Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaleen

Mój facet to oferma! Nie potrafił mnie obronić!!

Polecane posty

Gość Reagujecie jak gowniarzernia
Co do sluzb (policja), towiadome, ze nikomu nie ufa sie na slowo. Sprawa trafia do sadu za molestowanie czy tez :stalking (natrectwo i nachodzenie) i delikwent bedzie zasluzenbie trafi doaresztu gdzie wybija mu z glowy. Jezeli policjant zaklocil porzadek, to grozi mu wieksza odpowiedzialnosc za czyn dokonany. Dlatego policja z reguly jest dosc ostrozna w swoich interwencjach. Tak czy inaczej pomimo, iz jest to temat sprzed kilku lat, to warto miec swiadomosc swoich praw brony wlasnej przed intruzem, bo jest to naruszenie granicy bezpieczenstwa. A co za tym idzie zdrowia i zycia. I nie bac sie, tylko ostrzec, zagrozic nawet gdy sa glupie smieszki i typ sobiekpi, jak narusza dalej, to lac gdzie popadnie i ewidentnie po jajach, bo tam boli najbardziej. Masz prawo nawet w obronie wlasnej nawet akiemu draniowi podrapac policzek lub wylupac oko w obliczu poczucia zagrozenia. Przeciez nie wiesz kto to jest. Czy morderca czy jakis psychol. Tak wiec nie bac sie. Dziewczyny / kobiety sa rozpatrywane polubowniej niz typ stanowiacy postrach / zagrozenie.

Gość Reagujecie jak gowniarzernia
Moze troche przesadzilem z tym wylupieniem oka. Jednak skala zagrozenia bywa rozna i w tak zwanym afekciemoze dojsc do niekontrolowanego ruchu. Jako, ze jestes kobieta, to w wypadku gdyby cos stanowilo przweszkode w postepowaniu na drodze prawnej, to smialo zlecam zapisac sie przez Internet lub skontaktowacw tej sprawie z LIGA OCHRONY PRAW KOBIET gdzie odpowiednio personel pokieruje twoja sprawa gdybys czula sie bezradna. Od tego zostala ta Liga powolana. Zawsze bedziec miec wsparcie z ich strony. Nie ma sie czego wstydzic, bo to nie jest smieszne. Gdyby to byl zart, to nigdy taki program ochrony dla kobiet by nie powstal. Pozdrawiam i zamykam temat.

Gość gość
Dobrze, ze facet nie zareagował, bo mogło skończyć się tragedią, tylko głupia lala będzie obwiniać faceta.

Gość gość
Czasem można nie miec warunków możliwości ale trzeba cokolwiek robic w takich sytuacjach. Tez miałam taką sytuację. Jestem z facetem od pół roku dopiero. Mamy około 30 lat. Mój facet to typ intelektualisty, bardzo chudy, wysoki w okularach. Mieszkamy w patologicznej kamienicy. Za sasiadów mamy Cyganów którzy mają synka około 16 lat, bandziorek młody. kiedys mijał nas, podał rękę mojemu i musiał mega scisnąć bo mój zrobił sie czerwony na twarzy, a mnie zaczął gładzic po tyłku. Mój stał i sie patrzył, opieprzyłam go ze nic nie robi. Wiec powiedział tylko zeby przestał. Na to ten młodziutki cygan złapał mojego za ciuchy pod szyja i zaczął nim cząść , przestawił go pod ścianę, przycisną do niej i zaczął go cisnąc do góry . Nic groznego sie nie działo wiec patrzyłam za ciekawieniem jak sie to rozwinie i co mój zrobi. Jak juz tak stał na paluszkach przycisniety do sciany to dopiero starał sie oderwac ręce tamtego. Nic to nie dało. Cyganek w koncu walnął mojego w brzuch z 3 razy, az sie zgiął i założył mu nelsona na szyje i tak go trzymał kilka minut. Byłam w szoku ze dorosły facet jest bezradny wobec takiego gówniarza i ze mój facet mnie nie obroni

Gość gość
ja pierdolę, komentujecie post sprzed 6 lat......

Gość gośćgość
Można i sprzed 10 .... Na szczęście ja nie mam dziewczyny i nie muszę nikogo bronic.... dobrze by było sobie jakąś karateczkę znaleźć :)