Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SARIN

Przegrane ?

Polecane posty

na chodzenie,jedna z łądniejszych dziewczyn w szkole,potem została miss wielkopolski,wysyłała mi swoje fotki na mejla,zagadywała na gg,w szkole :( ja uznałem,że zdecydowanie nie moja liga i skopałem sprawe :O ale tak to może na studiach jedna,ale nie podobał mi się :( znaczy gdyby o siebie zadbała,zmieniła fryzure,ubiór ,trochę wyszczuplała byłaby całkiem całkiem :O ale mimo to znam nższego ode mnie co ma dziewczyne całkiem OK :P

Leśny pewnbie sam wysoki jesteś a nam nauki jakieś dajesz,syty nigdy głodnego nie zrozumie :P

Ja jestem kobietą NIRAS - ale między tobą a twoim niskim kolegą była jedna różnica - on znał swoją wartość :] a dziewczyny lubią facetow pewnych siebie, nie zauwazyles? Na mnie robi wrazenie jak facet nie ma kompleksów i zajmuje się czymś innym niż wlasnym wyglądem. Więc popracuj nad tym co mozesz zmienic, zamiast ubolewać nad czymś, czego nie mozesz, jeśli oczywiscie chcesz mieć tą dziewczynę :]

I jak już ją zdobędziesz to NIGDY jej nie mów : "jak taka piękna i fajna dziewczyna może być z takim niskim beznajdziejnym facetem jak ja? Nie wolalabys jakiegos wysokiego?" :D :D

Gość a ona powie
chcę być z tobą bo żaden inny mnie nie chce przez moje małe piersi i dużą dupę :P :)

no chcę,chcę... tylko tyle razy już dostałem baty,wszystko przez rozmiary :O ilu to chłopów przegrywa z wysokimi obcasami :O a kompleksy niszczą mnie,jestem strasznie aspołeczny,mam trudności z nawiązaniem nowych znajomości,utrzymaniem tematu rozmowy :O

małe piersi są :classic_cool:o ile w ogóle są ;-) a pupę da się wyszczuplić chyba :O

ze wzrostem nie da się niemal nic zrobić,ewentualnie pozostają optyczne sztuczki,wysokie buty,bądź rozciąganie(można 2-3 cm zyskać czyli niewiele ):O

Taki aspołeczny nie jesteś, skoro cię ciągnie jednak do tych ludzi :] Na forum nie masz problemu z rozmową, dlaczego by mialo byc inaczej na żywo? :] Musisz się przełamać :P Marsz do boju :] Musisz dojśc do takiego stanu, ze jak laska cie zbije z tropu i ci powie, ze jesteś za niski, to ma to po tobie spłynąć, a na nią spojrzysz jak na siódme nieszczescie :P I tak nie chcesz takiej dziewczyny, to po co się przejmujesz jej zdaniem? Masz takie same prawo do korzystania z życia jak każdy inny człowiek chodzący po tej ziemi, nikomu nie robisz łaski, że zamykasz sie w sobie, więc umów sie z kumplami na impreze a nie na kafetreii siedzisz :] I nie próbuj się przypodobać dziewczynom, żeby ni wygladalo, ze jestes jakimś desperatem, ale tez nie podchodz do nich z wrogością, po prostu delektuj sie zabawą i nie mysl tyle o innych.

z resztą od małego cechą dominującą był u mnie brak pewności siebie :O brak wiary w swoje umiejętności,możliwości,bardzo niska samoocena :( a teraz doszły do tego mankament "kurduplowatość"

jezu nie rob nic z tym wzrostem, nos normalne buty, pisze ci szczerze, tak jakbym jako kobieta spojrzala. Np. Sylwester stallone to od razu widac, ze ma kompleksy, bo ma taką fryzure, ze wlosy mu sterczą na 15cm, tam samo Tom Cruise z tą swoją grzywą :P Jak chcesz lepiej wyglądac fizycznie to poćwicz sobie na silowni albo coś, tylko nie przesadź :/

Widocznie wychowywales sie w takiej atmosferze, ze nie nabyles poczucia wlasnej wartosci... nie chcę nic mowic zlego o twojej rodzinie, tudziez innym bliskim srodowisku, ale stąd to się wlasnie bierze. Pociesz sie, ze w dzisiejszych czasach to bardzo powszechny problem. Jak sam nie dasz rady spojrzec na siebie ze zdrowej strony, to idź do psychologa, po co marnować czas?

