Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie cos:P

Ile znacie języków ? Ja chyba jestem do tyłu :(

Polecane posty

Sama się dziwie jak zdalam mature z angielskiego, jakims cudem, umiem tylko dukać , a zlozenie prostego zdania trochę trwa :classic_cool: ile znacie jezykow ? Poza polskim ocywiscie (chociaz z tym niektorzy tez maja problemy) :D

Gość Brat PiDtdf
znam angielski perfect oraz niemiecki, rosyjski na poziomie swobodnej komunikacji a takze podstawy hiszpanskiego.

Gość znam francuski i polski
z czego francuski prawie perfekcyjnie :classic_cool:

Gość to ja ci poiwiem ze
angielski -doskonale francuski - dobrze :) czeski - niemal doskonale jak polski niemiecki- dobrze

wychodzi na to ,ze jestem guupia :D

Gość Kochanna Evva
do znam fr i polski.. a ile lat uczłes/as sie francuskiego:)?

Gość Taka owaka
a kto popisze ze mna po francusku...?

Gość żadnego nie znam

ja to znam : rosyjski angielski niemiecki francuski włoski hiszpański kubański turecki chiński troszkę japońskiego i odrobinę mongolskiego a uczę się w tej chwili czeskiego i węgierskiego :D no i znam techniczny polski :) jak szaleć na kaffe to szaleć a co :P

Gość Franciszek Maurer
96844165184, albo nawet więcej

Gość A ja znam bardzo dobrze
lacine i francuski a raczej po francusku..

Gość Maleńka oleńka ..
Regres - znasz hiszpański i kubański?? haha przecież na kubie mówi się po hiszpańsku :o coś Ci nie wyszło :P

angielski - normalnie, do rozmowy i uzytku w pracy, więc chyba dobrze czeski - do uzytku w pracy hiszpański - swobodna rozmowa, ale raczej kolokwialny, bo sama się nauczyłam słowacki - do uzytku w pracy francuski - zapomniany, tyle o ile

haha przecież na kubie mówi się po hiszpańsku coś Ci nie wyszło" no to zupełnie tak samo jak W USA mówią po angielsku ... :D

Gość Maleńka oleńka ..
LadyJeyJey- ale to jednak hiszpański nikt się nie rozdrabnia mówiąc ze mówi po polsku gwarą tą i tamtą ... :o hiszpański to hiszpański co nie .

Gość Maleńka oleńka ..
Regres- no bo mówią.. :P

Podejrzewam, że jako Wielkopolanka mogłabym się nie dogadać z typowym Ślązakiem czy Góralem :P Dokładnie, tak samo jest z angielskim w USA i Anglii.... :P

ja znam: angielski-bardzo dobrze niemiecki-bardzo dobrze rosyjski-duzo mi ucieklo,ale dogadam sie holenderski-dobrze,jeszcze mam czasem braki

Gość pajac pospolity 4563
esperanto jak cos!!! Patafiany.

Gość sdsdd
tak ,tak, wszyscy umiecie tyle jezykow, a jak przyjdzie co do czego, to nie potraficie wskazac cudzoziemcowi drogi :o

Regres- no bo mówią.." ta serio? :D a na marginesie jak byś miała odrobinę inteligencji to byś się domyśliła że że w Anglii i w Usa stosuję się jeżyk angielski tak samo jak na Kubie i w Hiszpani jezyk hiszpański Ale wszystkim w koło wiadomo że różnią się gwarą,akcentem i czasami :)

Gość raczej słabo znam kilka obcych
niemiecki - poziom zaawansowany angielski - poziom średnio zaawansowany szwedzki - poziom podstawowy włoski - poziom podstawowy

Gość jedynka dwójka trójka
ja nie znam zadnego. ang uczyłam sie tylko w liceum (stara panna nas uczyła i więcej było tam poskiego niz ang) rozumiem tylko jakies pojedynczesłówka niemiecki kiedys umiałam w st komunikatywnym ale teraz nie mam kontaktu z językiem i kompletnie wszystko zapomniałam... mam z tego powodu straszny kompleks więc oficjalnie sie nie przyznaje...

Gość ja tez chyba w tyle jestem
:(:( biegle znam niemiecki tzn. pisanie czytanie , porozumienie sie wszystko co trzeba ale to tylko jeden jezyk (operuje nim na codzien w zawodzie psychologi) z angielskiego to znam zaledwie kilka slow :( ale czasem rowniez cos zrozumie wiec jestem do tylu :( jak czytam ile wy znacie moja kuzynka natomiast biegle mowi 4 jezykami :D 2 uczy w szkolach dobrych :)

Gość calineczka z deczka
Polski,wloski bardzo dobrze,ruski tak sobie,czeski tyle o ile no a lacine z podworka to tak jak ktos tam napisal, ja podobnie perfekto hehe