo taki jestem

"I to pisze gość co chciał mnie zaj**ać siekierą..." kiedy to było ? ja was po prostu uwielbiam : )

Gość Th is IT RE
ja nie mam żadnej na oku

Gość Th is IT RE
Sama jesteś chora umysło Chcesz pójść na solo suko ?

Looser i Darker to też niezle debile. Wy jesteście nienormalni, do domu wariatów z wami, cioty jebane.

Loser z tego co zauważyłam jesteś zagorzałym katolikiem. grozisz bliźniemu siekiera ? a kysz ! Darker błagam o więcej.

Gość Th is IT RE
Dostałabyś w grdyke i po 10 sekundach byś zdychała

Gość Th is IT RE
elizeja widzę że to jakaś kurwa w dupe ruchana przez murzyna osikana