Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikijka

Jak zaistnieć na tym forum... :(

Polecane posty

Jak tzytzki nie zakwalifikują się do norm ISO 9001, to wtedy trza będzie kuciapkę odsłonić :D

moja...ale zamazana...jam nieco incognito dla odmiany...nieczesto sie udzielam...chyba zem nayebana zdrowo :P delektowac...hmmm wiesz?mam pecha do takich co "kochanie...zrob mi dobrze...chrapppppppp" :O nie pogadasz:O

Wstydziuch, dobrze ze bys nie dymnal, bo ja chce to zrobic, a co za duzo - to nie zdrowo. Ja twierdze, ze to jej. Widzialam wczesniejsze i naprawde zayebista jest. Można sie zakochać. :classic_cool: PS. Moje foty też twierdziłeś, ze sa nie moje, najwidoczniej Polska pozostawiła w twojej psychice obraz brzydkich kobiet. :O 🖐️

się zastanawiam,czy facet wie ,co to łęchtaczka i gra wstepna :O bo trafiam na niewiedzących :O wiec zagiełam parola na starszych :O i obczajam sympatia.żal.pl w celu poszukiwań ekstazowych :P:P:P oczywista najpierw duszę mą trza zdobyc :O a to po ostatnich przezyciach niełątwe porównywalne do ujarzmienia Kilimandżaro na nogach włąsnych :O

Gość najdziwniejszy....
towar jakis taki wybrakowany, tak sie reklamuje... 🖐️ :D

cerri oj tam oj tam :) Diablicy nie znalem i mnie oczarowala :) swoja aparycja choc niewyrazna.. Jelsi to jej to pogratulowac...

Carrie...chyba przeniosę swe uroki na Ciebie ;) twierdzę,ześ Ty najpiekniejsza na kaffe a że jadą jak jadą...to z niemocy okiełznania :O;)😍

aja wiem co to lechtaczka punkt G i takie tam :D <lol> diablica jaki masz nick na sympati bo chyba sie zaloguje <lol>

Kurde, głodna jestem ale nie chcę mi się wstać, zeby isc do kuchni :(

lgną do mnie młokosi co szybko i juz...albo zajeci co szybko i w ukryciu...:O wiec wziełam sprawy w swoje dłonie :P:P:P:P:P kuleżanki mnie wpuszczają jak męshów nie ma :O a ja grzecznie czekam na swego Shreka :O zagiełam parola...słabo sie nawija :O znaczy,czkawki serca dawno nie miałam :O:(

piszac przez A bedzie mi sie kojazyc z przyprawa :P LUBIE cerri pisac i juz mi tak zostanie ;) diablica tez musi bybaczyc ze pisze tak a nie diabollica :P

Carrie...on Chciał Cie usidlić ...wiec zaczał zdrabniać ...słodkościom nigdy za wiele...a wiecie,ze jeszcze nigdy sie nie kochałam w przebieralni ????:O

wstydziuch....Carrie to boginii...z nią trzeba ambrozją...świeczkami...i dzikością serca.... to wyjątkowa Lady...choć kryje sie za płaszczem zimnego Kocurra ;) ja ją lubić niezmiernie 🌻

w kinie tez nie :O nosz nawet nie w samochodzie :O wiec co tam ta pralka i dywan :O zadna rewella :P:P:P:P:P:P:P:P a łechtaczke znalazł jeden tylko w zyciu jedyny :O:O:O znaczy :O chyba trza doedukowac :P

wiecie Dziewczyny...ale zeby tak wziął jak Olivier Martinez o ścianę i 'G" mocno odnalazł...jak w "NIewiernej" echhh chyba siem nayebałam tym pifem ,ze o fantazyjach piszę :D