Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚCIANA PRZEWRÓCONA

JAKI jest najlepszy kolor farby na ściane w pokoju???

Polecane posty

Gość Laura xd
Fioletowy zieleń niebieski żółty ! :D :P :*

Gość Mirabelka224
Tak sobie czytam te wszystkie komentarze i jakoś dziwi mnie fakt że macie moje drogie problem z wyborem odpowiedniej farby o kolorze już nie mówiąc. Dla mnie wybór jest bardzo prosty jeśli chodzi o markę farby bo przecież od zawsze korzystam z duluxa. Ich farby pokrywają już za pierwszym razem co sprawia że jeden pojemnik starczy nam na nie tylko jedno pomieszczenie. No ale z kolorem to już może być ciężej bo każdy ma inny gust. Na szczęście dulux o tym pomyślał i została uruchomiona specjalna oferta dla klientów czyli https://sklep.duluxpolska.pl/ Są to testery farb po symbolicznej cenie jednego złotego. Dzięki nim będziemy mogli przetestować parę kolorów na raz i zdecydować się na najbardziej odpowiedni do naszego pokoju. Co sądzicie o czymś takim ? Jeśli nie słyszałyście to na prawdę zachęcam do wypróbowania takiej właśnie opcji. No bo skoro jest możliwość przetestowania koloru przed jego zakupem to dlaczego by tego nie wykorzystać. Mam nadzieję że tym samym pomogłam komuś przy wyborze farby. Ja nie wyobrażam sobie innego wyboru jak tylko dulux.