Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcelT.

Czy to Was kręci?

Polecane posty

Gość MarcelT.

Cześć Dziewczęta:), Chciałem się dowiedzieć a właściwie upewnić, bo od jakichś 2-3 lat zauważam pewną powtarzającą się tendencję, widoczną najbardziej wiosną i latem. Otóż mam zwyczaj, że wychodzę na fajkę - nie papieros a fajkę tradycyjną na ławeczkę do parku. Żona nie lubi zapachu fajki i podobnoż firanki później śmierdzą więc... :). Jako, że jestem szczęśliwie zajęty to nie szukam dodatkowych wrażeń lecz one same się jakby pojawiają. Otóż w przeciągu dwóch lat zdarzyło mi się pięć razy, że przysiadała się do mnie obca kobieta zwabiona waniliowym zapachem dymu. Zaczynało się zawsze od głupiej gadki a w czterech przypadkach wystąpiła chęć wymiany nr telefonu. Oczywiście bezskutecznie i tak to się kończyło. Pytanie do Was - czy to działa, w sensie dym z fajki, ew. widok palącego chłopa - no bo jak siedzę na ławce i nie palę to jakoś kobiet brak a z fajką w zębach od razu odzew:). Chętnie poznam Wasze zdanie... Pozdrawiam, Marcel.

Gość do MarcelT.
Jak wychodzisz na fajkę, to zawsze bierz ze sobą prezerwatywy. Napewno trafisz na taką, którą zechcesz zerżnąć i ona tego też zechce. Czy te dziewczyny zawsze ci robią loda ? Czy masz dużego ? Najlepiej jak zapalisz fajkę to odrazu wyciąg fujarkę.

Gość MarcelT.
Czy jest jakaś chętna, która zrobi mi loda z połykiem. Mam siuroka 53 cm jak stoi. Moja żona ma taką ciasną dziurkę, że tylko przedszkolak mógłby do nie włożyć i dlatego od naszego ślubu w 1978 roku jest dziewicą.

Gość pytanie do MarcelT.
Czy często trzepiesz konia ?

Gość gorąca Kasia Kasia
Cześć Marcelku Ja lubię dym z fajki. Zrobię Ci loda z połykiem. CHCESZ ? ODPISZ !

Gość MarcelT.
Pytanie do very całej w skowronkach. Czy mogę włożyć siusiora do Twojej cipeczki bez gumki ? Czy zrobisz mi loda z połykiem ?

Gość MarcelT.
Witam:), Dziękuje za tak ogromy odzew. Szczególne podziękowania dla wszystkich tych miłych chłopców, którzy już za niecały miesiąc wrócą do klas i podręczników:). Nie szukam jednak przygodnych, gejowskich znajomości tutaj, więc przepraszam, że niezbyt jasno wyraziłem swoje oczekiwania... p.s prezerwatywy mam zawsze ze sobą, wypycham nimi portfel aby sprawiał wrażenie pełnego pieniędzy. Wszysztkie niestety są już po terminie ważności...

Gość MarcelT.
Cześć dziewczyny ! Która zaoferuje mi swoje dziewictwo ? Płacę 200 zł od sztuki !

Gość życzliwa vera
tu Twoja vera cała w skowronkach. Słyszałam, że jak Ty wychodzisz na fajkę, to Twoja żona Cię zdradza. Pamiętaj, żebyś zawsze po powrocie do domu zaglądał do szafy !

Gość MarcelT.
Do Vera: Pozdrawiam i dzięki za normalną odpowiedz, uciekam gdyż dawka gimnazjalnego humoru okraszona gejowskimi fascynacjami jest nie do zniesienia :).