Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopiki

czy te rzeczy sa puszczaniem sie?

Polecane posty

Gość różowy sutek
abslutnie to nie jest puszczalstwo!!!! jak nie za pieniądze tylko dla przyjemności

Gość kopiki
michal, moze jestem glupia, ale nie jestem w stanie stwierdzic czy ty ironizujesz czy co

Gość jeden wielki kompleks
Każdy ma swój system wartości. Ja bym tak szybko nie działała. Ale nie mnie to oceniac czy jesteś puszczalska czy nie. Jeśli jestes wolna i nie zdradzasz nikogo albo nie lecisz na zajetych facetow to rob sobie co chcesz:)

dla mnie to nie jest atrakcja przelizać sie z obcym facetem ktory mogl przed godzina puszczac pawia pod knajpa:P

Gość różowy sutek
jak masz 20 lat to ok. Jesteś już duża wolno ci wybierać ile chcesz masz się bawić a nie uczyc się

''michal, moze jestem glupia, ale nie jestem w stanie stwierdzic czy ty ironizujesz czy co'' A jednak nie jesteś aż tak denna jak można by sądzić po twoim temacie.

Gość kopiki
no ale ja tu widze osoby ktore powaznie sie wypowiadaja zarowno za jedna jak i druga opcja... wiec moze to nie jest takie oczyiwste...

Napisze co o tym myślę. Jesteś zwykłą pustą dyskotekową siksą. Całowanie się z nowo poznanym facetem uważam za kurwienie się, szmacenie, dawanie dupy itd. A obmacywanie się po genitaliach na 3 randce uważam za obrzydliwe. Naprawdę trudno spotkać aż taki pustostan jak ty autorko. Normalnie żenada.

Gość kopiki
yyy, to jeszcze dolicz do tego moje kolezanki i pewnie polowe dziewczyn:| a to czym jest seks po imprezie?

Michal czytam i mysle co wy tutaj wypisujecie:-) ile masz lat autorko... bo nie doczytalam

Gość polkina
jezy, kazda dziewczyna normalna przechodzi taka faze potem sie uspokaja i cae szczescie jak ominie ja ta faza to potem budzi sie taka 30 latka, ze sie nie wyszalala i moze teraz meza pozdradza... jestes normalna, moze to nie jest zbyt fajne ale kazdy przez to przechodzi, oprocz tych co teraZ bronia w warszawie krzyza

michał3 wkoncu napisales prawde:-) a juz myslalam, ze jej bedziesz slodzl;-D

Gość kopiki
mam 21 lat

To naprawdę ubolewam, że w takiej patologii przebywasz. Ale nie martw się intelektem też nie imponujesz, więc w sumie nie nadajesz się do niczego innego. .

Gość różowy sutek
ci co najwięcej są przeciw takiemu zachowaniu sami się dupcą po kątach normalne takie rzeczy są, poszalejesz sobie i pewnego dnia się zakochasz . Wtedy przestaniesz sie tak zachowywać

Gość taniafrania
nie ma w tym nic zlego puszczaniem jest pojscie do lozka, robienie loda a buzi;| co w tym zlego:| to nie jest jakas starszna zakazana rzecz zeby kogos pocalowac

kopiki sex po imprezie... to zalicza sie do puszczania sie i nie szanowania wlasnej osoby

dobrze Długo nie będzie cie na kafe? Jak ty bez nas wytrzymasz? I my bez ciebie.

Gość kopiki
ale ja juz przestaje bo to nudne:| ale uwazam ze jak ktos nie przechodzi przez cos takiego (to moze byc tylko pare takich sytuacji - wystarczy) to [potem ma problem ze soba i cale zycie kompleks tego ze sie za mlodu nie wyszalal a chyba lepiej sie wyszalec calujac i przytulajac niz ruchajac po kiblach

Gość matat
michal3, ile ty masz lat kolesiu? niezly z ciebie przypadek

''a chyba lepiej sie wyszalec calujac i przytulajac niz ruchajac po kiblach'' Nie martw się też ce to czeka.

dwa tygodnie:-D wkoncu odpoczynek, ale wejde do was od czasu do czasu... a skad wiesz, ze znikam??

dla mnie zastanawiające jest to że zadałaś takie pytanie na forum. Skoro tak to znaczy ze obudzily sie w Tobie pewne watpliwosci co do tego czy postepujesz dobrze. Skoro masz wątpliwości to nie rób tego i miej do siebie szacunek. Uwierz mozna zyc bez lizania sie z obcymi facetami na imprezach;)

Gość kopiki
a tu sie mylisz, bo nigdy bym tego nie zrobila gdyz to przekracza juz jakas norme aczkolwiek zaraz znajda sie tacy ktorsy stwierdza ze to tez jest ok, jak ktos ma ochote calowanie rozni sie tym od seksu, ze nie trzeba byc az tak zyztym, i blisko, ze ludzie to robia w miejsach publicznych, i ze generalnie jest to mila specjalnie niezobowiazaujaca rzecz a seks to juz troche wiekszy kaliber skoro calowac sie nie mozna, to nie mozna rowniez trzymac za reke? albo poglaskac?

no to dostalam szoku:-D to ja sie urzeralam z jedna i ta sama osoba??;-)

Gość kopiki
ja nie uwazam ze to zle, wlasnie tego bronie... ale w jakims temacie obok ktos mial takie watpliwosci wiec zapytalam troche zdziwiona was

calowanie rozni sie tym od seksu, ze nie trzeba byc az tak zyztym, i blisko, ze ludzie to robia w miejsach publicznych, i ze generalnie jest to mila specjalnie niezobowiazaujaca rzecz moze ja jestem dziwna... ale nawet pocalowac nie umialabym osobe z ktora nie jestem zrzyta

No w sumie na to wychodzi, ale dobra już kończę. Trzymaj się ciepło, odpocznij od nas i do zobaczenia po powrocie. Dobranoc