Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerberka32

Boję się być starą

Polecane posty

Gość zerberka32

Boję się tego jak będę wyglądać w wieku 60 lat, nie chcę żeby moje ciało się zmieniało. Jasne boję się starości jako takiej, tego że będę niedołężna czy że będę sama, że będę pchać się do miejsca w metrze czy tramwaju, ale przeraża mnie jak patrzę w lustro i myślę, że moja twarz tak bardzo się zmieni. Być może jestem pusta i zależy mi tylko na wyglądzie ale chyba każda kobieta czuje tak naprawdę to samo co ja

Gość misssporty24
Spojrz na Tyszkiewicz jesli bedziesz dbala o siebie mozesz super wygladac twarz sie zmienia ale cialo wcale nei jest takie pomarszczone jak twarz trzeba sie z tym pogodzic kazdego to czeka nie tlyko Ciebie

Przwesadzasz - każdy sie starzeje, więc nei tylko Ty będziesz kiedys stara. Mam taką pocztówkę, która przedstaiwa chudziutką siwą pomarszczona babuleńke, która stoi na ulicy przed słupem i podniseioną nogę ma opartą o słup tak wysoko, ze robi szpagat (a głową dotyka kolana nowi wyprostowanej w górze. I do tego jest podpis "Dopóki tak potrafisz - nie jesteś stary". To oczywiście ekstremalny przykład, ale chodzi o to, że starzy jesteśmy wtedy kiedy nie dbamy o siebie i kiedy czujemy sie starzy.