Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

torcik55

Dlaczego ciagle nie moge miec dziecka!!!!

Polecane posty

Witam pisze chyba z wielkiej bezradnosci od 9 miesiecy staram sie o dzidzie hormony ok,badania nasienia meza ok owulacja pod kontrola usg jest pecherzyk pekka wspulzyjemy od 12 dnia cyklu do 16 i dalej nic za kazdym razem slysze ze powinna byc ciaza teraz od 16 dnia biore duphaston Czy ktos zna powody dlacego nie nie moge zajsc w ciaze co moze byc powodem???prosze pomozcie

Gość swieta prawda
bo trzeba sie skupic na przyjemnosci i doznaniach i nie tylko na tym,aby bylo juz po i czy sie teraz udalo

przyjemnosc sa wielkie z tego ze sie kochamy ze kazdego dnia wiele usmiechu na twarzy,kochajacy maz cudowny syn

napisałam Ci prawdę sami staraliśmy się ponad 4 lata i zaszłam jak sobie odpuściłam

pozostaje pogratulowac Ciesze sie ze tobie sie udalo i masz malenstwo ktore kochasz

jeszcze nie mam. 5 tygodni ciąży zostało :-) wyniki macie super więc będzie dobrze i w waszym przypadku myślę że przyblokowałaś się psychicznie. Podobnie miałam

Gość dupa nie chloppp
ja już jestem 8 w ciązy

Ciezko mi nie myslec nie pracuje calymi dniam w domu sama maz w pracy na nocki wraca spi i wiem ze otym nie mysli mi jest ciezko bo moj synek jest niewidomy z epilepsja nieudany porod zwlekalam 10 lat z decyzja a gdy sie przygotowalam wszystko niewychodzi ciezko mi nie myslec:-((

To do dupa nie chloppp !!!!!Zapisz starego do banku spermy niech tam dmucha w prubowki jestes beszczelna osoba z niska kultura niech twoj pootwor nie bedzie tak chamski jak ty!!!!!!!!!!

Gość zuzullaaa
mając jedno tak chore dziecko w życiu nie zdecydowałabym się na drugie.A skąd wiesz, ze tym razem byłby lekki poród

od poczatku mialam wpisana cesarke w karte a ze rodzilam w sobote personel zawieruszyl dokumenty kazali rodzic silami natury,Choroba dziedzka nie jest spowodowana zadna wada tylko zaniedbaniem,podalam szpital o odszkodowanie za zaniedbanie,teraz wiem ze przy porodzie bedzie moj lekarz prowadzacy

Gość swieta prawda
torcik55 straszne to co piszesz...przykro mi bardzo:(ja jestem po cc ze wskazaniem...pamietam,ze balam sie,ze moga mnie zmusic do porodu sn.z tym,ze u mnie bylo ryzyko,ze mnie peknie macica.na szczescie wszystko bylo ok i mam zdrowego synka..nawet sobie nie wyobrazam jak to jest miec chore dziecko przez zaniedbanie personelu.naprawde wspolczuje...

Gość Kupcie sobie baby-comp
albo lady-comp, bedzie CI pokazywal dni plodne i nieplodne. Pomiar temperatury jest BARDZO wazny, moja kolezanka miala caly zeszyt wykresow i potrafila pokazac gdzie dokladnie trzeba sie wpasowac przy zmianach temperatury w cyklu. Udalo jej sie zrobic dzieki temu drugie dziecko.

ja doskonale znam swoj organizm mam cykle 28 kontrolowane przez usg 14 dnia pecherzyk ma 2-3 cm 15-16 peka bo sprawdzamy to z lekarzem a mimo to nie moge zajsc w ciaze

Odnosnie{swieta prawda} ja tez ze wzgledu na pekniety kregoslup po wypadku mialam wpisane cc do tego nie widze na jedno oko bo zostaly w wypadku zerwane nerwy wzroku prawe oko jest ok ale ze wzgledu na nadwzrocznosc nie mozna bylo mi rodzic sn i faktycznie moj wzrok to teraz +8 D Mimo ze mowilam prosilam wszyscy to na porodowce olali zaczelam rodzic w piatek skonczylam w niedziele i tylko lekarz pokazal sie by mnie zszycTo ze wygralam proces wiele swiadczy ale zadne pieniadze nie zwroca zdrowia dziedzku

