Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia0000

Oszukali mnie i kasa w błoto:(((

Polecane posty

Gość Gosia0000

Wkurzona jestem strasznie. Tydzień temu zamówiłam sobie szampon i odzywke Kerastase przez Alegro i kurde dostalam jakies podróbki! Wyobrazacie sobie? Napisałam do tej laski ze chce z powrotem kase a ona twierdzi ze to sa oryginalne, jak kiedys kupowalam to samo w hurtowni i wiem dobrze ze nie! Wystawilam jej negatywa i napiszę do Alegro, bo kurde nie puszcze tego plazem. Jak cos to pojde na policje ze podróbami handluje! Kurcze najgorsze jest to ze ta hurtownie co kupuje zlikwidowali! A widze ze tym sprzedającym prywatnie to tez srednio można ufac! Uzywa która z was tych kosmetykow albo innych profesjonalnych gdzie kupujecie?

Gość mknkd
no ja to jak już kupuję to jak jestem u fryzjerki

Gość aj tam...
juz widze jak policje to obejdzie strasznie, nie masz co sie fatygowac ;) dokladnie kupuj sobie w salonie to zobaczysz czy podrabiane czy nie

Gość Magdallenna80
przede wszystkim jak kupuję to zawsze ze sklepów internetowych nie od osób prywatnych, na allegro też. oczywiście nie każdy sprzedaje podrabiane kosmetyki czy perfumy, miałaś niefarta strasznego:) ale tak masz 100 proc. pewności. ja też lubię czasami sama sobie zrobić prezencik i kupić sobie coś z kerastase, albo welli, schwarzkopfa np. w belisoshop mają te marki. ostatnio jak weszłam do nich na stronę to się ucieszyłam, bo tam teraz maja pełno promocji.

Gość bzdury, bzdury!
aż sie tego czytać nie chce, u fryzjera wiecie jakie jest przebicie na cenie? dwa razy wiecej niz jak na Allegro kupicie. a typowninas patrzec na histroie sprzedarzy ludzie takie rzeczy pisza w komentarzch

Gość do Maxa
Czy jest jakiś temat na którym się nie znasz, czy będziesz się wypowiadał na każdy ?

Gość tez lubie kerastase:)
fajne jest, fajne wlosy po tym sa

" do Maxa Czy jest jakiś temat na którym się nie znasz, czy będziesz się wypowiadał na każdy ?" Na niektórych niestety się nier znam:O.Np. jak się nauczyć języków obcych ale zawsze ludzi uświadamiam że nier ma po co sie uczyć:D.I tak jest recesja ,za granica też brakuje roboty:P.

Gość bellyyyyyyyyyy
masz 10 dni na bezpodstawny zwrot towaru a ona chyba w ciagu 14 dni musi ci odeslac pieniadze wiec w czym problem. jak bedziesz potrzbowala wyjme ci jaka ta ustawa itd bo czesto tego uzywam , jak nie mozesz zglosic do allegro

bellyyyyy - jasne, juz widzę jak osoba prywatne przestraszy sie pogrozeniem jej jakąś ustawą. A jak nei zwróci kasy, to co - podać ją do sądu o oszustwo na kilkanaście złotych?

w Warszawie na filtrowej [w okolicach, koło stacji benzynowej orlenu] jest b. dobra hurtownia fryzjerska.

Gość bellyyyyyyyyyy
hehe to sie zaloz, mi oddawali bez problemu inaczej allegro blokuje im konta. jedna sprawa byla na policji i tez odzyskalam glupie 50 zł, spisanie trawło to 15 minut ale przynajmniej nie olewajac tego nie daje im na to przyzwolenia, dzieki temu ze chcialo mi sie ruszyc dupe na policje oieniedzace odzyskalo 9 osob wiec nie mow ze to takie durne

Gość gość
...ja ostatnio kupiłam podróbkę kerastase u fryzjerki, poznałam po zapachu, więcej już do niej nie pójdę. Notabene zapłaciłam ponad 100 zł za oliwke do włosów. Żenada

Gość gość
...ja ostatnio kupiłam podróbkę kerastase u fryzjerki, poznałam po zapachu, więcej już do niej nie pójdę. Notabene zapłaciłam ponad 100 zł za oliwke do włosów. Żenada