Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iwona.Iwona

Bratowa i jej wieczne humory.

Polecane posty

Może czuje wyższość nad autorką, że niby ma dużo pieniędzy i inwestuje w siebie albo mąż w nią (jeśli dobrze zarabia). Może chodzi o pieniądze.

Gość grhhhh
Jasne, młoda, ładna, zadbana i dobrze ubrana dziewczyna= pustak, antychryst i zło wcielone:) A każdy pijak to złodziej, cytując klasykę:)

Gość Ja bym nie dala tak soba
pomiatać, wygarnęłabym jej nieźle. Ale ja to z natury pyskata jestem i wszyscy wiedzą, że mi się za skórę nie zachodzi, bo ja sobie w kaszę nie daje dmuchać.

Gość Luca Brasi
To że jest młoda i ładna nie daje jej przywileju bycia zimną pipą, że się tak wyrażę. Mam wrażenie, że jakieś zagrożenie zobaczyła w Tobie, może to, że jesteś miła i ludzie darzą Cię sympatią, może coś innego, może jej mąż chce mieć dziecko a ona próbuje go zniechęcić zwracając uwagę na ujemne strony ciąży? Nie bądź miła z takimi ludźmi to absolutnie nie zda egzaminu zacznij się odgryzać, mów w jej języku tak żeby zrozumiała, jak to się mówi: z chamem trzeba po chamsku czy coś w tym stylu:) Ostatnio wypróbowałam na jednym upiorze i jak na razie jak ręką odjął i na dodatek zrobiła się bardzo miła.