Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwtangela

Zapraszam ZAZDROSNYCH do programu TVN!

Polecane posty

Gość rwtangela

Jestem dokumentalistką jednego z programów TVN. Szukam właśnie szukam do programu PAR w których jedno z Was jest chorobliwie zazdrosne o drugie. Chcecie pogadać i być może wystąpić w programie? ZAPRASZAM. Piszczcie na adres: a.mokrzycka@tvn.pl Pozdrawiam Angelika

Gość rozmowy w toku powiadasz?
:D

a będzie z tego jakaś kasa?? czy to ten program gdzie sie siedzi w perukach i sztucznych wąsach?? chcialabym zgłosić mojego chlopaka :o jest podle zazdrosny mam nadzieje że Ewa Drzyzga / Niania ustawi go do pionu :D

Szukam szalonych zazdrośnic do programu realizowanego dla telewizji TVN. Jeśli jesteś wyjątkowa i trzymasz swojego faceta na bardzo krótkiej smyczy a zazdrośnicą to twoje drugie imię to weź udział w realizacji naszego nowego programu. Daj mi znać a odezwę się jak najszybciej-- a.mokrzycka@tvn.pl o żesz kurna !! ale to jest o babach!! A ja mam zazdrosnego gacha 😭

Gość rwtangela
widzę kupeta śledzi na bieżąco posty na forach. Brawo, tylko nie kpij bo do programu przychodzą osoby i opowiadają o swoich doświadczeniach w momencie gdy ty leniwie siedzisz całymi dniami przed kompem i jak widać nie robisz nic poza wyłapywaniem postów :D Zainteresowana? chcesz to się zgłoś podałam maila... może się nadasz :P a jak będziesz mila to dadzą Ci fajne doczepiane wąsy.

to ty podałaś ?? w morde to nie ide z prostakami nie gadam sory :( siedze owszem weryfikuję dane masz z tym problem? nie siedzę cały dzien teraz pod wieczór przysiadłam a poza tym nie pojde do TVN bo mam w duupie ten kanał. kanał - dosłownie kanał...

i wstyd, że pani z telewizji siedzi na kafeterii!! bo na gumtree to jeszcze rozumiem, ale kafeteria? proszę ujawnić sie z czarnym nickiem zaraz sie okaże że jakas ostra siostra albo inna gwiazda kafe robi w tv 😭 :o

Gość ytkj
Wąsy i zmieniany głos nic nie pomogą. Z tego programu wszyscy się nabijają, a oglądalność podnoszą moherowe babcie

Gość rwtangela
a huj ci do tego stara kurwo gdzie ja siedze, kminisz?