Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesprawiedliwi rodzice....

mam chłopaka, ale rodzice o nim nie wiedża, bo...

Polecane posty

widzialam:D i ze usunelas też :) ja sie nei bawie tylko kolezanka jest na studium foto i tak czasami na zalizcenia robi zdjecia Ciesz sie z bobasa, zdjecia zawsze bedziesz mogla sobie robic tyle ze za rok :) a z brzuszkiem tez ladne wychodza:) poczekaj chwilke;d http://www.maxmodels.pl/kaq_.html ale ogolnie jestem dziwna na tych zdjeciach ;d

No teraz juz wiem :) musialam zobaczyc twarz z bliska... Niestety po porodzie czeka na mnie dluga meczarnia, aby moje ciało doszło do dawnej formy bo juz teraz jest tragedia. Mam za kilka miesiecy umówioną jedną sesje z brzuszkiem, ciekawe co z tego bedzie:) A ty powinnas isc do innych fotografów, ladnie wychodzisz na zdjeciach naprawde:)

A jakos tak nie przywiązywałąm wagi do zdjęć :) ale pomyśle wiele osob mi to mówi :) O prosze Cię nie gadaj głupstw byłaś zawsze taka chuda napewno ciąża wiele nie zmieni!:d

Nooo nie wiem, mnostwo kilogramów przybyło, cellulit i rozstepy, których w zyciu nie miałam. trądzik... porazka jakas W dodatku koniec imprezowania, a nie powiem, zeby mi sie nie teskniło za Farmacją :)

Gość niespełniona przyjaźń
hardcore :classic_cool:

jaki koniec imprezowania, pewne kelnerka z f lazila w ciazy sobei potanczyc :d dobra mniejsza z tym oczywiscie zartuje:) tez bym nie chodzila.. ale trudno by bylo tak siedziec w domu.. tak wogole to w jednym temacie dzisiaj tez sie pytalam skąd jestes:D ale nie zajrzałaś już chyba do niego bo nie odpisalas :) Bylas bardzo chuda wiec mozesz sobei pozwolic na troche ciałka :) na rozstępy jest dobre masło kakaowe

Ratuje sie czym moge :) AAa mowa o kelnerce MAgdzie ??:) No ona juz spory brzuszek ma, ja jednak wole w domu posiedziec niz innych na siebie narazac... noi chlopak mnie nie pusci :( :( Pewnie od stefankow sie o mnie nasłuchałas nie ?? ;p

nie nie :D tamta już urodziła :) byla blondi teraz jest ciemna nie pamietam imienia...wrocila niedawno do pracy.. a Magda M ta blondi co juz nie pracuje jest w ciazy? czy o innej mowimy :) niee.. wyjątkowo nie :D ogólnie nie obgadują tak ludzi.. CHYBA nie mam pojecia możliwe ze te o mnie czegos sie nasłuchaałąs:D hah ale ogolnie teraz sie uspokoili.. są przykladem świętości przynajmniej Adas ;d

Tak tak i Twoja koleżanka Sonia z Włodkiem :P o ile dobrze pamietam :) No widzisz jak się dobrze skończyło każdy w swoja strone i kazdy szczesliwy :) ja mialam posobnie ze Stefanem ale jak widdzisz tez sie szczesliwe skończyło i jutro mam rok zareczyn z moim :D

bywam bywam :) tylko teraz bylam na wakacjach a to tu i tu teraz zaś zaczełam prace .. bylam na poczatku lipca i wlasnie szukam weekendu w ktory znow bede mogla odwiedzic farmacon :)