Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgdfgfdgdfgdfg

Nie podobają mi sie Nasze obraczki ... ;(

Polecane posty

Gość fdgdfgfdgdfgdfg

Jakies 2 mies temu zamawialismy obraczki u naszego sasiada jubilera , strasznie podobały mi sie obraczki skromne pookrągłe polerowane , identyczne jak na głownej stronie yes'u , bedc u tego sasiada strasznie doradzał nam by zrobic o mm wieksze bo beda lepsze itp dzis odbierajac je poczułm ze wcale do mnie nie pasuja sa jakies takie wielkie , a ja raczej wole skromniejsze rzeczy , głupia ja wtedy dałam sie namowic ... obraczki sa bardziej płaskie niz połokragłe...:( co ja mam zrobic , nie wiem jak powiedziec sasiadom ze mi sie nie podobaja gdy juz im powiedziałąm ze sa bardzo ladne ( strasznie nam obnizył cene i tak jestesmy mu bardzo wdzieczni ).... nie wiem tez jak to powiedziec narzeczonemu ze zle sie niej czuje ;/ co robic... ? przerobka u innego jubilera ? dodatkowe koszty ,...

Gość filippa_eilhardt
Trzeba było nie mówić, że ci się podobają, skoro uznałaś, że są nieładne...to pierwsza rzecz, przerobić się da, zmniejszyć i tak dalej, ale to dodatkowe koszta, albo zamówić zupełnie nowe. Albo polubić obecne!

Oddać do innego złotnika do poprawki. Skoro głupio Ci prosić o zmianę sąsiada.

Gość legaca
Ja miałam ten sam problem,projekt obrączek mi sie podobał bardzo a na żywo poprostu myslałam ,że się popłacze bo tak mi się nie podobają.A na dodatek koszt wyszedł o wiele większy niż się spodziewałam.Mama mi powiedziała,żeby zapłacić nawet więcej bo one są na całe życie i muszą Ci sie podobać,ja ich juz nie zmieniłam ale się zdązyłam przyzwyczaić,choć jak na nią patrze to nie jestem zachwycona..Zmieniaj póki możesz!!!!