Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gentelman z urodzenia

Lekcje savoir-vivre

Polecane posty

niestety nie z prostej linie..troszke sie po drodze pokrzywiła :):) a Ty Lady Fiono..jestes krewna tej Fiony która miała zaszczyt byc żona Shrek'a?:)

Normalny,1979 zapewne też i tłumaczyłoby to po części ... jego specyficzne poczucie humoru ;)

wybacz to niegodnie uchybienie z mojej strony Lady fiono..nie chciałam urazic Twojej osoby zadawajac to pytanie :) czemuż to nie wypada..lepiej w samej bieliznie :P:P

a teraz zycze miłej nocy..i mam nadzieje ze spotkanie wieczorne naszej topikowej pary dojdzie do skutku :) 🖐️:)

Wielkodusznie wybaczam ale żeby to było ostatni raz :) w samej bieliźnie nie przystoi - proponuję raczej sukienke z firmy Gucci lub Armani ;) a do niej twarzowe nakrycie głowy :)

Normalny.1979 udaj się dobry człowieku do kuchni nakarmią cię i na drogę coś dadzą,a i na przyodziewek jakowyś możesz liczyć :)

Gość bardzo wżne pytanie
Czy lord Chujdeligh to twój brat ?

Panie nienormalny-nie przeginaj pan pauki, ponieważ jako znawca języka dyplomacji oraz jako były ambasador Jej Królewskiej Mości na placówce w Bangladeszu powiem ci "sz.p.i.e.r.d.a.l.a.j" -w taki sposób że odczujesz podniecenie zbliżającą się podróżą

Gość tu Gentelman od urodzenia
Jestem genitelmen.

Gość tu Gentelman od urodzenia
Ja chciałbym zjeść kupę gorącej 50 letniej laski. Czy znasz chętną 50tkę. Zapłacę.

Gość matacz...
co z tego , ze nie "lejesz" po rekach , po wyjsciu z toalety bezwzglednie nalezy umyć rece ! tak stanowi etykieta !