Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gentelman z urodzenia

Lekcje savoir-vivre

Polecane posty

Pewien student z hrabstwa Susex zapytał mnie kiedyś podczas cocktailu u lorda Bentleya , czy wypada podawać znajomemu dłoń w geście powitania znajdując się akurat w toalecie? Przyznam że zaskoczyła mnie jego rozterka bowiem pamiętam se swego doświadczenia sytuację jaka miała miejsce w roku 1969 podczas regat, w których uczestniczyłem jako młody student Cambridge. Po wygranym wyścigu postanowiłem wykonać czynność fizjologiczną polegającą na oddaniu ładunku uryny w pobliskiej toalecie. Przy pisuarze stał zasmucony kolejną porażką student Oxford i beznamiętnie celował w otchłań wspomnianego już wyżej ceramicznego urządzenia do oddawania moczu popularnego wśród mężczyzn. Stanąwszy obok w odstępie jednego pisuaru jak nakazuje etykieta spełniłem nakaz organizmu, gdy skończyłem on mył już ręce, minąwszy go i będąc już w drzwiach usłyszałem szydercze zapytanie: -Widzę, że studenci Cambridge nie mają w zwyczaju myć rąk po sikaniu??? Ta bezczelna i pozbawiona krzty szacunku dla wygranego uwaga była geneza mojej ciętej riposty: -My studenci Cambridge nie mamy w zwyczaju lać po rękach. Tak więc młodemu studentowi z hrabstwa Susex doradziłem by przed podaniem ręki zapytał gdzie studiuje ów jegomość.

Gość problematycznaSUCZ
oczywiście, że wypada Najlepiej jak pokażesz znajomemu swojego sisiorka a on pokaże swojego i bedzie zabawa

Gość problematycznaSUCZ
wyruchaj mnie

Nie widzę przeciwwskazań, jednakże musisz wiedzieć iz jestem autorem opracowania książkowego pod tytułem: "Sex and huge cocks", za króry otrzymałem szereg nagród oraz wdzięczność lady Bancroft z Glasgow, która pomagała mi przy praktycznych aspektach zagadnienia.

Gość problematycznaSUCZ
Jak często chodzisz do Agencji towarzyskiej ?

Gość problematycznaSUCZ
Chce, żebyś sobie ulżył. Bo w pracy nie masz czasu na walenie konia.

Musisz wiedzieć wulgarna kobieto, że jako miłośnik polowań oraz gonitw konnych bardzo dbam o swoja stadninę pełnej krwi arabów więc o biciu ich nie ma mowy. Tobie jednak polecam ujeżdżanie sybiana na piątym biegu.

Gość problematycznaSUCZ
Często ruchasz klacze ?

Gość ciekawa rozmowa :)

Gość lady Bancroft z Glasgow
nie istnieje!!!

Gość do Gentelmana z urodzenia
Wypiję z Tobą kawę, jak mnie później wyruchasz. Chce krzyczeć z rozkoszy ! Basia, lat 72

Gość ladaco
To impreza zamknięta czy każdy może się dołączyć i rozluźnić?

Gość do Gentelmana z urodzenia
Przyjedź teraz. Mam taką chcice, że nie wytrzymam do 20.