Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie proszę mi

czy przeryto mi dokumenty??? WAŻNE POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość pomóżcie proszę mi

słuchajcie, jak sprawdzić czy ktoś mi przerył zdjęcia i dokumenty np. na pendrajwie? bo mam wrażenie że tak się stało i chcę kogoś za przeproszeniem zjebać ale nie wiem czy słusznie, bo nie wiem czy dobrze myślę..... klikam na folder np. ze zdjęciami i bez otwierania zdjęcia tylko najeżdzam na jego miniaturkę i klikam lewym - WŁAŚCIWOŚCI, a tam wiadomo pokazuje się data utworzenia, modyfikacji i data kiedy ostatnio używany... i teraz co oznacza ostatnio używany? bo sprawdzałam na niektóre dokumenty i jest data pod "ostatnio używany" kiedy je ostatnio przeglądałam, kopiowałam itp... dokumentów na pendrajwie nie przeglądałam ponad tydzień a data "ostatnio używany" jest dzisiejsza czy to znaczy że mi przeryto dokumenty??? jeśli się orientujecie proszę odpowiedzcie, bo ktoś dziś brał mojego pendrajwa i nie wiem czy mam słuszne podejrzenia...

Gość czerwona i zielona
a co to znaczy przeryto?

Gość pomóżcie proszę mi
przeryto - obejrzano bez mojej wiedzy i zgody; wiecie o co chodzi; a może nawet skopiowano

Gość hahaha,
no dzisiejsza bo chyba kliknelas w to nie??

Gość hir
ty tepa suko !!!!to twoje wejscie tez sie liczy!!!!aferantka pierdolona!!!!

Gość pomóżcie proszę mi
hej nie kliknełem w zdjęcia konkretne, właściwości klikałem na miniaturkach zdjęć; też myslałem że samo kliknięcie ogólnego folderu oznacza że zmienia się data używania każdego zdjęcia w tym folderze, ale sprawdziłem to i tak nie jest; w jednym folderze są np. zdjęcia i każde może mieć inną datę ostatniego użytkowania, dlatego myślę ze ktoś się do tego dobrał, ale potrzebuję się upewnić

Gość hir ale ty jestes glupi
wczesniej nie napisales a jak ja napisalam to od razu sie wymadrzasz i udajesz ze wiesz ;) jeszcze wyzywasz, ciekawe czy tak bez anonimowego podpisu np na nk do kogos bys napisał? a co do autorki-nikt ci sie nie dobrał, jak klikasz własciwosci to jest jasne ze wyswietli ci sie data twojego uzytkowania a ktos gdyby sie dobral to by sie tak zabezpieczyl ze bys nie wiedziala nawet ze ci sie wrabal na kompa

Gość pomóżcie proszę mi
tak rozumiem; ale klikam na jedne i mi się wyświetla dzisiejsza, a klikam na inne i jest data wcześniejsza, faktyczna kiedy były one przeze mnie użytkowane

Gość pomóżcie proszę mi
up

Gość pomóżcie proszę mi
podnosze bo dalej nie wiem nic ehhh