Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka taka ja

Tabletki na przytycie

Polecane posty

Gość desperatka taka ja

Hej. Jak mozna sie domyslec, mam straszny problem z wagą. 19 lat, 170 wzrostu i 40 kg :( Mój przykładowy jadłospis dzienny: 2 kanapki z serem, szynką, majonezem, herbata. jogurt, pół paczki chipsów. zupa druga połowa paczki chipsów ziemniaki z 3 łyżkami masła, buraczki, mięso frytki, drugi jogurt, pół tabliczki czekolady 2 kanapki z tym co na sniadanie, płatki nestle i jogurt A moja waga ani drgnie! ;( Litości Miała któraś z was taki problem? Znacie jakieś tabletki na przytycie? Tabletek na apetyt nie chcę bo nie mam kiedy już jesc. Chcę jakieś cudo na przytycie, zeby mi przemianę materii spowolniło czy coś takiego(stolec robie raz dziennie to w sumie pewnie nie mam szybkiej). Nie wiem co robic, badania wykazuja ze wszystko w porzadku i taka moja chuda natura. A mi sie zyc przez to nie chce ;((((((((((((((

Gość Istnieją takie tabletki
Nazywają się sterydy :classic_cool:

Gość desperatka taka ja
zeby były chociaż zdrowe to bym dawno brala

Gość wadomoron
każdy gada o chudnięciu,a o przytyciu to ludzie myślą,że to jest mniejszy problem, i nie biorą tego całkiem poważnie.A ja mam pdobny problem,ale nie udaje mi się przytyć ,bo mało jem(nieregularnie, z braku czasu,a przeważnie z odwlekania) ,a przy tym dużo spalam.

Gość hej hej
oo dziekuje za odpowiedz, a nie ebdzie od tego tak ze przytyje tylko na brzuchu?najbardziej zalezy mi na nogach P.S.jestem kobieta

Gość Rozalka i Romualda
idź do apteki po syropek na apetyt, poskutkuje

ogolnie proste idą w brzuszki itd odkladaja się.. a ona odbodowuja tkanke tluszczowa tzn staniesz sie masywniejsza ;) nie brzuszek nie martw się.. zawsz emozesz brzuszki robic czasami jak sie boisz :) gain bolic 6000 poleca z olimpu... niestety cena to ok 110-120 ale za 4 kg:) polecam rowniez whey gainer 4000 z olimpu :)

Gość desperatka taka ja
Dziękuję, Wenus. Podniosłaś mnie na duchu tymi odżywkami i gainerem :) Syropy na apetyt nic nie dadza, gdyż mam apetyt duzy. I zawsze szukam produkty wysokokaloryczne, lecz rzadko takie znajduje. Ach, gdyby kazdy produkt miał 1000 kalorii zycie byloby prostsze ;) Pozdrawiam

Gość szczapaaaaa
A czy te odżywki są zupełnie nieszkodliwe?? Nie podrażnią żołądka??

Gość kinga19
mam identycznie.. ale moze to z zazdrosci ??:)) pewnie tak, wiekszosc osob przy nadwadze własnie takie uwagi mi rzucaja.. no coż nalezy zlewać ;) a to, ze przytyje po ciązy to tez słyszałam ;)

Gość Teddy 0.
Chudzi faceci (jak np. ja) i tak mają gorzej ;)

Gość klaudia{wrocław}
jestem klaudia ; c mam 14 lat -,- Jestem w gimnazjum ... gura mi nie przeszkadza ale duł czyli nogi sa paskudne waże 43/5 kg -,- a moje n ogi wygladają jak dwie zapałki -,- gdybyście mogli pomuź cie bo mam doła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość potrzebuje do pracy
niech ona nie bierze nic na przytycie puki sobie nie zrobi badania kału!! To moga byc robaki!!

Gość xodmowadostepux
Taki sam ja mam problem. Przytyć chce a nie mogę. Dziwie się bo jem strasznie dużo czasami więcej niż facet, a w dodatku nie mam szybkiej przemiany materii. A tu nic . Mam 19 lat i ważę 50 kg a wzrost 174 cm. Nie jest tak źle, ale moje nogi są strasznie chude. Mojemu chłopakowi to się nie podoba i chce ze sobą coś zrobić. Ale nie wiem jak :| Nic nie działa

Gość Chuda aga
Witam ja też mam problem z przytyciem mam 12 lat mój wzrost to 150 a waga to jedynie 30/1 A chciała bym przytyć tak conajmiej no nie iem 38-40 prosze o pomoc

Gość Kasiak...
Tak jak większość z was borykam sie z tym problemem heh :) mam 20 lat 162 zrostu no i niestety 42 kg. Po urodzeniu dziecka sądziłam że tych kg mi troche zostanie co okazało sie odwrotnie bo jeszcze mi ich ubyło. Jestem bardzo szczupła co bardzo mnie to denerwuje. Moje nogi ramiona i ogółem wszystko. Zainteresowała mnie ta mieszanka mleka,trzeba przetestować :)

Gość smutna!
Cześć : ) Ja mam gorzej. 173 wzrostu 43 kg .... Moja dieta : rano 1-2 bułki z szynka i seerkiem. drożdżówka w szkole batonik 2-3 soki np. witaminka, karotka. / Obiad; kotlet ziemniaki surówka . płatki / kolacja ; 3 pączki , 2 bułki. I tak codziennie. Jem baaaaardzo kaloryczne pączki , nawet po 3 dziennie a tu nic. robię stolec 1,2 czasem 3 razy dziennie więc dużo..

