Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta_ra_ra

dlaczego usunieto moj topik ze brzydza mnie kobiety w ciazy?

Polecane posty

Gość szukacie wyjaśnienia
No i właśnie - tu na kafe można odnieść wrażenie, że matki polki to są jakieś dzikie agresywne maciory - gdyby tak było, ciężko byłoby chodzić po świecie (przecież większość kobiet które mijacie i spotykacie jest matkami).

ja mysle ze tu nie chodzi o kafe bo jestem tu od niedawna a obrzydzenie do ciazy u kobiet mam od kiedy pamietam ;/ tak samo dziecko- chocby nie wiem jak ladne bylo to dystans paru metrow musi byc. A to co sie dzieje z cialem kobiet w i po ciazy to juz w ogole przesada. Kobieta staje sie flekiem. to juz nigdy nie jest to co wczesniej. Boje sie w przyszlosci ze bede stara i samotna jesli nie splodze dziecka, ale z drugiej strony przeraza mnie wizja bycia w ciazy.

Gość dlaczego uwazacie ze zleca
sie agresywne matki polki - czytam topik i tylko 1 osoba napisala,ze brzydzi ja czyjas morda , nic ponadto. Chyba przewrazliwenie? W innych podobnych topikach 4/5 wpisów to podejrzenia typu matki polki sie zleca, opluja, zagryzą.. A matki polki jakos sie nie zlatuja, czasem pojedynczy glos najwyzej. Czytajcie topiki z wiekszym obiektywizmem.

Max- dobreeee ;) do Pani ponizej- ja nic na matki polki nie pisalam ze agresywne etc Jestem od paru dni na kafe i co chwile jakies dziwne pytania o zatwardzenia u 2 i pol latka, o tym ze sie pierwszy raz dziecko w brzuchu przekrecilo itp widze na swierzych tematach ;/ A mi na widok tych tematow sie przekreca ale lekko w brzuchu wiec postanowilam zalozyc ten topik. niech dyskusja trwa. jak widze nie ja jedna mam ten problem. jakbym byla facetem to przypuszczam ze bylabym tm gnojem ktory nie chce uprawiac seksu ze swoja kobieta po porodzie :P

teraz pewnie mamusie siedzą ze swoimi dziedziaczkami i opowiadajcią im bajećki nia doblanioć, zialaś jak dzieciusinki pójdą niuniuśku, to źobaćymy mamcie w akćji :classic_cool:🖐️

i lośpieldolą mi łebeciek na palę kawalećków po ćym nie będę mieć dylemtu cy rodzić w psyslości dzieciaćka ćy teś nie ;)

Gość ej ale nie
skreslaj matek na podstawie tego forum, tu siedzi tylko 5% ze 100% a może nawet i mniej, mniej zapewne. Może niecałe 2 % a ty szufladkujesz od razu wszystkie kobiety. Tez nie lubie tych bab ktore piszą o każdej kupie dziecka na forum ale kobieto, to tylko internet, i tu sie zlatują takie matki nie inne, te normalne nie włażą na forum i nie wciskają 'suwaczków' w stopkę. ochłon

oj. nikt tu nie uogólnia. wiemy, że nie wszystkie matki są takie same, ale zaraz pewnie zlecą się te matki polki, które gadają 24/7 o kupkach i ruchach dzidziusia w brzusiu :O

Gość kazdy kto mysli logocznie
wie,ze niemowle nie mowi. Jakie moze dawac sygnaly? Moze plakac, a kto wie dlaczego? jesli komus z waszych bliskich cos dolega, chcecie mu pomóc, tu jest to utrudnione, bo jak sie dogadasz? Wiec pilnie obserwuje sie sygnały, chocby owe kupki. A jak wasz pies zachoruje - skad sie o tym dowiadujecie? Tez z tego, bo przeciez nie powie. Tym bardziej w brzuchu nie ma megafonu i tlumacza z jezyka płodowego. Inteligentny czlowiek stara sie wyciagac wnioski na podstawie tego, co widzi, slyszy , czuje - wazne, zeby byc skutecznym w działaniu.

tym bardziej smieszy mnie to wyolbrzymianie problemu kupek, ze istnieje tylko do momentu, do poki dziecko nie mówi, czyli przez malenki fragmencik jego zycia. Z psem i innym zwierzeciem jest ten problem zawsze - a czy sie ktos na to oburza? To po prostu czasem bywa koniecznoscią.

"dopóki" oczywiscie miało być

kazdy kto mysli logocznie- ja sie z Toba zgadzam i to rozumiem ale: kazdy kto mysli logicznie wie ze w ciele zmarlego poprzez nagromadzenie sie w organizmie niewypuszczonych gazow dochodzi do eksplozji. I co? niby kazdy to wie ale jakby sie na ten temat rozpisywac to by chyba jednak moglo brzydzic ;/

kazdy kto mysli logicznie- robisz nam wyklad na temat czegos czego nielubimy i czego tu sluchac nie chcemy i na co nawet w tym temacie miejsca nie ma...bo ja wiem ze wy musicie o tym rozmawiac aby latwiej wam bylo na etapie wychowywania dziecka ale najzwyczajniej w swiecie mnie to brzydzi. I tyle.