Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka_skakanka

Prezent dla niemowlaka

Polecane posty

Gość janka_skakanka

Pewnie było multum takich tematów,ale nie mam czasu szukać. Więc drogie Mamy.Jadę odwiedzić moją kuzynkę której urodził się syn i potrzebuje prezent dla niemowlaka. Tylko nie wiem co może się przydać! Czego brakuje szczególnie, co szybko się kończy? np.chusteczki do pupy ale co mogę kupić jeszcze? Wiadomo ubranka, zabawki...tylko akurat tego zostało jej pewnie dużo po pierwszym synku, który ma aktualnie 1,5roku

Gość janka_skakanka
Jest tu ktoś?

Gość gość
Jakiś gryzak i np małe buciki tak symbolicznie :)

Może paczka pieluch? Mam w domu 2-miesięcznego synka i takie prezenty są najlepsze, bo pieluchy schodzą błyskawicznie.

Gość ciocia 3 chlopakowwww
nie powiedzialas ile ma niemowle???:) jesli to jest zwykle "widzenie" bezokazjonalne , a nie jakas uroczystosc z pompą to nie musi byc zadne tam wyszukane cudawianki:) noworodkowi to bym kupila symbolicznie cos-jakiś jesienny pajacyk,kartkę z gratulacjami (z kopertą z 100zł ) i pluszaka 0+....a 4-6 miesiecznemu dziecku jakaś zabawkę z pozytywką ,skarpetki z grzechootką lub taką szmatkę przytulankę z metkami,czy szeleszczącą ksiązeczkę i komplet spiocohow :) Jestes ciocią malucha i to nie po 1 wszej lini...wiec NIE musi byc cos wygorowanego ,...Ale tez nie popelniaj gafy ze kupisz dziecku pieluchy,kosmetyki ,chusteczki,gryzak,smoczek :( A-nie dosc ze to jest troche chamskie i skąpe...to nieeleganckie. to tak jakbys 5 latkowi z chytorsci i wrednosci kupila zapas pasty do zębow:( Kup 3,4 drobiazgi i nie bądz sknerą ze zabawki to ma juz po starszym....kazde dziecko jest wyjatkowe i zasluguje na nowe ,kazda mama ci to powie :) i nie zapomnij o jakiejs czekoaldzie dla starszego.