Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska porzeczka

mój facet kazal mi zapłacić za

Polecane posty

Gość niebieska porzeczka

to, że podwiózł mnie do lekarza 5 km.. załamka.. że też mu nie wstyd:(.. jestesmy razem 2 lata, nei spodziewalam sie czegos takjiego. dalam mu pieniadze i mam go dosc:(..

Gość masz niezłego faceta!!!
Żałosne! Gdyby trafił na mnie to już nigdy bym tak go nie nazwała i nigdy by już nim nie był.

Gość niebieska porzeczka
10zł.. no ludzie :| .. facet, 29 lat.. ;/

Ile?! Zakładając, że samochód pali na mieście jakieś 6-7 litów to przy benzynie 95 powinnaś zapłacić za 1 km coś koło 40 groszy. Może potrzebował na fajki lub na piwo i głupio mu było poprosić :P

Gość masz niezłego faceta!!!
jak wyżej. Rozumie, ktoś obcy, postronny, ale własny chłopak!!! To nie znaczy, że ja w związku nie płacę. Gdyby to było w moim przypadku, to sama bym zaproponowała, że zapłacę / i nie ważne czy wziąłby czy nie, i tak i tak byłoby ok/, ale moim zdaniem facet nie powinien wołać od Ciebie pieniędzy za taką przysługę skoro jesteście razem.

Gość Do natki
Koszty utrzymania samochodu to nie tylko sama benzyna, takze zuzycie samochodu wchodzi w gre. Zalozmy ze nowy samochod kosztuje 100,000 PLN, a po przejechaniu 100,000 km juz tylko 20,000 PLN. Te 5 km daje wiec 4 zlote zuzycia samochodu. Dodatkowo chlopak na podwiezienie zuzyl swoj cenny czas, przynajmniej ok. pol godziny, a czas to przeciez pieniadz. Z tego punktu widzenia 10 zlotych to naprawde bardzo okazyjna cena.

Kilometrówka w pracy to od 40 do 60 groszy za kilometr, więc powinnaś zapłacić od 2 do 3 zł. Może doliczyl sobie delegację, czyli że zapłaciłaś również za czas, który spędził z Tobą? Może Ty też każ mu płacić za czas, który mu poświecasz?

Gość mojeego
jak zaprosi cię na spacer to policz mu za zużycie butów

Fakt, policzyłam samą benzynę :) A ten facet to kretyn i tyle :) taksówką taniej by ją wyszło :P