Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloł eloł

występowaliście kiedyś w TV, albo ktoś z Waszych znajomych?

Polecane posty

Gość eloł eloł

jak to jest wystąpić w TV? :D jakie wrażenia, emocje? :D możecie opowiedzieć Wasze historie - jak tam było, co robiliście, jak to wspominacie, co mówili Wasi znajomi o Waszych występach..? :D

Gość wypowiem się w temacie
ja znam jednego chłopaka z rocznika 1990, poznałam go w 2007 na wakacjach, a w 2003 roku występował w reklamie pasty do zębów dla dzieci Cologate - tam była taka banda dzieciaków i śpiewały "ciki ciki cik myję zęby pastą cologate" i ta piosenka jest niejako częścią mitologii mojego pierwszego związku, ponieważ w 2003 roku zakochałam się od pierwszego wejrzenia w pewnym chłopaku - myślałam o nim codziennie przez 6 miesięcy, a gdy wreszcie udało mi się dostać jego numer gg, miał w opisie tekst z tej piosenki.. :D mieliśmy 13lat, także takie nietypowe bzdurki są usprawiedliwione. pierwszą wiadomością jaką wysłałam do mojej miłości był link z tej reklamy Cologate na youtube. :D kolejna osoba to sama ja - tańczylam w regionalnej trójce, czyli TVP3 Katowice, gdy miałam 12 lat - tańczyłam i śpiewałam w zespole folklorystycznym, ogólnie studio było brzydkie, takie staromodne, wystrój taki sztuczny.. brzydki i tandetny. Byłam rozczarowana. :)

Gość Lilly Evangeline*
nie, ale wszystko przede mną... :P może z Elvisem pod krzyżem?:D ktoś to widział? moja siostra śpiewała z takim jednym na "I ty możesz zostać sw.Mikołajem" czy jakoś tak

Gość modraszek juhu!
a co to ma do życia uczuciowego ? :P

nom występowałam parę razy, ale w lokalnej więc się nie liczy nie liczy się również dlatego, że się nie lansowałam, nie wypinałam tyłka, nie byłam pijana, nie bzykałam się, no taka nudna byłam tylko gadałam

Gość ja byłam w tvn24
:D

ścigana znaczy? albo malwersacje?? weź się pochwal

Gość eloł eloł
nic to nie ma do uczuciowego, ale wyczuwam że są tutaj anonimowe gwiazdy szklanego ekranu! :D poza tym fascynuje mnie ten temat, a na tym forum jest dużo użytkowników i może będzie wiecej osób, które miały kontakt z TV :D co sie działo w tym tvn24? :>

Gość Lilly Evangeline*
liczysz, że obrońcy krzyża się tu ujawnią?:D jakby nie było to w tej chwili najpopularniejsze gwiazdy ekranu:P dziś mnie rozbawił ten pijany a wczoraj Elvis:classic_cool:

Gość eloł eloł
nie.. o tej sprawie w ogóle nie czytam na necie, ani w gazetach, omijam programy informacyjne szerokim łukiem, bo jedyną rzeczą na świecie, która wzbudza we mnie nieokiełznaną agresję jest ludzka głupota, której miarka się przebrała w tym incydencie...

Gość ja byłam w tvn24
hehehe nie, chodzili dziennikarze po ulicach w dzien wagarowicza i nas dorwali. ;) sie wypowiadalysmy z kolezankami, a pozniej to puscili :P heh, daawno to bylo ;)

Gość ja byłam w tvn24
heh, a co do tej akcji z krzyzem.... na prawde, wiekszosc polakow to barany .. :O najpierw te akcje pod wawelem, teraz to.. im sie chyba ostro nudzi.. co ja mowie, im sie na bank nudzi, w koncu to emeryci, nie maja co robic. wstyd i hanba:P

Gość Amanda z tv
moja koleżanka kiedyś była w Krakowie i wieczorem wracała do domu, gdy nagle spotkała faceta, którego dzień wcześniej widziała w Sędzi Annie Marii Wesołowskiej - grał oskarżonego o okrutne morderstwo zbira - spierdzielała co tchu na jego widok :D

