Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anon_53067a78

Olejek z wiesiołka

Polecane posty

Gość anon_53067a78

Witajcie dziewczęta . Dużo razy już mi pomogłyście ( Czytałam Wasze posty ) Więc postanowiłam napisać . Dręczą mnie dwa pytania . Po pierwsze od kiedy trzeba brać olej z wiesiołka ? Tzn Od pierwszego dnia okresu czy można np na drugi dzień .? Czy jest on na receptę .?? A po drugie to prawda ze sok z marchwi również poprawia śluz .?? Proszę o odpowiedzi ..

Co do wiesiołka bierze się go od 1dnia@ DO OWULACJI tylko!I potem od nowa!Jest bez recepty.Co do soku z marchwi nie wiem.

Gość anon_53067a78
aha . Czyli nic mi się nie stanie jak wezmę jutro ? Dziękuje bardzo za odpowiedź . :)

Gość anon_53067a78
o fuj , nienawidzę zielonej herbaty . A można barć olejek i pić zieloną herbatę jednocześnie . ? A jeszcze pytanie . CZy ten olejek brać do dnia owulacji czy np dzień przed nią zakończyć .?

Gość olejek sie bierze
w 1 fazie cyklu czyli do owulacji nie wiem czy ma znaczenie czzy zaczniesz od 2 dnia chyba nie :) olejek mozna bez recepty kupic a z sokiem zawsze mozna sprobowac nic nie tracisz

Gość anon_53067a78
no w sumie to macie rację . Dziękuję bardzo za odpowiedzi . ;)

zawsze mozesz kombinowac wszystko naraz:) ja bralam olejek od 3 dnia cyklu 1 kapsulke rano i 1 wieczorem przez 2 tygodnie, czyli do owulacji, a potem zrobilismy dzidziusia - wiec olejek naprawde pomogl.

a tak w ogole slyszalam, ze ogolnie picie duzej ilosci plynu pomaga poprawic sluz, wiec pij co tam lubisz np. wode, ale duzo

Gość anon_53067a78
wody to ja juz mam przesyt. Pije od 1,5 do 2 butelek dziennie . z tym olejem własnie musze spróbowac . Mam nadzieje , ze sie uda . :)

O tej wodzie też słyszałam,żeby pić ją niegazowaną,jak najwięcej,a wiesiołek się bierze do owulacji,poniewasz powoduje on skurcie macicy i może utrudniać zagnieżdżenie się zarodka i prowadzić do poronień,jeśli się go będzie brało dłużej niz do owulacji!

Gość anon_53067a78
nawet nie wiedziałam Dziekuje bardzo za cenna informacje .