Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i co ze wyjde na debilkę

Chce złapać faceta

Polecane posty

Gość No i co ze wyjde na debilkę

Jestem z facetem 5 lat w zwiazku.nic nie słychac o slubie.Mam 25 lat chciałabym miec dziecko....i postanowiłam wziasc sprawe w swoje rece i pomoc wpasc....Znacie moze jakies sposoby???Wiem ze wiekszosc mnie wyklnie,ale licze ze ktos byl w takiej sytuacji

Gość gosiaczeeeek
2/10 na zachętę

Znamy, zmien faceta, na takiego, ktory tez tego dziecka bedzie chcial, tak jak ty. Nie stawiaj go pod murem - bo Ty chcesz miec dziecko. To nic nie da, a na pewno nie zaciesnia wiezow, wrecz odwrotnie. Lapanie much jest pozyteczne, ale lapanie na dziecko odrazajace :D 🖐️

wg mnie to nie jest dobry pomysł ....decyzję o tym czy dziecko ma się pojawić na świecie czy nie powinno się podejmować wspólnie a nie że dziecko będzie kartą przetargową i otworzy Ci drogę do ślubu a co zrobisz jak facet odejdzie od Ciebie ? takie postępowanie jest po prostu nie w porządku skoro facet jest z Tobą 5 lat i nie podjął żadnych kroków żeby zalegalizować Wasz związek to albo jest nie gotowy albo nie chce tego lepiej będzie jak poważnie porozmawiasz z facetem jak dalej widzi Waszą przyszłość

Gość zagraj w słoneczko

Gość typowa suka :D
niech dojdzie w twoich ustach a potem sperme weź na palec i wloz sobie w cipe

Gość strzel go w pysk

Gość hfhgfhfgh
lecz sie na glowe

a ile taki plemnik przezywa?? to zależy gdzie go chcesz ulokować możesz go trzymać w lodówce możesz go zjeść możesz też wsadzić go sobie w głowe-to będzie jedyna ruchliwa część jej zawartości

Gość ja ci poradze tak
powiedz mu ze bierzesz tabletki wiec nie musi byc juz prezerwatywy. a tabletek nie bierz regularnie i juz

Gość aquarius
a za trzy lata będzie najaktywniejsza w forum, rozwodnicy :) Gratuluję "Ynteligencji"

za trzy lata będzie najaktywniejsza w forum, rozwodnicy a kto tu mówi o ślubie:D to,że wpadnie jeszcze nic nie znaczy więc może się zdziwić a niech ją jeszcze przyłapie to będzie...:D że też takie matoły chodzą po świecie