Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiezkoJest

Ehh, czy bardzo zle zrobilem...?

Polecane posty

Gość CiezkoJest

Bylem w zwiazku 5lat... byly zdrady, byly klotnie - jak to zwiazek. W tym roku stalo sie cos straszniejszego ,poznalem inna dziewczyne, zauroczylem sie i z emocji zerwalem z moja wieloletnia dziewczyna... potem znow zmienilem zdanie, wrocilem, potem znow zerwalem i tak pare razy... Przez ten czas zobaczylem, ze moja dawna dziewczyna jest odemnie uzalezniona... mowila ,ze moze nawet byc ta "trzecia", byle tylko z nia byl... duzo takich rzeczy mowila... Przeze mnie stracila godnosc... przeze mnie stala sie kims innym :( Dzisiaj sie z nia widzialem... postanowilem sklamac i powiedzialem, ze zakochalem sie w tamtej dziewczynie... tylko po to, zeby sprobowala zyc bezemnie... bo wiem ,ze znajdzie kogos lepszego... ze zasluguje na kogos lepszego... Ja aktualnie nie weim czego chce... a nie chce jej jeszcze wiecej ranic... Nie umiem nawet wszystkiego wyjasnic... wiem ,ze ja zranilem jak nikt inny... ehh strasznie mi zle...

byly zdrady, byly klotnie - jak to zwiazek :O kuźwa chyba w zoo i chyba związek między małpami a nie ludźmi

Gość kaskaczek
Moim zdaniem dobrze - może uda się jej szybciej zapomnieć :) A z tą drugą jesteś dalej?

Gość sjdfhjsbdfkl
no właśnie. Jakie masz plany co do tej drugiej ? Nie przywiązałeś się do byłej dziewczyny? wkońcu byłeś z nia 5 lat!

Gość CiezkoJest
przywiazalem... dlatego "wracalem" do niej... udaje ,ze nie jest mi ciezko, zeby ona zrozumiala ,ze nie bylem dla niej... zeby sobie kogos lepszego znalazla (wedlug mnie nie powinno to byc dla niej trudne...). A co do tej drugiej... jestesmy na ukladzie -przyjaciel/przyjaciolka.

Gość kaskaczek
A ona wie że dla Ciebie to układ?

Gość kaskaczek
I ile lat macie tak wgl?

Gość CiezkoJest
21 lat. Nee, misia nie :F

Gość ejbisi
Moim zdaniem dobrze zrobiles, tylko teraz zerwij z nią calkowicie kontakt bo kazdy najmniejszy znak od Ciebie ona bedzie uwazala za nowa nadzieje na powrot.

Gość ha ha ale jaja
a jestes zamozny? moze kasy sie tak trzyma? pytam bo znam podobny przypadek

Gość andzia27l
ja wlasnie stracilam godnosc, poczucie wlasnej wartosci, przyjacioł i samą siebie dla takiego dupka jak ty..... ktoremu ze mna bylo zle ale beze mnie jeszcze gorzej....

Gość CzemuTakJest??????????????????
bardzo dobrze zrobiłes!!!

"Bylem w zwiazku 5lat... byly zdrady, byly klotnie - jak to zwiazek." :D Nie sadzilam, ze cos jeszcze mnie rozbawi na tym forum, a tu prosze, płacze ze smiechu. :D To zdanie autor winien przepisać duzymi literami, wydrukowac i zawiesic sobie na szyi, zeby zadna inna kobieta nie nabierala sie na "zwiazek' z nim. :D 🖐️

kopnąć Cię w dooope to mało,autorze:) mam nadzieje,że przyjdzie ten moment,że będziesz chciał wrócić,a to ona Ci powie "bye bye":) niezła zabawa na urozmaicenie życia:O AKTUALNIE to ty chyba nie dorosłeś tyle AKTUALNIE mam do napisania:)

Gość Patchula82
bądź rozsądny ,tyle Ci powiem. Jeśli kochasz tą wieloletnią to błagaj ją o wybaczenie i pokaż że Ci zależy. A jeśli nie to jej nie dręcz. Jednak z tego co piszesz widać że czujesz że zrobiłeś głupstwo.

A no, ciężko. Uzależniona dziewczyna to b. źle. BARDZO DOBRZE ZROBIŁEŚ, że ją odstawiłeś - dobrze dla niej, bo na prawdę powinna nauczyć się żyć sama. Dopiera mając taką życiową siłę, związek jest pełny, ciekawy, szczęśliwy.

Gość CiezkoJest
Nie spierdzielil, nie spierdzielil. Jest i czyta...

Gość Patchula82
jak sie rozwinela sytuacja ?

Gość CiezkoJest
Jak sie rozwinela... proboje nie miec z nia kontaktu, zeby jej bylo latwiej...