Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyssieekk23

panie w ciemnych leginsach przyprawiaja mnie o zawrót głowy:)

Polecane posty

Gość krzyssieekk23

pozytywnie :) nie mozna sie przez was skupic ;)

Gość Evve
nie nosze legginsów:) tylko stare jeansy:)

Gość krzyssieekk23
takie z zaslaniajaca pupe tez sa ok jak najbardziej;) obawiam sie ze zaczynam popadac w jakis fetysz:)

Gość Evve
zbliza sie spoto chciałam zaspiewac...kryska bedzie moim agentem? nie mam co jesc..mija ju 2 lata od sledzenia mnie.. mam skonczona ksiazke gdzie mam sie zglosic? do jakiego wydawcy ktory ja wyda 1 wrzesnia a nie za 2 lata? moze o tym pomysll.. a nie o leginsach...pomysl o zyciu..

Gość krzyssieekk23
w sensie bluzki:) tak apropo postu wyzej

Gość Evve
fetysz? ja zawsze zasłaniam pupe. Ale wyoskie ładne kobiety ładnie wyglądaja w leginsach.:)

Gość krzyssieekk23
evve- ta ksiazka to nie miejsce na tym forum. pisze co czuje:) mam prawo podzielic sie meskim punktem spojrzenia na sprawe :)

Gość Evve
tak meski puntk spojrzenia to..ciągłe patrzenie:) O postepowaniu facetów i ich podejscia do zycia powstałaby niejedna książka:) zródło: to forum i zycie vi real

Ale wyoskie ładne kobiety ładnie wyglądaja w leginsach" zgadzam sie, do tego ładna szpila i jest GIT :) podkreślę że kobieta zgrabna i wysoka

Gość krzyssieekk23
evve - chcialem podkreslic iz jest to jeden z elementow podziwiana waszej kobiecosci ;) nie jestewm jakims maniakiem, który tu wylewa swoje zale forum znalazlem jakos tak mimochodem. ;) tak wiec nie widze w tym nic zlego jesli kobieta wyglada jak kobieta:)

przecież każda baba nosi teraz czarne leginsy" ale nie każda jest zgrabna i wysoka :P na każdą babę nie patrzę :P

Gość krzyssieekk23
tzn bardzo pociągająco ;):)🖐️

Gość aga tititaki i kasztanki:D
nie każda- są okropne:( zwłaszcza jak noszą je grube dziewczyny:(

Gość Evve
zgodze sie z toba:) K23. Ale wysoka wygląda najładniej taka 170 w górę:) czarne są oklepane. Były modne jak miałam 13 lat..pamietam te stre czasy:D

Gość Evve
pociągająco?:) Jak bardzo?:) że cały dzien i noc faceta trzyma;):D?

Gość Alegoria1234567
wkurza mnie ta moda na rurki i leginsy...w tych ciuchach ładnie wyglądają tylko chude i wysokie dziewczęta. Kiedy ide do sklepu na zakupy powinnam mieć lepszy humorek a popadam tylko w kompleksy... Czekać tylko jak przyjdzie moda na rozmiar 0...

Kiedy ide do sklepu na zakupy powinnam mieć lepszy humorek a popadam tylko w kompleksy." ale sklepy dla Puszystych też istnieją :D

Gość Alegoria1234567
Dodam że to nie jest spowodowane tym że jestem jakimś pasztetem...Ćwiczę na siłowni i dużo biegam więc moja sylwetka wygląda nieco inaczej...

Gość Evve
Kiedy ide do sklepu na zakupy powinnam mieć lepszy humorek ale jak sobie pomyślę o co znowu bedzie krzyczec mama to mam humor czarny..jak ide do sklepu i jak wrcam ze sklepu:) o rurkach nie myślę:

Gość sexy sexy..
chodzi o te czarne, lateksowe, błyszczące legginsy... są mocno seksowne jak jakaś dziewczyna ma zgrabne nogi i pupe oraz gdy nie ma nadwagi.. :)

Ćwiczę na siłowni i dużo biegam więc moja sylwetka wygląda nieco inaczej... " to kup sobie ogrodniczki :) Dziewczyny w takich gaciach też źle nie wyglądają :P

Gość Evve
czarne lateksowe:D czyli kobieta w prezerwatywie;)?hihi

Regres zastanawiam się gdzie Ty te wysokie i zgrabne widzisz. :classic_cool: wychwytujesz wśród tłumu pojedyncze egzemplarze? :classic_cool: ja same tuczniki widzę, w ciemnych leginsach, z wylewającymi się boczkami.. i właśnie dlatego mam uraz i wiem, że leginsów nie założę nigdy😭:O🖐️

Gość krzyssieekk23
bawełniane lepsze. błyszczące jakies takie zbyt wyzywające i oscentacyjne :)

Gość Alegoria1234567
nie jestem puszysta... wole mieć sportową sylwetkę i być zdrową osobą. mam bardzo szczupłą talię ale za to zaokrąglone biodra osstający tyłek i moje nogi to nie patyczaki... ktoś mi kiedyś nagadał że w leginsach powinny tylko chodzić chude i wysokie dziewczyny... i sobie tak wkręciłąm. To nie powód aby mnie od razu obrażać

kochająca jeść wróć już z U.S.A albo innego UK do polski do zobaczysz kilka fajnych zgrabniulek na miescie:D zastanawiam się gdzie Ty te wysokie i zgrabne widzisz." na mam taką na codzień ;) ale mam także kilka fajnych zgrabnych koleżanek które owe koleżanki też mają fajne kumpele :) mieszkam na śląsku , tutaj fajne dziołchy są w liczbie wystarczajacej trzeba sie tylko rozejrzeć :)