Hej dziewczyny, napewno któras z Was mi odpowie sensownie.Czytam o owulacjach ,sluzach i przynam sie,ze troche sie pogubiłam.Staram sie z mezem o dziecko,niby dni plodne,niby powinno byc ,ale.Okres mam co 30,31 32 dni , z nacisikem na 30,31 dni.Raz moze wydluzyl sie do 36 dni,ale ginekolog stwierdzil,ze to stres,przemeczenie itp.Oststni okres miałam 16 lipca,termin przypuszczalny owulacji 01.08 ( ewen 02.08) Kochalismy sie 03.08 rano , czy jesli owulacja byla w tych dniach,a stosunek 03.02 jest szasa ,ze sie udało?Generlanie byly to dni plodne...

Generalnie byly dni plodme jak i u mnie kontrolowane przez usg pecherzuk graffa 3 co po 2 dniach pekl staram sie 9 miesiecy i nic a wszystkie badania idealne lepiej wspolzyc na dzien lub 2 przed owulacja wtedy gdy pecherzy peka na jajeczko czekaja juz plemniki w jajowodzie po owilacji jajeczko zyje 12-24 godziny

Gość ginekolog dr
jasminka7926 na bank zaciążyłaś.

Gość musicie sie niestresowac
i niemyslec otym.zmezem staralismy sie 7 miesiecy teras jestem jak sobie odpuscilismy to zaszlam wciaze nawet niemwem kiedy hehe, jestem teras 7 miesiacu

torcik ja wiem ze latwo powiedziec odpuszczam ale ja po 8 miesiacach staran zaszlam w ciaze z tym ze wyniki nasienia byly ilosciowo super ruch a+b 25% czyli niewiele, odpuscilam nie bylo testow owu mierzenia temp lezenia z nogami w gorze, juz umowilam sie z ginem od leczenia nieplodnosci a tu ciaza, moze witaminy moze maca a moze ten wakacyjny luz, 9 miesiecy to nawet nie polowa zakladanego czasu bo mowi sie o 2 latach,wiem jak bardzo jest to trudne od tygodnia wiem o ciazy a nadal nie wierze chyba przez to ciagle oczekiwanie. Zobaczysz uda sie.

owulacje mialam od 14 do 16 lipca wtedy pekl pecherzyk biore duphaston moze tym razem mala kruszynka we mnie zamieszka Tak bardzo jej pragne

obsesja zajscia w ciaze moze spowodowac odwrocona perystaltyke jajnika i zamiast przesuwac pecherzyk ku macicy zasysa ja do jajnika to tyle co powiedzial moj gin przerazil mnie i dalam na luz.

Gość 123123juz
Ojej, my się staralismy 5 miesiecy. Tak jak u Was, pod kontrola ginki, wychodziłam z gabinetu i wiedziałam,ze trzeba współzyc własnie dziś i nic. Sama też testami owulayjnymi sprawdzałam kiedy bedzie najlepszy moment.I w koncu, pomyslałam luz, spróbujemy znów za kilka miesiecy. Odpusciłam w grudniu, planowałam w maju znów zacząć starania i nagle - nie wiedzieć skąd hehehe w lutym zaszłam w ciąże. Szok, zadziwienie i niedowierzanie. Teraz wiem,ze się za przyblokowałam za bardzo. :-) Bedzie dobrze! Powodzenia! Czas na urlop w okresie płodnym - wyjazd we dwoje, winko i bedzie dzidziuś.

Za bardzo chcesz i to jest powodem ze nie mozesz zajsc. Wyjazd na wakacje dobrze by wam zrobil, radze wybrac morze. Pozdrawiam :)

123123juz Dziekuje wiem ze masz racje ale troszke mialam nadzieje ze uda sie wczesniej,ciezko mi nie myslec,i nie ma czasu na urlop,wyjazd ale moze popracuje nad emocjami wycisze sie moze to cos da

Mol lekarz kazal mi za 5 dni zrobic test to bedzie na dzien przed spodziewana@:asz tak na @nie czekam"ale mam obawy ze bedzie kolejne rozczarowanie lzy czuje sie wtedy do miczego:-((