Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaa19

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość agaaaaa19

Tzn jeszcze nie kupilam ale widzialam dzis dosyc ladna, jest cala szara tylko zastanawiam sie czy gdybym ja kupila to pasowaly by mi czarne buty i czarna torebka? jak myslicie???

Gość agaaaaa19

Gość agaaaaa19
no tak, niby masz racje. Ale chcialabym poznac opinie innych dlatego pisze:)

wg mnie za ciemno będziesz ubrana ...szarość sama w sobie jest smutnym kolorem a jak jeszcze ubierzesz czarne buty i torebkę to prawie jak na pogrzeb albo pomyśl o innej sukience albo o innych weselszych dodatkach

Gość agaaaaa19
no fakt troche ponury kolor ale wydaje mi sie ze jakbym zalozyla jakis swiecacy naszyjnik moze...hmm no nie wiem;/ Ciezko mam znalezc dla siebie sukienke, w moim miescie sa doslownie 3 sklepy z sukienkami a nie ma takiego malego rozmiaru jak ja potrzebuje...34

Gość khksajdks
do szarek kiecki pasowały by zółte dodatki np duze kolczyki, torebka czy pasek a nawet buty

Gość agaaaaa19
hmm no nie bardzo mam juz kase na buty nowe wiec moze zostalabym przy tych czarnych a cos pokombinowac z czyms kolorowym na szyje lub bransoletka? Moze macie cos na oku? to dajcie linki:)

Gość agaaaaa19
kurde ja juz sama nie wiem bo dzwonilam do mojego chlopaka i on twierdzi ze szara to chyba nie za bardzo wiec nie wiem czy wogole ja kupowac:(

kup pasek i torebkę - nie muszą być przecież jakieś "firmowe". Pochodź po jakichś butikach a może uda Ci się trafić na jakąś okazyjną cenę. Ew. pasek i coś z biżuterii, myślę, że powoli zaczynają się 'wyprzedaże letnich kolekcji' - a że poleciłam Ci raczej letnie kolory.. na pewno coś upolujesz ;) A..i lakier do paznokci w danym kolorze :) A chłopakiem się nie przejmuj - wazne żeby tobie sukienka się podobała i żebyś ty się w niej dobrze czuła.

Gość kldhfklshfldsfhkfhj
szare jest brzydkie

Gość agaaaaa19
pasek do niej nie pasuje. Hmm szczrze mowiac srednio mi sie podoba ale jest najlpesza z tych kilku ktore byly w moim rozmiarze i cena rowniez w miare ok:) No jestem bardzo szczupla i nie wiem juz gdzie mam szukac sukienki:(:( tak jak mowie w moim miescie tylko 3 sklepy:(

Gość agaaaaa19
szukalam jej na allegro ale niestety nie widze takiej to bym wam pokazala zdj

a masz jeszcze dużo czasu do tego wesela? Fajnie gdybyś mieszkała w sąsiedztwie miasta, w którym jest takieś większe CH z sieciówkami typy H&M itd.. A nie myślałaś żeby kupić spódnice i jakaś fajną górę? w ten sposób możesz skompletować naprawdę niezły strój.

Gość sdfvxsgvfxsgvxgx
jak jestes szczupła i zgrabna to nie kupuj takich ponurych kolorów jak szary, czarny mam zgrabna siostre i kumpelke i obydwie jakby sie umówiły i się kryja wiecznie w tych szarosciach....ja musze uwazac bo jestem gruba wiec nie dla mnie wszystkie jasne ciuszki ale ty???!!!!

hah, teraz siedzę na allego i oglądam spódnice.. qrcze, muszę się wziąć za siebie i się odchudzić..tyle fajnych ciuchów jest w dość przystępnych cenach..sorry, że nie na temat ;)

Gość agaaaaa19
wesele jest 28.08...no wlasnie moze uda mi sie wyciagnac mojego chlopaka do bielska, tam jest wlasnie takie duze CH. Ale myslicie ze znajde taki maly rozmiar??? bo tutaj naprawde tylko kilka sukienek i to takich beznadziejnych niestety;/ na internecie sa w takich rozmiarach, moze dalo by sie wybrac cos ale ja musze to przymierzyc wiec zamawianie nie wchodzi w gre;/

Gość agaaaaa19
mi nie podobaja sie za bardzo babki, tzn zalezy na kim:P ale na wesele wolalabym sukienke

poszukaj na allegro dokładniej..chodzi mi o to żebyś szukała z możliwością odbioru osobistego i wpisz jakieś miasto, do którego nie masz daleko. Jak coś znajdziesz to napisz do sprzedającego z pytanie czy ew. mogłabyś u niego dany ciuch przymierzyć i jak będziesz zadowolona to wtedy kupić. Mnie raz się udało w ten sposób dogadać. Co do rozmiaru - myślę, że na pewno coś znajdziesz :)

Gość quququq
W takich duzych CH napewno znajdziesz cos dla siebie (rozmiarek)

Gość agaaaaa19
jedna babka w sklepie u nas powiedziala mi ze rozmiarow 34 wogole nie szyja wiec nie wiem;/ no jakos na internecie sa;/ a ogolnie co sadzisz o szarym kolorze dla tak szczuplej osoby jak ja? wiem ze ciezko ocenic bo mnie nie widzisz...mam 160cm wzrostu i waze ok46 kg

Gość mroefczkaaa
w bielsku mysle ze bez problemu cos dla siebie znajdziesz, tam jest kilka ch miedzy innymy sfera i sfera 2 ktra polecam. No fajne sa teraz ciuszki jak chodze po sklepach, ale jestem aktualnie w ciazy i nie na mnie teraz to wszystko. A w dziale H&M to straszna bieda jest, tak jakby kobieta w ciazy nie mogla sie ladnie ubrac

wg mnie koloru nie dobiera się do sylwetki, raczej do typu urody. Są dziewczyny, które niezaleznie od swoich rozmiarów w szarości będą wyglądać niezdrowo, ale są też i takie, które w tym kolorze olśniewają. To zależy od Twojej karnacji, jej odcienia (chłodny/ciepły), koloru włosów itd.

Gość agaaaaa19
no ja juz po dzisiejszym dniu to chyba wpadne w jakies kompleksy ze nic na mnie nie ma:(

To, że jakaś cizia powiedziała Ci, że nie szyją nic dla rozm. 34 (bo swój sklep uważa za "pępek świata" - skoro w nim czegoś nie ma, to tego czegoś nie ma w ogóle, ale po prostu takie wrażenie chciała wywrzeć na Tobie) nie znaczy, że tak jest faktycznie. Na pewno znajdziesz coś w czym poczujesz się znakomicie. Ale jak się teraz 'zakompleksisz' to to nie będzie tak łatwe jakim może być. Głowa do góry, uśmiech na twarzy i ciągnij chłopca swego na poszukiwania ;)