Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikijka

Jak zaistnieć na tym forum... :(

Polecane posty

na materatzu :O ;) w hotelu :O lampy sie tłukło :O na dywanie:O pralce:O podłodze :O na leżąco:O stojąco:O siedząco :O klęcząco :O reszty nie pamietam :O za wszystko solennie odpokutowałam :O wybacz mi Boshe :O:P:D

W hotelu tez to robilam:P ja w aucie we wszystkich mozliwych pozycjach, oj wywijalo sie:P pod prysznicem, na fotelu, lozku, dywanie, w piwnicy, na pralce, gdzies w bloku na klatce schodowej, opierajac sie o auto:D Oj i wieeeeeeeele wygibasów, w wieeeeeeeeeeelu pozycjach :P

nicem tylko myłam po...:O znaczy wszystko przede mną :O ale zeby tak...swieczki...roze...znawca łechtaczki...i gry wstepnej...i seksa dobrego...to nie 😭

Wiesz co ja ze swiecami , rozami tez jeszcze nie... :) oj a chcialabym.... :( tak romantycznie... ach, rozmarzylam sie...

Pod prysznicem swietnie wspominam, chyba jedna z najlepszych inicjacji w moim zyciu :P

Gość pytam z ciekawości...
ale te świeczki to gdzie miałyście wpychane? albo gdzie chciałybyście mieć wpychane?:classic_cool:

kolezanki to użyły...i swiec...i przebieralni...i samochodów...i plaż...krcze...chyba mam pecha :O do ręczno rączkowskich :( co gry wstepnej nie potrafią:( znaczy zobazce co teraz wskóram :O

Kurde, u mnie tez jest problem z ta gra wstepna wlasnie, moj to by chcial zebym jak lampka byla - pstryk i działa. a to nie jest tak...

odpowiedzcie!!!😭:classic_cool:

Chcialabym te swieczki Ci wpychac w odbyt, to takie moje skryte marzenie... NA GLUPIE PYTANIE GLUPIA ODPOWIEDZ!!!

ja trafiam na tych co nie potrafią...oczywista "kochanie zrob mi dobrze" i z usmiechnietą facjatą chrapppu branoc... :( a mnie sie marzy taki,co wie...gdzie,co i jak....😭

juz Ci oranżu tłumacze...świeczki...kupujesz byle gdzie...nawet W Biedronce...zapalasz...w ilosci znacznie mnogiej ...ustawiając naokoło wanny...jak takową posiadasz...płatki zielska tez mile widziane...woda nieco nagrzana...na sterczace to i owo czas przyjdzie....wkładasz tę Gwiazdę swoją do wanny i delikatnie dłoni używasz...jak wiesz co gdzie...a wtedy...co ja tam Ci tłumaczyc bede :P:O:O:P:O:O:P:P

"Chcialabym te swieczki Ci wpychac w odbyt, to takie moje skryte marzenie... " Ty, to dobrze się składa, bo to także moje marzenie :classic_cool: tyle, że ja wolałabym żeby wpychał mi je jakiś zajebisty facet z dorodnym buzdrygandem a to dlatego, że chciałabym być jednocześnie posuwana w tzipkę 😭 Kurvva, jak ja o tym marzę😭 Odkąd coś przeczytałam😭

Jak zawsze dobrze prosperujacy temat konczy sie na dupie, ale za to kocham kafe ;)

pff, jak mogłyście pomyśleć, że jestem facetem😭 to, że wy nie macie żadnej wyobraźni to nie znaczy, że wszystkie kobiety tak mają😭 zero polotu, no zero😭🖐️