Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweelinkaaaa

wyjscie noworodka ze szpitala

Polecane posty

Gość eweelinkaaaa

w co ubrać noworodka na wyjście ze szpitala w sierpniu lub na początku wrzesnia?? (bede wracac taxówką)...

Gość swieta prawda
w kombinezon zimowy i na to koc.obowiazkowo czapa na glowe!

Gość hahahahahaah hehehehe
swieta prawda- dobre :D:D:D

Gość nie błysnęłaś dowcipem
:-0 swieta prawdo :-0 Czy juz nikt nie umie normalnie odpowiedz tylko sarkastycznie i się wysmiewać ?Jak dziewczyna się pyta to pomóz odpowiedz , a nie wysmiewaj sie

Gość ja urodzilam w polowie
wrzesnia.... cora byla ubrana w cienka czapeczke i ocieplany pajacyk. ale duzo zalezy od pogody danego dnia.

Gość swieta prawda
to zalezy kto ma jaki dowcip;)no jak ubrac noworodka?normalnie tak jak siebie i przykryc kocem.nie widze problemu.rzecz w tym,ze wiekszosc mlodych matek ubiera swoje dziecko tak jak opislaam wczesniej.

rodziłam we wrzesniu, pogoda była ładana lae jak wypisywali nas ze szpitala było zimno i bardzo pochmurno Połozne ubierały córcię, bodziak, spioszki, kaftanik, cieniutka czapeczka, cienki polarowy kombinezon i na cienką czapeczkę czapeczka czapeczka taka dziergana, nie gruba, raczej ozdobna. W aucie rozpiełam i zdjęłam czapkę ;) Wszystko zalezy od pogody, może być 15 st a może być 35

Gość Zviki Tylsch
Ja na wyjście zakładam tylko pieluchę, pajac bawełniany, skarpety, bawełnianą czapkę i koc (albo flanelę, jak będzie ciepło). Pod pajac nic już nie zakładam. Położnym nie dam ubrać dziecka, bo zawsze ubierają za ciepło. :) Wychodzimy na początku września (jakoś pod koniec 1 tygodnia/początek drugiego).

Wychodziliśmy ze szpitala 12 września.Było 25 stopni,słonko,ale również wietrznie. Położna mi doradziła jak ubrać dziecko.Był to bodziak,śpiochy+cienki sweterek oraz cienka czapeczka.Dziecko było przykryte cienkim kocem i położna powiedziała że jak będziemy wychodzić ze szpitala to żeby położyć na twarzy dziecka cienką pieluszkę bo strasznie wiało.

Gość mama 8 tygodniowej śmieszki
ja wychodziłam ze szpitala 9.6.10 była ładna pogoda to tylko miała moja córka body i w rożku była owinięta. Myśle że jak bedzie taka pogoda jak teraz za oknem to wystarczy.

Gość dziwna położna! tę pieluszkę
budkę od fotelika, a nie na twarz dziecka. dzieciom nie powinno się niczego kłaść na twarz, bo mogą się udusić. mają maleńkie drogi oddechowe i muszą mieć swobodny dostęp do powietrza!

Gość dziwna położna! tę pieluszkę
powinna kazać położyć na budkę od fotelika, a nie na twarz dziecka. dzieciom nie powinno się niczego kłaść na twarz, bo mogą się udusić. mają maleńkie drogi oddechowe i muszą mieć swobodny dostęp do powietrza!

Gość moja szwagierka
kładła gruby akrylowy koc nawet jak mała miała prawie 4 miesiące a pewnie przyszłej zimy też tak będzie robić, bo dziecko będzie mieć dopiero 1,5 roku :))))))))))))))))))))))))))))))