Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyssieekk23

panie w ciemnych leginsach przyprawiaja mnie o zawrót głowy:)

Polecane posty

Gość Evve
ale co mozna kupic w kslepie jak ciągle są tylko te rurki, legginsy itp?? kobiety nie mają wyboru:) aby ubrac legginsy kobieta musi byc zgrabna..a do rurek juz niekoniecznie;)

Gość Evve
te z zamkiem:)? fajne:) I czarne, czarny wyszczupla:)

Gość Alegoria1234567
no właśnie to jest irytujące...że nie ma wyboru zbytnio...

Gość old enough girl__podszyw
wszyscy jestescie idiotami. hahaha

Gość Alegoria1234567
Regres...czy ona twoim zdaniem jest chuda?

o i jej przydupas nawet jest:D

Gość kobietka 164
właśnie, chyba sobie kupię takie z zamkiem:) takie rurki polecam też z butami na koturnie:) nie podobaja mi się dziewczyny w takich spodniach i tenisówkach albo adidasach

Regres...czy ona twoim zdaniem jest chuda?' JEST ZGRABNA i ma wszystko na swoim miejscu no może mogla by mieć piersi ciut większe , ale noge i tyłek ma fajne :) Chuda ? powiem że normalna , bo chudość kojarzy mi sie anoreksją

Gość Alegoria1234567
Regres...czy ona twoim zdaniem jest chuda? (chodzi mi o tą czarnulę w leginsach)

jeginsy są aseksualne juz lepiej jak dziewczyny noszą spódniczke + pończochy + szpilki to jest seksowne a leginsy to wiocha

Gość Alegoria1234567
No to mam bardzo podobną figurę do niej... A ty mnie pokierowałeś na sklep z odzieżą dla puszystych pań... :/

Regres...czy ona twoim zdaniem jest chuda? (chodzi mi o tą czarnulę w leginsach)" toż o niej pisałem :D a ty myślałaś że o kim? :P

Gość kobietka 164
jesli jestes okrąglejsza to możesz zainwestować właśnie w ciemne spodnie, albo przetarte na udach, jeśli masz przysadziste uda. Są takie różne triki:P Te co Regres pokazuje w zebrę, na chudzince nie będa tak seksowne jak na kobiecie o kobiecych kształtach :)

No to mam bardzo podobną figurę do niej... " to nie masz sie czego wstydzić Myślałem że masz dopakowane uda i łydy to w takim czymś raczej apetycznie byś nie wygladała Jesli masz takie gabaryty jak modelka w tych leginsach to śmiało możesz szczuć :P

Gość kobietka 164
cream a ładna sukienka i do tego legginsy za kolano z delikatną koronką i do tego obcasy?:) ja się w takim zestawie czuję cudownie, a legginsy zakładam bo sukienka wydaje mi się za krótka :O

, na chudzince nie będa tak seksowne " ale chudziny też do zgrabnej nie zaliczam :P

dobra znikam bo nikt mnie tu nie widzi " cream załóż leginsy , pstryknij fotę , wrzuć na voila.pl i cię wszyscy zauważą :P

przetarte na udach walnij się w łeb. przy takich udach to zadnych wzorów być nie moze, bo tylko powiększają jeszcze bardziej! przetarte! ale wymysliłąś!

a ładna sukienka i do tego legginsy za kolano z delikatną koronką i do tego obcasy?" ale taki zestaw też jest fajny i wcale nie jest powiedziane że nie jest apetyczniejszy od leginsów :)

Gość Alegoria1234567
Myslałam że jesteś jednym z tych facetów którzy uważają ze dziewczyna która ma 170cm i więcej niż 54kg to już pasztet... często takich się spotyka...bardzo mnie to irytuje bo nie powinno się lansować mody na chude kościotrupy... więc zwracam honor:)

cream mnie tez nikt nie widzi. regres sie nie odzywa bo broni honoru swojej koleżaneczki old. wszyscy jestecie siebie warci!!!! a ja się i tak będe podszywac!

i co z tego regresik? pamiętam jak się ze mnie smialiscie na jednym temacie. oboje tacy sami. te wasze pseudointeligentne riposty. pozdrawiaj ja sobie ile chcesz! w dupie to mam!!!!!!