Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikijka

Jak zaistnieć na tym forum... :(

Polecane posty

Może i tak... Jutro mu powiem czego chcę, a on ma spełnić moje fantazje:D

Wspomniałaś, że kiedyś coś tam robiłaś z kobietą?:P i jak wrażenia?:P Bo ka bym chciała zobaczyć jak to jest...

oooooooooooooooooooooooooooo i to mi sie podoba ;) nie masz nic do stracenia a wiele do zyskania...rozmowa...cos czego mnie zabrakło...ale ucze sie na bledach...:(

Widzę, że bardzo przeżyłaś rozstanie, prawda? Jaki był powód waszego rozejscia?

znalazł sobie inną...zresztą nie pierwszą i nie ostatnią...wyyebał mnie z domu...zastapił ją...ostatnio gnębi przeprosinami i chęcią poworotu mowiac,ze popełnil zyciowy blad...nie ma szans:O za bardzo wbil noz w plecy...wybaczyłam ...niech idzie własną drogą...beze mnie

zdrada...byłam Jego pierwszą...a pozniej adrenalina...wyjebał mnie z domu...o dziwo żyje...radze sobie całniek niezle...chce wrocic...popełnił zyciowy blad,niby pojął,ze kocha nadal...game over...wystarczajaco długo sie podnosiłam

Bardzo dobrze zrobilas nie wracajac do niego. Jestes naprawde silna kobieta, podziwiam...

zyje skromnie...nie tak jak dotychczas...dotychczas miałm wszystko....drogie perfumy,ciuchy,samochod...teraz zyje skromnie...ale bez pyskowek,podnoszenia łapy,głosu,szantażu,chorej zazdrosci....sama siebie czasem podziwiam ,ze dałam rade ...ale boli nadal...czekam na cud...na love...która moze nie istnieje....

a tak z innej beczki, wywolalabym mala kontrowersje na kafe wstawiajac w stopke zdjecie swich piersi, oczywiscie w staiku ?:D

Mozesz byc pewna tego ze znajda sie pomarancze mowiace jaka to nie jestes. W skrajnych przypadkach dowiesz sie kim jest Twoj chlopak, w jakich warunkach zyjesz i ile zarabiasz

ja to bym dotknęła :) mam podobne ;) wiec chyba nie taki stanik noszę :) wiesz....dotykac,całowac i delektować ;) 6 +

No to teraz mozesz byc pewna ze co niektorzy zapisali zdjecie na dysku coby miec haka na Ciebie :p