Gość piwkująca
żebym ja miała taki problem... generalnie jeść do oporu i tyle - szczególnie wieczorem

Gość anka bundy
ja ważyłam 40kg wzrost 170 cm. jedyne co mi pomogło to Megace taki syrop na receptę dla ludzi chorych na raka, nie jest to zbyt zdrowe , ale w miesiąc doszłam do 60kg

Gość nubika
witam niektóre osoby mylą że jak ktos jest szczuply to nie powinien narzekać ale jest to ogromny problem ja mam 29 lat i całe życie mam niedowagę 46kg/167 wzrost, mam troje dzieci i bardzo staram się przytyć ale nie mogę, wszystkie badania mam dobre tarczyca też ok ,dla mnie i napewno dla innych osób z tym samym problemem ciężko jest ciągle słuchać że jestem anorektyczką,że to moja wina że jestem taka chuda bo nie dbam o siebie,obce osoby patrzą na mnie jak na chorą ,próbowałam hormonów ,odpowiedniej diety,porad lekarzy którzy odsyłają do dietetyka ten daje diety które nie pomagają i tak w kółko niestety już nie wiem co robić dalej .....może ktos ma sprawdzony sposób.......

Gość gość
mam taki problem mam 19 lat waze 40kg a wzrost 1,50 i bardzo chcialabym przytyc chociasz te 6 kg i co mam zrobic moj organizm sam od siebie chudnie a mam duzy problem z jedzenie mozna powiedziec ze jedzenie mnie bardzo meczy i niejem tak czerst jak powinienam raz dzienie jem :(juz niewiem co mam robic pomozcie mi !!! czekam na jakiekolwiek odpowiedzi

Gość banh
ja tez mam problem z niską wagą mam 176cm wz i 50 kg wszysy się śmieją ze można kości wyliczyć albo inni debile pytają czy nie mam anoreksji.... nie dociera do nich ze mój organizm tak się sam zachowuje i zamiast tyć przy obżarstwie to chudnę. nawet jem w godzinach nocnych wszystko co tłuste ale nic to nie daje.... czytam o tych odżywkach ale szczerze sie boje o moje wnętrzności....

Dajcie spokój, całe życie tak mam, żonie koleżanki mówią, żeby mnie dokarmiała, a odpowiedź jest jedna: na noc zawsze mam w lodówce wiaderko sałatki, zżeram tyle, co niejeden tłuścioch- a chudzielcem jestem, mój Tata też tak miał. Przynajmniej problemów z ciśnieniem, sercem, jakąś cukrzycą nie ma. Przyzwyczaiłem się, po co zakłócać jakąś chemią to, co dobrze funkcjonuje.

Gość *Kasia
ważę 53 kg przy wzroście 173 ;) Też bardzo chciałabym przytyć i starałam się, póki nie uświadomiłam sobie że po prostu każdy jest jaki jest i trzeba siebie zaakceptować ;) Nie każdy jest idealny, ale każdy jest wyjątkowy i każdy ma w sobie coś pięknego ;)

Gość gość
Witam! Ja też mam taki sam problem. Mam wzrostu 168 mam 26lat a ważę tylko 43kg, jest mi strasznie wstyd i wokoło widzę jak wszyscy się na mnie patrzą i co mam z tym problemem zrobić? Pomózcie!!!!

Gość gość
Trzeba żreć a nie jeść. Obecnie ważę 50kg przy wzroście 167. Czasami ważę 60-65kg ale tylko wtedy, gdy jem w miarę obfite posiłki (3x dziennie), podjadam między posiłkami + codziennie ciasto. Muszę więcej czasu poświęcić na spokojne jedzenie i przytyję :).

Gość gość
ja bralam gainera przez jakis czas zeby przytyc i skonczylo sie tym ze wydalam kupe kasy , a i tak nic mi to nie dalo bo taka szklanką koktailu najadalam sie do syta i juz rzygac mi sie chcailo na widok jedzenia :P

Gość sidzejka
hej, mam 18 lat i waze 47 kg wzrost 1.70 . tez mam problem z przytyciem. mialam badania na wszystko i jestem zdrowa. jesc duzo jem. niektorzy nawet sie dziwia ze tyle potrafie.zjesc i to nigdzie.niestety nie idzie :c mam straszne kompleksy na.punkcie mojego ciala, nie mam piersi i tylka. a najgorsze jest to ze jestem bardzo polowiczna i widac u mnie bardzo wielka.roznice w piersiach. np. przed miesiaczka to tylko prawa piers urosnie a lewa wciaz zostaje w takim samym rozmiarze. bardzo tego nie lubie i mam depresje z tego powodu :( . przez 3 miesiace bralam tabletki antykoncepcyjne by przytyc i jakos szalu nie bylo i przestalam brac bo sie balam o zdrowie. jestem przeciw tabletkom. mysalam wlasnie.nad tymi odzywkami na.mase . ale.ile.tego trzeba pic? mam narazie 1 kg tego. cena ok. 30 zl . ile trzeba to sporzywac by zauwazyc jakas roznice?

Gość gość
kobito nadnercza słabe a tarczyca nadczynna od co do tego poco ci ta czekolada więcej kasz sok z marchwi

Gość gość
Witam. Aby tyć należy jeść dużo węglowodanów typu makarony ryż ziemniaki, do każdego posiłku zalecam zjedzenie 3 łyżek stołowych oleju, może być to też oliwa z oliwek lub zwykły słonecznikowy- po miesiącu powinno wejśc około 2-3 kg, a na apetyt to megace ale to wg mnie świństwo, lepiej kręcić aeroby dla wzmożenia apetytu.