Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annabelle88

Nieśmiałe dziewczyny - niekochane dziewczyny

Polecane posty

Gość Annabelle88

Na tym świecie liczą się tylko głośne, atrakcyjne dziewczyny:(

Gość entkastudentka
nieśmiałe - niekochane ? skądże ale takim trudniej, niestety

Gość Annabelle88
A ja jestem zupełnie inna. Nieśmiała, zamknięta w sobie, typ introwertyczki. W dodatku niezbyt urodziwa. Skończyłam właśnie 22 lata i nigdy do tej pory nie miałam chłopaka. Kumplowałam się z paroma facetami, ale jak przychodziło co do czego, każdy z nich wybierał inną dziewczynę, najczęściej taką, jak z opisu poniżej. Dlatego jestem samotna. I chociaż się do tego nie przyznaję, grając indywidualistkę, to nieraz chciałabym, żeby ktoś mnie pokochał.

Gość Annabelle88
Wiem, że bzdurny, ale to forum uczuciowe, ludzie piszą tutaj o różnych sprawach. A ja naprawdę tak czuję. Cały czas towarzyszy mi poczucie osamotnienia i smutku, bo nie ma nikogo, kto by się o mnie starał, tak jak staram się o kogos.

Gość Annabelle88
I po co wchodzisz w temat, jak nie rozumiesz ? Widocznie jesteś super pewny siebie, skoro nie wiesz, jak to jest.

Wiem co czujesz. Mialam podobnie 3 lata temu... Ale poznalam chlopaka, tak na prawde odmiennego niz ja, wesoly, smialy, kawaly mu sie sypia z rekawa. A ja nie powiem ze nie jestem wesola, ale bardziej niesmiala, spokojna. Ale jednak cos nas polaczylo, 3 lata jestesmy razem. Wystarczy ze trafisz na odpowiednia osobe. :))

Gość entkastudentka
Ja miałam w swiom życiu kilku adoratorów, też 22 lata, jeden związek (2miesięczny) Jestem cholernie nieśmiała. Zawsze chodząca sama własnymi drogami. Domatorka, spokojna, zamknieta w sobie. Pamiętam szczególnie jednego chłopaka, wtedy byłam jeszcze raczej pasztet :D, zakompleksiona nastolatka, a on naprawdę się zakochał, z tym że totalnie nic do niego nie czułam :O ale to pokazuje że cuda sie zdarzają :D

Gość entkastudentka
mam się za nieśmiała i ładną Mają tak że nawet jak ktoś podejdzie, zagaduje, to sie speszą i nie odzywają i mężczyźni odejdą w przekonaniu ona jest nudna, nie ma nic do powiedzenia tylko przytakuje albo nie podobam sie jej ...

nieśmiałość nie ma tu nic do rzeczy - Twój problem polega na tym, że jesteś paszczurem. Jeśli laska jest ładna to jej nieśmiałość może być atutem... a u kaszalota nic nie jest atutem

Gość Annabelle88
Ma dużo do rzeczy - mężczyźni biorą taką kobietę za zarozumiałą. Może i jestem brzydka, nie mnie to oceniać, ale nic na to nie poradzę.

Nic na to nie poradzisz, ale jeśli jesteś gruba i zaniedbana, to już owszem... a właśnie zazwyczaj te brzydkie są jeszcze na dodatek zaniedbane...

Gość entkastudentka
Ja kiedyś usłyszałam w żartach: "czy znalazłam wreszcie kogoś godnego mych względów?", bo jak ktoś trzyma sie trochę na uboczu, to zaraz że zarozumiała :O chociaż w sumie to ja jestem zarozumiała:D

a nieśmiałość nie ma nic do rzeczy, bo jak laska jest naprawdę ładna, to i tak będzie miała powodzenie

Kazda kobieta jest ladna na swoj sposob, kazda ma to cos w sobie, co przyciagnie mezczyzne do siebie, tylko trzeba w to uwierzyc. Jednemu sie podobasz a drugiemu nie, Tobie tez pewnie jeden facet sie podoba a drugi nie. To normalne. Mowie Ci uwierz w siebie i zobaczysz poznasz takiego ktory zwroci na Ciebie uwage a Ty bedziesz sie zastanawiac co on w Tobie widzi, jednak cos widzi, co go do Ciebie przyciagnelo!!!

"Kazda kobieta jest ladna na swoj sposob, kazda ma to cos w sobie, co przyciagnie mezczyzne do siebie, tylko trzeba w to uwierzyc" <ziew, rzyg> banały, smutki, nudy nie mające nic wspólnego z rzeczywistością

Gość Jose Mourinho
Jeśli chodzi o mnie to ja lubię takie dziewczyny nieśmiałe . Tak odkrywać kawałek po kawałku jaka ona jest to dla mnie fajne i intrygujące . Lepsza taka spokojna dziewczyna a nie jakaś lanserka która ma się za nie wiadomo kogo i traktuję ludzi jak śmieci tak więc autorko nie zrażaj się bo są też tacy którzy wolą takie jak Ty i mam nadzieję że uda Ci się kogoś fajnego znalezć

Gość brzoza 20
Nieśmiałość to może tez być zaleta.ja też mam z tym problem ale powoli godzę sie z moją nieśmiałością,można się zmienić i troche zwalczyć nieśmiałość ale zawsze coś z tej nieśmiałości coś zostanie.I dobrze :).Ludzie spokojni i nieśmiali też są potrzebni.Przecież świat nie może sie składać tylko z śmiałych i przebojowych.A co do wyglądu? charakter jednak jest ważniejszy bo śmiała,sympatyczna dziewczyna choć niekoniecznie piękna ma więcej szans na poznanie kogoś niż nieśmiała chociaż ładniejsza.Taka prawda,bo takie są bardziej lubiane i łatwiej je poznać.A do nieśmiałych trzeba mieć cierpliwość,ale to nie znaczy że takie osoby są gorsze,tylko zazwyczaj muszą sie bardziej starać i dłużej czekac.Dla mnie to też przykre,ale są gorsze problemy na świecie.Może w końcu i na mnie przyjdzie pora i mnie ktoś pokocha z wzajemnością.

Ja Cię rozumiem, ale myślę, że co ma być to będzie. Ja chciałabym chociaż być pewna siebie, tak jak niektóre nawet niezbyt urodziwe a przekonane o swej wartości. Jak ktoś wręcz "narzuca" innym przekonanie o swojej urodzie (znam takie osoby) to naprawdę większość widzi w nim ładną osobę, dopiero po dłuższym zastanowieniu i chłodnej ocenie widzi się mankamenty. Ale ja taka niestety nie jestem...