Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OKruszynka88

MARK BAND zespol

Polecane posty

Czy ktos mial stycznosc z tym zespolem? Zespol ze Skawiny pod Krakowem :) Jak sie z nimi bawiliscie na weselu? zy ktos sie orientuje jak cenowo wyglada przyjemnosc sluchania Panow na weselu?

Gość MAJÓWECZKA011
Tak ja bawiłam sie na weselu,gdzie ów zespół grał. Byli naprawde super i wybawiliśmy się naprawde do rana z nimi Piosenki i polskie i zagraniczne Panowie uśmiechnięci:) Chciałam ich na swoim ślubie,jendka co rok ich cena sie zwiększa..:/ I dlatego mnie w przyszłym roku na nich stać nie będzie (znaczy wole nie ryzykować tyle kasy) Ale ogólnie zespół 9/10 :)

Gość fghh
A orientujesz sie ile biora w tym roku lub brali za wesele jednodniowe? :)

Gość MAJÓWECZKA011
Nie mam pojęcia musisz sobie poprostu zadzwonić do nich:)

Gość yaro
w 2010 jedyne 5000 zł za 12 godzin , w 2011 ... 5500 zł za 12 godzin ... ale naprawde warto !!! :)

Gość yaro
ale spotkałem sie tez z zespołami które zyczyły sobie nawet i 7/8 tys zł za jedna noc :) a Mark Band wydaje mi sie że ma wiecej do zaoferowania od nich tak więc ... wybór należy do Ciebie! Nie sa tani ale przeciez Mercedes kosztuje! :) a przynajmniej bedziesz miała pewność że nikt nie bedzie fałszował ani zanudzał Twoich gosci od pólnocy zeby ak najszybciej skonczyc!

Gość krolikowa87
Witam! mam wesele i tez zastanawiam sie nad tym zespołem czy ktos z was miał ich na weselu. Jak tak TO MÓGŁBY MI UDOSTĘPNIĆ PŁYTKE BO BARDZO ZALEZY MI ZEBY ZOBACZYC ICH JAK PROWADZA WESELA I JAK LUDZIE SIE PRZY NICH BAWIĄ

Gość gosc weselny
Ja nie polecam tego zespolu. Jak dla mnie tragedia. Oceniam jako gosc. Kilka piosenek godzina przerwy. I tak cale wesele duzo wolnych piosenek. Ocepiny szkoda slow tylko żucanie welonem i muszka zadnych zabaw. Wokalista tylko duzo gada zamiast spiewac. O godzinie 3 na prosbe szybkiej piosenki mowi o tej porze za pozno na szybkie, sam nie wie co szybkiego zagrac puszcza wolna bez spiewania. Smiech na sali jakie podejscie. A w naszych okolicach do 5-6 sa wesela i muzyka do konca gra. Podobno 7tys biora za dzien dla mnie nie warci tyle kasy.