Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika180119

Wózek IMPLAST ecoline 2010 JAKI NAPRAWDĘ.

Polecane posty

Gość monika180119

Witam! Niedługo termin porodu, trzeba wybrac jakiś wózek i wpadł mi w oko IMPLAST ecoline. Tylko, że nigdzie nie moge znaleźc ich "na żywo". W sklepach w okolicy jest tylko na zamówienie. Pozostało wybranie koloru ze zdjęć krążących np. po allegro. Ale.. no wlaśnie. Po pierwsze podoba nam się za dużo kolorów, a po drugie: Wszystkie wózki (prawie) są dwukolorowe: gondolka jak i spacerówka. Jednak niektóre spacerówki mają drugi kolor tylko na budce i tych ochraniaczach na pasy a całe w środku sa jednokolorowe, a inne wózki mają dwukolorowe całe środki. Skąd mam wiedzieć jak jest w tych przez nas wytypowanych wózkach, skoro na internecie jest przedstawiony tylko kolor OLYMPIC i Candy we wszystkich wersjach? Pisałam maile do sprzedawców na allegro, do producenta i zero odpowiedzi. Pomóżcie, może ktoś widział na żywo wózki w kolorze takim jak: GRASS, LILAC BLUE, CALIPSO, LAGUNA. Tutaj są wszystkie: http://allegro.pl/item1159533762.html Tutaj filmiki na youtubie tych naszych: http://www.youtube.com/watch?v=teXiBdPVj1E&;feature=related http://www.youtube.com/watch?v=WOwg-47y1EI&;feature=related http://www.youtube.com/watch?v=njsee5hru24&;feature=related niestety nie ma laguny. Ale może pomożecie wybrać jakiś kolor z tych podanych? Jesteśmy bardzo niezdecydowani :( Właściwie typujemy między GRASS a Lilac Blue ale tamte dwa też się nam podobają. Dzięki za pomoc! :)

Gość monika180119
Nikt nie pomoże? :(

Gość aśka8374
Mi najbardziej podoba się zielony :D Ale nie wiem jak wygląda na żywo.

Gość agnieszka1662
Ja widziałam ostatnio w sklepie ALA ma Kota w K-cach taki, kolor Lilac blue i Lilac pink, ale tylko gondoli. Oba kolorki fajne :) A widząc zdjęcia to zielony wydaje mi się taki hm... po prostu za dużo zieleni. Calypso mi się troche gryzie, a Laguna zbyt żarujący.

Gość kajkakaj
Zielony :D

Gość sleep
a mi najbardziej podobają sie olimpic i stone, a tak w ogóle to bardzo ładny wózek. Nie widziałam takiego jeszcze na żywo.

Gość adaik1
Ten Lilac Blue, a to ma być chłopak?

Gość monika180119
Tak, chłopak :) i też bardzo mi sie podoba Lilac Blue..

Gość ja bym wybrała zielony

Gość iguniagunia
Ja nie lubie zieleni, podoba mi się calipso :D

Gość magdalena99
Tylko Lilac Blue!

Gość antypatologia
dlaczego dla chlopcow ludzie kupuja tylko zielone albo niebieskie? Nie ma naprawde innych kolorow?

Gość monika180119
Inne mi się nie podobają, dla dziewczynki wybrałabym taki sam. A to nie jest niebieski tylko fioletowo niebieski. Różnica jest :D

Gość kremoooofka
Zielony jest fajny:)

Gość żaden!!!
żaaaaden

Pytanie do Agnieszki: Czy fiolet w zestawie lilac blue i lilac pink są takie same, bo niestety widziałam tylko na żywo lilac bluem a na próbniku ten lilac pink był dużo ciemniejszy.

Gość agnieszka1801
Lilac blue to ten sam co Lilac pink, różnica tylko w tej wstawce różowej i niebieskiej..