Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdkagda89

Kiedy do spacerówki

Polecane posty

Witam wszystkie mamusie!!! Moja córcia ma skończone 5 miesięcy i już nie chce jeździć w gondolce:( Mam wózek X-lander XA i gondola jest dosyć mała , niesttey nie ma ona też mozliwości podniesienia oparcia, a moja córka lezeć niestety nie chhce, ciągle sie siłuje i prubuje sie podnieść. Jak ją biore na dworze na rece to przestaje płakac i tak samo jest jak ją posadze na moment w gondoli. Dodam że spacerówka ma wkładkę miękką dla niemowlaka i pasy 5 punktowe takzę jak ją wsadziłam na moment do spacerówki to leżałą sobie całkiem nieźle i co najwazniejsze nie płakała. Tylko że mam problem bo nie moge jej oparcia całkowicie położyć na płasko wiec córcia sobie lezy podobnie jak w foteliku. Czy to nie za wcześnie na spacerówkę? Czy uważacie ze nie zrobię krzywdy córce tak szybko ja przesadzajac? Dodam też że ona sama jeszcze nie siedzi, to znaczy jak ją posadze z podpartą podusią to owszem trzyma się ale sama nie siada. Jak było w waszym przypadku? Kiedy przesadzałyście dzieci do spacerówek i czy któraś mama używała tak jak ja X-landera?

hej mysle ze spoko mozesz juz ja przesadzic do spacerowki mam polroczna corke i ona absolutnie nie chciala jezdzic w gondoli jak nauczyla sie podnosic do gory sama tzn nie calkiem oczywscie ale glowa i tulow caly do gory i chciala jezdzis od poltora miesiaca jezdzi juz w spacerowce wsadzilam ja tam jak miala 4, 5 miesiaca mam wozek coneco toledo podobny jest do twojego wiem bo znajoma ma xlandera i synka w wieku mojej corki i tez jezdzi juz od dawna w spacerowce tam jest przeciez regulowane oparcie do pozycji lezacej wiec nie ma problemu moja w tym momencie juz siedzi sama

hej, chcialam wyslac ale mi sie nie udalo wiec pisze w skrocie drugi raz, mozesz ja spokojnie dac do spacerowki, mam polroczna corke i od poltora miesiaca jezdzi w spacerowce tzn dalam ja tam jak skonczyla 4,5 jakies bo nie chciala wcale lezec w gondoli, podnosila glowe i tulow do gory i nie bylo mowy o lezeniu na plasko mam coneco toledo jest podobna do twojej bo znajoma ma xlandera i jej synek polroczny od dawna juz jezdzi w spacerowce tez nie dziw sie mala jest coraz silniejsza i chce ogladac swiat a nie lezec na plasko, moja juz w tym momencie siedzi w wozku