Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mezczyzna biegajacy

KTO Z WAS BIEGA ?CZY GODZINA BIEGANIA 4 RAZY W TYGODNIU WYSTARCZY??

Polecane posty

Go艣膰 mezczyzna biegajacy

by troche schudnac?zaczalem biegac w lipcu tego roku. po jakim czasie moge zobaczyc efekty pierwsze jesli biegam 4 razy w tygodniu po godzinie? biegam co drugi dzien zawsze.ale jestem grubszy bo waze az 90 kilos贸w na 176 cm :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja kiedy艣 biega艂am przez trzy tygodnie codziennie i po dw贸ch tygodniach ju偶 poczu艂am r贸偶nic臋. Generalnie 4 razy w tygodniu po godzinie to bardzo du偶o. Wytrzymujesz serio ca艂膮 godzin臋? Z regu艂y efekty wida膰 po miesi膮cu po jakiej艣 sensownej aktywno艣ci fizycznej, a bieganie daje najszybciej efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezczyzna biegajacy
tak wytrzymuje godzine a nawet dzis biegalem godzine i siedem minut i biegalbym dalej ale wiem ze nie mozna ..najgorsze ,偶e nie czuje zmeczenia po takim godzinnym biegu..tez tak ktos ma? podkreslam ze biegam nonstop bez zatrzymywania si臋 ani na chwilke..i nie czuje zmeczenia juz a dopiero biegalem 10 razy mo偶e od lipca. dodam ze w tamtym roku tez cos biegalem ale tak sporadycznie wiec laikiem nie jestem calkowitym w bieganiu :)ale w tym roku zaczalem dopiero biegac od lipca..i chce systematycznie. rok temu zrobilem cala 6 weidera tez za pierwszym razem wiec cos tam zawsze ruchu czlowiek mial:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li to prawda
to kurcze chcia艂abym mie膰 mena z tak膮 kondych膮......by艂by z Ciebie po偶ytek ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezczyzna biegajacy
ee tam :)czuje sie zawstydzony :) raczej za malo ciagle chyba tej aktywnosci u mnie..chcialbym jeszcze wiecej ..:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li to prawda
pewnie wymy艣li艂abym Ci jaki艣 dodatkowy trening aerobowo-si艂owy ;-) ale to ju偶 raczej typu "indoor training"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fanatyk234
Z jakim t臋tnem biegasz? Od tego zale偶y spalanie t艂uszczu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 save m e pl e a se
a czy pocisz sie podczas biegania?? r贸b skip A i skip C ( nie wiem czy dobrze napisalam) dziwne ze cie to nie meczy :) i w ta godzine ile km przebiegniesz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezczyzna biegajacy
OKOLO 8 KILOMETR脫W PEWNIE ALE NIE WIEM bo nigdy nie mierzylem dokladnie i nie mam tez krokomierza :)ale jak jechalem ta trasa autem to wyszlo tak gdzies 8 kilometr贸w. Poce sie straszliwie..cala koszulka jest tak mokra po kazdym biegu ze wyciskam a do tego majtki nawet mokre ale jak pisalem po godzinie biegania czuje mokr膮 szmate na plecach a nie podkoszulek:) i zawsze sie zastanawiam czy nie wrocic po godzinie biegu do mieszkania i nie przebrac podkoszulka i biegac dalej :) przy 27 minucie przychodzi jakis kryzys i trwa do 35 minuty ale potem przezywciezam to i wszystko wraca do normy :)wiec nie jest tak ze sie wcale nie mecze bo wiadomo ze czasem czuc bol w kolanach itd.ale potem m贸wie sobie ,偶e musze dalej i jak w transie biegne :)ale ogolnie niepokoi mnie ten brak m臋czenia ,kt贸ry po godzinie juz powinien by膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to biegaj codziennie po tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 racje maja..codzien biegaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Upiorny
Upiorni fachowcy upiornie Tobie doradzili.... Wi臋c mykaj dalej, ale szybciej...kontroluj t臋tno!!! A teraz myk, myk...

Udost臋pnij ten post

Zazdroszcz臋, naprawd臋. Strasznie chcia艂abym by膰 tak wytrzyma艂a, 偶臋by przebie膰 chocia偶 dwa kilometry bez zatrzymywania i bez zadyszki. Mo偶e brakuje mi dyscypliny, samozaparcia jakiego艣... Ja bardzo lubi臋 biega膰, ale w艂a艣nie, tak jak m贸wi臋, kondycyjnie le偶臋 i kwicz臋. Szczeg贸lnie w por贸wnaniu z Tob膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaisiidddf
hahahahaha przeciez on biega przecietnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NORMALNIE BIEGASZ
A LUDZIE SIE TU JARAJA

