Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana od samego rana

Często płaczecie na filmach?

Polecane posty

Mi to się wcześniej nie zdarzało... Do wczoraj... Obejrzałam "Życie jest piękne" i ryczałam przez połowę filmu :O Po obejrzeniu było mi nadal źle, więc postanowiłam obejrzeć coś lekkiego. Przypomniałam sobie, że koleżanka dała mi taki lekki japoński film o miłości. Włączyłam, oglądam i co? Znów ryk :o Ryczałam przez następną połowę filmu :O Dżizys co się ze mną dzieje? Do teraz jestem zapuchnięta i się czuję jakbym płakała jakieś 5 minut temu :O Wiem, że żal :(

Gość Pani Browary
ja na takich filmach to już nieraz zalałam swoimi łzami sąsiadkę poniżej a ostatnia powódz to efekt oglądania Titanica już teraz wiem że mi nie wolno takich rzeczy oglądać 😭

Ja na Titanicu nie płakałam. Tylko teraz się boje, że coś we mnie pękło i teraz będę ryczeć na każdym filmie 😭

Gość Dorian Graju na Haju
ja do dziś ryczę i chyba mi tak zostanie :(

Ja raz się popłakałem. Na filmie 9 kompania. Ta scena jak się wycofują z wioski i zaraz Grad (takie nowsze Katiusze) zaczyna napierdalać rakietami w tą wioskę. Przepiękna scena. Te łuny ognia z wyrzutni rakiet i widok niszczonej wioski Afgańskiej, coś pięknego. Taka pełna romantyzmu.

Nie oglądałam 9 kompani, ale moja koleżanka mówiła, że jest to świetny film :)

ja ogólnie jestem wrażliwą osobą więc bardzo często płaczę oglądając nie tylko filmy fabularne ale i inne programy :D...czasem sama na siebie jestem zła ale co zrobić płakałam zarówno na Królu Lwie jak i na Życie jest piękne a nawet na filmie Zielona Mila....ostatnio się tak spłakałam na filmie Kwiat Pustyni :D tak już mam i rodzina o tym wie

"Życie jest piękne" jest straszne. Tzn piękny film, ale strasznie wzruszający i przerażający. Oglądałam go w szkole na religii więc nie mogłam płakać. Za to na "Siedem dusz" płakałam i nie mogłam się opanować. Przez połowę filmu i pół nocy. Często płaczę na filmach :)

Nie będę oglądać tej sceny, bo chcę obejrzeć cały film. Może to zrobię dziś wieczorem :P A co do innych filmów, to nie płakałam ani na Królu lwie, ani na Zielonej mili ani na 7 dusz... Ogólnie to nie płakałam na żadnych filmach oprócz tych dwóch wczorajszych. Ba, ryczałam wczoraj cały dzień :D :O