Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waniliowa babeczka

pomoze ktoś bo nie wiem co robić :/

Polecane posty

Gość waniliowa babeczka

Spotykamy sie od dwóch miesięcy i za kazdym razem kiedy sie widzimy jest naprawdę sympatycznie. Poznaliśmy się przez znajomych, mieszkamy w tym samym mieście. Baaardzo mi na nim zależy, ale parą nie jesteśmy (tzn.ja bym chciała i chyba nieświadomie zaczęłam go naciskać na zawiązek). Pewnego razu powiedział mi, że jestem super wartościową kobietą i bardzo atrakcyjną, ale był zdradzony i boi się związków, boi się całej tej definicji, deklaracji i tak jak teraz jest mu dobrze. Myślałam, że chodzi mu o seks i szuka kolezanki do łóżka, ale jednej nocy specjalnie go kusiłam a on mi powiedział: 'jesteś dla mnie zbyt ważną osobą i wybacz, ale nie mogę mimo, że mam na Ciebie ogromna ochotę...nie chcę Cie uprzedmiotowić i spieprzyć tego co jest między nami'. No i juz sama nie wiem co myśleć...czy jestem dla niego zwykłą koleżanką? :/ stwierdziłam, że nie będe naciskać na związek ipokazywać, ze mi zalezy..wczoraj w nocy dostałam od niego esa o tresci: 'wiedz, że jesteś dla mnie bardzo, bardzo, bardzo bliską osobą i myślę o tobie'. Dodam, ze mamy ja 24 a on 26 lat. Pomóżcie bo nie wiem co robić i jak się zachowywac, zeby tego nie zawalic..:/

zazdroszcze Ci, ja sie spotykam z facetem, znaczy to tylko kolega, juz od dobrych paru miesiecy, jakos ja bym chciala z nim ale boje sie zrobic pierwszego kroku wiec chyba nic z tego ni ebedzie, bo on tez jakos sie nie pali do tego......juz stracilam nadzieje,

On poprostu chyba nie chce, bys myslala, ze mu o to chodzi. Moze Ciebie kocha? Ja bym sie pewnie bardzo cieszyla, gdybym byla na Twoim miejscu.:) Nie zmieniaj sie. Zachowuj sie tak jak wczesniej, bo wlasnie to mu sie w Tobie podobala, wiec czemu masz zmieniac?:D

Gość waniliowa babeczka
Wcześniej miał sporo kobiet i trafił sie nawet przygodny seks, dlatego byłam w szoku kiedy powiedział mi, że nie chce mnie uprzedmiotowić i nie chce żeby coś się popsuło. Dziękuję Wam za odpowiedzi :) bardzo mi pomogłyście :)