Gość przeciez to chyba
trauma mojego dziecinstwa - pierogi mi kazali zrec i to filmowali. Z jagodami i smietana byly i wszystko mi cieklo po brodzie.

mój bardzo dobry kumpel brał kiedyś udział w "krzyżówce trzynastolatków" czy coś takiego leciało na tvp 2..i jeszcze wygrał jebany :D

Gość tusia22
chodzilam do szkoly z pewnym chlopakiem do rownoleglej klasy. wystepowal 2 razy w "szansie na sukces" i raz w "debiucie" czy jakos tak na polsacie, nie wiem czy ktos pamieta ten program

Gość eloł eloł
mieszkam na takim zadupiu, w zasadzie do cywilizacji wszędzie mam daleko, przynajmniej 60km do jakiegoś lepszego Centrum Handlowego, a o kinie nie wspomnę.. :D w moim mieście chyba nie ma nikogo kto miał do czynienia z Telewizją...

Gość goforall
wystepowalam he he jako modelka.Pamietam jak jedna znana"ruda"prezenterka gapila sie na mnie bo ja tez bylam ruda,ladna duzo mlodsza.Glownie to bylo czekanie,powtarzanie,czekanie powtarzanie.

Gość facet z mojej wioski
był w telewizji- w teleexpresie, nieumyślne spowodowanie śmierci, miał swoje 5 minut Cieszę się, ze znam kogoś sławnego :classic_cool:

moja przyjaciółka była w familiadzie. nagrywają dwa odcinki tego samego dnia. musiała mieć ciuchy na przebranie :)

Gość Dutchwoman
Moj narzeczony pracuje w telewizji, kreci seriale, programy tv itp. Mial kilka epizodow w roznych serialach, takich po 1min ale zawsze cos. Fajna sprawa tylko caly dzien w pracy i dla mnie nie pozostaje zbyt wiele czasu:(

Mnie się to zdarzyło kilkukrotnie. Te ostatnie "epizody telewizyjne" to "W-11 wydział śledczy" i "Detektywi". Miałam nawet role pierwszoplanowe :P Kiedyś cząsto ywałam też na nagraniach różnych programów rozrywkowych, ale to na widowni tylko :P np. był kiedyś taki na tvn "Trafiony-zatopiony" gdzie wrzucali gości do basenu :P Głupie jak but, ale zajęcie na wakacje miałam :D Jeśli chodzi o moich znajomych...to tak! Przyjaźnię się z pewnym znanym zespołem rockowym i siłą rzeczy moi "znajomi" często są w TV :)

Gość eloł eloł
jeee :D czasem oglądam W-11 i Detektywów z rodzicami! :D może widziałam Cie w TV!!! :D (ale mam podniete! :P) co do familiady to śmiesznie to wymyślili... :D w jakim odcinku "rozmów w toku" byłaś na widowni? :D

Gość eloł eloł
WIEDZIAŁAM, że na tym forum ukrywają się gwiazdy szklanego ekranu, WIEDZIAŁAM! :D też chciałabym wystąpić w TV :classic_cool: najlepiej w jakimś dobrym filmie.. :D haha

Gość cidRRówa
mój kumpel, kibic pewnej drużyny piłkarskiej kiedyś występował w TVN UWAGA!!! oczywiście, wandal, chuligan i okropny rozrabiaka... inny kolega występował w TV S, wypowiadał się na temat zespołów muzycznych jako przypadkowa osoba napotkana na jakimś festivalu :D a jeden gość z mojej szkoły występował w Dzień Dobry TVN i opowiadał o tym, jaki jest przedsiębiorczy, bo założył stronę internetową, która później stałą się portalem społecznościowym dla żołnierzy i zbija na tym fortune. :D z jednym z moich kolegów z mojej klasy w LO, w wieku 18lat przeprowadzono wywiad do gazety Newsweek :D teraz ma 20lat i własną firmę, zarabia 4 razy więcej niż jego oboje rodzice razem wzięci, a to dopiero jego początek... też zajmuje się informatyką i rozwijaniem różnych komponentów sieciowych, ma zamiar coś opatnetować i sprzedać wielkim korporacjom.. :D hehe