Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnazielonooka

Moja mama ciągle porównuje mojego chłopaka do ex

Polecane posty

Gość smutnazielonooka

i mówi ze ten obecny nie dorasta byłemu do pięt...zabolało mnie to bardzo jak mi to powiedziała.tym bardziej ze nie zdaje sobie sprawy ze mi bylo zle w tamtym zwiazku, a w tym jest lepiej. wydaje mi sie ze powiedziala to bo tamten mial kase a ten nie ma...materialistka jedna

Gość smutnazielonooka
nikt nie mial takiego problemu?:(

Gość xcv
chcesz otrzymac wsparcie ? wytlumaczenie ? a moze dobre porady ? otrzymasz nalezyty szacunek wejdz pomozemy ci www.forumdlainteligentnych.pun.pl

Moja też, i powiem Ci że dokładnie z tych samych powodów... Wymyśla nieistniejące wady i przeszkody :/ A nawet go jej nie przedstawiłam ;)

Gość tusia22
moja to samo na poczatku miala. ale jak jej powiedzialam ze tamtem mnie zdradzal z byle kim i czy bylaby szczesliwa gdyby zarazil mnie jakims syfem tak dala sobie spokoj. teraz mojego juz narzeczonego traktuje jak syna:)

Gość smutnazielonooka
Wiec myslicie ze to jej minie?mam wrazenie ze ona ciagle jeszcze o tamtym nie moze zapomniec chyba nawet bardziej niz ja, a bylismy razem 6 lat. a teraz jej sie zdarza nawet w jego obecnosci ich imiona pomylić!wyobrazcie sobie co ja w takich momentach czuje. porownuje go tez na innych plaszczyznach, ze ten to leń, brudas,mniej zaradny itp.

Nie wiem czy minie, u mojej czuję wrogość automatyczną :o I ona nie tyle porównuje, co wypomina że mi z tamtym tak dobrze było, że nie musiałam się o kasę martwić, że mnie słuchał - a do tego jest po prostu negatywnie nastawiona, bo zajął miejsce jej wspaniałego niedoszłego zięcia :o Ja przyznam, nie był złym człowiekiem, ale po prostu nie pasowaliśmy do Ciebie, to była cipa a nie facet i tyle, a ja faceta potrzebowałam, który cokolwiek pomyśli i cokolwiek w domu zrobi :) Teraz jest niebo a ziemia - no i tego kocham, a nie zmuszam się na siłę i nie przekonuje że powinnam kochać - jak było poprzednio :)

Gość smutnazielonooka
Noo dokładnie, wróg ktory zajal miejsce wymarzonego ziecia, lepiej bym tego w slowa nie ujeła. a u mnie troche odwrotnie, bo tamten jednak troche zaradniejszy byl, ale to dzieki pieniadzom na pewno tez, bo stwarzaly mu one wieksze mozliwosci. mam wrazenie ze ona to byla zaslepiona strasznie i jest do tej pory, jakby sie jeszcze nie otrzasnela a to juz prawie 2 lata beda od rozstania. martwi mnie to ze ona nigdy nie wymarze sobie z glowy obrazu tego poprzedniego faceta...i ze teraz to juz zaden mu nie dorowna, no chyba ze taki co bedzie mial wiecej zer na koncie..

Gość <Myszkin
Też tak miałam na początku, dopiero uświadamiające rozmowy przy kawie zaczęły dawać skutki, chociaż nadal narzekania, ale wszystko się zmieniło po jakimś 0.5-1 roku, jak bliżej poznała tego obecnego. I teraz jak zostaje ostatnia kromka chleba w domu to on ją dostaje, a nie ja, prawowita córeczka;p Daj im czas.

Gość tusia22
moj obecny byl ze swoja 5lat i ona mieszkala u niego 3 lata a gdy ja sie wprowadzilam to tesciowa na poczatku tez nazywala mnie imieniem jego bylej ale nasze imiona sa podobne, ona Karolina ja Ewelina:) wiec rozumiem ze moglo jej sie pomylic:) po roku juz jest ok:)

Gość uuhygnbfvd
moja mama tak samo i mysle ze to dlatego ze mial swoje mieszkanie i zarabial niemalo (4tys.) a moj nowy dopiero studia skonczyl i pensja 1,5tys

U mnie to tata nie mógł zaakceptować bidniejszego chłopaka. Dopiero jak zaczął sam na siebie zarabiać i pokazał że nie jest żadnym alkoholikiem zaczął na niego łąskawie patrzeć. Mam nadzieje że w końcu go zaakceptuje. Mój były ma już chyba trzecią panne w tym roku... ciesze się ze to ja odeszłam.

Gość a gdzie on te 4 tys
zarabial ?

Gość Smutnazielonooka
U mmnie juz jest pol roku z obecnym a jej imiona nadal sie mylą, to przykre jest...czasem mam wrazenie ze ona to robi celowo zeby pokazac mu ze o tamtym nadal nie zapomniala. Wogole to wczoraj powiedziala mi to w klotni, bo z kolei kiedys tam indziej powiedziala cytuje " trzymaj go bo juz lepszy ci sie nie trafi", nie wiem juz w co mam wierzyc..

Gość smutnazielonooka
Właśnie ja czuje ze ona może miec ciut racji i mnie to troche martwi ze mowi prawde, ze mi gorzej bedzie czy coś. a z drugoej strony niczego nie zaluje ze sie rozstalismy, bo on nie mial do mnie szacunku, zarazumiały byl strasznie przez to swoje bogactwo, a raczej tatusia. A ten widze ze jest inny pod tym wzgledem, ale co z tego jak ona tego wogole nie widzi...