Udost臋pnij ten post

Przeci臋tnie? Przeci臋tnie to jest stwierdzenie bardzo wzgl臋dne. To zale偶y, gdzie jest najwy偶szy pu艂ap, a gdzie najni偶szy. Dla mnie to nie jest przeci臋tne, ale widocznie mam s艂ab膮 kondycj臋. I nie 艣miejcie si臋. Skoro on biega przeci臋tnie, to ile wy przebiegacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezczyzna biegajacy
OOO WITAM :) \widze ,偶e dyskusja sie rozwinela na moim w膮tku:)\ musze sie pochwalic ..jak wiecie biegam od lipca dopiero i juz waga wskazuje mniej a wszystkie spodnie ktore byly za male kiedys wisz膮 na mnie jak cholera:)\ ale ja nie tylko biegam ale rowniez zdrowo sie odzywiam :) zero chleba a jesli sie zdarzy czasem to kromka do lecza albo czegos :)\ rano jadam jogurt zawsze i otr臋by pszenne ,偶ytnie..owsiane platki itd.. na obiad kasze gryczane i inne :)\mi臋sa nie jem wcale ani wedlin bo mnie to obrzydza juz a dawniej jadlem sporo:) jesli jem mieso to tylko piers kurczaka. pije tez soki bo kupilem kiedys porzadna sokowirowke:) ogolnie zdrowo jem i biegam i juz mam efekty a to dopiero poczatek:) i nie jadam nic po 18stej juz :) pozdrawiam:) i zycze wam wytrwalosci w dazeniu do celow ,sobie rowniez:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezczyzna biegajacy
dodam ,偶e na poczatku wazylem 90 kilo (jeszcze w lipcu ) teraz juz 86 kilo :)wiec jakis sukces mam :) d膮ze do 80 kilo i b臋dzie fajnie:) ale i tak nie przestane biegac bo mnie to juz uzale偶nilo i kiedy nie biegam brakuje mi tego jak cholera:)

Udost臋pnij ten post

sprobuj interval training, daje najlepsze efekty, 8 km w ciagu godziny nie jest zle, ja biegam 5 , czas 24-25 min. Zrob jogging przez 5 min, pozniej sprint(najszybciej jak potrafisz) przez 2 min, pozniej szybki marsz, zeby obnizyc prace serca, powtorz wszystko 5 razy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 8km w ciagu godziny to akurat
bardzo wolno... Ja ide 6km na godzine ;) No ale nie po to autor biega, zeby pobijac rekordy ;) szczerze mowiac to ja jak probowalam biegac to bieglam wolniej niz szlam, hehehe ;) Nie lubie biegac akurat... Moze Tobie autorze by sie przydala inna forma aktywnosci? Sam mowisz, ze jestes przyciezkawy. Przy bieganiu obciazasz mocno stawy. Lepiej by bylo, zebys najpierw zrzucil kg, a potem biegal ;) Dziwne, ze waga stoi... Przy takiej ilosci biegania powinna juz ruszyc w dol. Moze masz jakies problemy zdrowotne, np z tarczyca? Sama nie wiem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezczyzna biegajacy
biegam juz 10 kilometrow na godzine a nie 8:) nie wiem czy dobrze czy zle ale biegam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mezczyzna biegajacy
ale mi nie stoi waga....napisalem powyzej przeciez ze juz waze 85 kilo aktualnie jak sie dzis wazylem wiec juz 5 kilo schudlem a dopiero biegalem w sumie moze 16 razy ! bo biegam co drugi dzie艅 od lipca gdzies tak:)wiec jak na taki okres cZASU TO 5 KILO JEST DOBRZE ..jak myslicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 8km w ciagu godziny to akurat
Aaa, to sorry, bo z pierwszego postu nie wynilalo ze schudles, pytales kiery bedzie widac efekty to sie zdziwilam, ze jeszcze nie widac ;) Lepiej powoli chudnac, a trwale. Mysle, ze to idealnie. I 10km/h to juz cos ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhfhdfhdfhd
biegasz w specjalnych butach do biegania czy normalnych ?

Udost臋pnij ten post

Czyli mo偶na to uzna膰 za jogging... Skoro wzmocni艂e艣 ju偶 sobie tym serce i kondycj臋, mo偶e powiniene艣 pomy艣le膰 o szybszym tempie? Ja akurat biegam maks 20 minut 3-4 razy w tygodniu trasa oko艂o 5km - 艣rednie tempo z kilkunastu sekundowymi przerwami, jak ju偶 odczuwam zm臋czenie w mi臋艣niach. Schud艂em mo偶e po kilka cm w obwodach, ale waga na tym samym poziomie. Najwa偶niejsze, 偶eby艣 nie przesadza艂 i nie trenowa艂 za du偶o. Co drugi dzie艅 to taka najlepsza "dawka". Przy bieganiu codziennym organizm nie zd膮偶y si臋 zregenerowa膰 i spalamy te偶 mi臋艣nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w sumie kazdy chyba
KENNIKS ALE TY MASZ DIETE DO TEGO ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inesines666
Cze艣膰. 4 razy w tyg to do艣膰 du偶o, ale my艣l臋, 偶e jest ok.. sama tyle biega艂am kiedy chcia艂am zgubi膰 troch臋 kilogram贸w no i si臋 uda艂o. Przy takim du偶ym wysi艂ku uwa偶aj tylko na stawy kolanowe. Dbaj o nie, bo mog膮 zacz膮膰 bole膰, tak by艂o u mnie. A je艣li ju偶 tak si臋 stanie to polecam k膮piele w regeneruj膮cej soli boche艅skiej.

Udost臋pnij ten post