Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dom(ina)ator

Pytanie do dziewczyn (FOTO)

Polecane posty

Gość dom(ina)ator

Dziewczyny, dla czego i po co palicie papierosy, przecież to jest obrzydliwe, kupujecie masę perfum, a zajeżdża od was petami gorzej niż od jakiegoś pijaczka. Ciężko dzisiaj znaleźć nie palącą kobietę, palą już wszystkie, mądre i głupie, ładne i brzydkie:(

Gość Ponieważ ...
Dlaczego - piszemy razem.

Gość dom(ina)ator
ale ciebie i tak nie spotkam, żadne to pocieszenie:D

Gość dom(ina)ator
wiem że pisze się razem, akurat dopadła mnie czkawka, wypowiadaj się na temat lepiej:)

Bo Polska jest jak zwykle zacofana, kiedys czlowiek ktory palil byl cool wiec teraz do nas to dotarlo bo jest swoboda, z tym ze reszta swiata juz zmadrzala a my nadal za murzynami ;-)

Gość dom(ina)ator
ja ani nie piję piwa, ani nie palę, poza tym co w tym można lubić? zapach spalonych liści? i jeszcze to do płuc wciągać, nie rozumiem tego:(

Gość dom(ina)ator
foto bedzie póżniej:D

A nie masz większych problemów debilu uszaty? Nie podoba się to znajdź sobie niepalącego chłopca

Gość dfseeeeeezm
ja nie pale :)

Gość dom(ina)ator
może gdybym palił, to by mi to aż tak nie przeszkadzało, ale nie pale i to jest problem, szczególnie mi to działa na nerwy w przypadku dziewczyn, bo facetów nie obwąchuję:D

Gość dom(ina)ator
Dj pozdro mam problem i to wielki, może jak bym z domu nie wychodził, tak jak ty, to bym problemu nie miał,

Gość under twenty
ja palę okazyjnie (czyli obowiązkowo na imprezach, w klubach) czyli średnio 1-2 w tygodniu wypalam ze 4 fajki :D pierwszego papierosa wypalilam mając 16 lat :P czyli 2 lata temu

Gość Pseudonim dla mnie
Palenie to nie jest zadna moda- przynajmniej dla mnie-jak ktos tam wczesniej napisal. Pale od dosc dawna i sie tego wstydze, nigdy nie zapale papierosa na ulicy czy w parku, ale rzucic tez nie potrafie:(

Gość dom(ina)ator
je tez kiedyś paliłem i to takie papierosy jak mocne popularne i tym podobne syfy czasem nawet zdarzało się, że 40-50 sztuk dziennie a nie mam jeszcze 30stki, nie palę już 8 lat:D

Gość dom(ina)ator
tak można powiedzieć, miałem taki okres w życiu, że prawie się zapiłem na śmierć, w sumie od tego się zaczęła moja przemiana, ale to temat na inny wątek ;)