kumpli mam mało :O\ dzisiaj miałem iść na ognisko ,ale nie wyszło zabrakło dla mnie miejsca niestety do spania i przy stole :D z resztą to skomplikowane ,bo miałem iść nie jako gość ale jako osoba otwarzysząca zaproszonym :P od początku nie podobał mi się ten pomysł :Otakie wpraszanie się :( ale kumpel się uparł,że mam być,niestety nici :O no ciągnie,bo chcę sobie ułożyć życie osobiste :D każdy człowiek chyba chce mieć kogoś bliskiego :) Internety to zupełnie co innego niż rzeczywstość :D

rozmawiałem o swoich problemach zmatką,stwierdziłem,że mam klasyczne objawy fobii społecznej i,że to leczy się u psychiatry,ona na to,że mam sam się wziąść w garść,bo psychiatra w niczym nie pomoże :O no tak rodzina,matka zawsze się na mnie darła,dawała przykłady patrz na tego jak on sobie radzi,a TY ?tak jest do dzisiaj non stop wytyka mi wszystko :( co chwial słysze,że jestem nieporadny,ciapa,dupa wołowa ... ehhhhh

To do tych kumpli od ogniska sie juz nie odzywaj :/ do tego co sie uparł, ze masz byc też bym sie nie odzywala :D czas zmienic towarzystwo :] jak bedzie okazja to umow sie z kims innym, chociaz z jednym kolegą fajnym i idźie sobie sami na miasto. Ja idę spać już, bo jutro jade na grzyby rano ;D dobranoc

nad siłownią myślałem,ale tylko żeby trochę powiększyć i wyrzeźbić mięśnie/sylwetke,nie mogę przesadzić ,bo tacy niscy i napakowani wyglądają jak klocki :O no w sumie głupio jest jak facet uzewnętrznia swoje kompleksy :O żelu nienawidzę,buty póki co noszę normalne,ale zacznę ćwiczyć to rozciąganie,dodatkowe 2 cm czy 3 nie zawadzą :O

dobranoc :) z tym,że to nie ich wina,to wina organizatora(który mnie coi prawda zna,ale nie kumplujemy się),bo początkowo zgodził się abym przyszedł potem stwierdził,że brakuje miejsca :O

już są grzyby ? :D też ostatni byłem w lesie ale niczego nie zauważyłem sensownego jeśli chodzi o grzyby,nawet trujaków brak :(

Dokładnie, masz nerwice :] Moja mam jest psychologiem i mowi, ze 60% spoleczenstwa ma nerwice w dziesijzych czasach... Czeka się trudna droga, ale za to jaka będzie owocna :] i nie sluchaj mamy, idź do tego psychologa :] nie musisz jej nic mowić. Własnie przez takie gadanie, że nie dasz sobie rady itp itd, nie zbudowales w sobie tych podwalin wlasnego poczucia wartosci, z ktorymi kazde dziecko powinno wchodzić w świat.

Grzybów jeszcze nie ma, tylko są kurki :] ja własnie jadę zbierać kurki :P i jagody :] szkoda, ze jutro będzie padać, ale jakoś to przezyje :] dla grzybow wszystko :D

tylko za bardzo nie ma gdzie zrobić:D a kurki :D swoim życiu zebrałem bodaj kilka egzamplarzy tego grzyba :D nie potrafię wyszukać miejsc gdzie można je znaleźć :( uważaj na kleszcze i nie zaraź się tasiemcem :D

Nonikomu się nie radzi uzewnetrzniać swoich kompleksów.. w jakim tam programie faceci mowili, ze jak laska jest puszysta ale zadbana i pewna siebie to im sie podoba a jak taka zakompelskiona to odstrasza... ale akurat kobiety slyną z narzekania :] a faceta to by chcialy takiego stabilnego, pewnego siebie, z zasadami, bo to im daje poczucie bezpieczenstwa, a taki co go muszą co chwila pocieszac i mowic mu, ze jest przystojny i nie wiaodmo co jeszcze, to nei daje tego :] nie mowie, ze facet nie moze miec chwili slabosci, bo to normalne, mowie tylko czym moze mężczyzna zaimponować kobiecie :]

A Ty znowu tylko kleszcze i tasiemiec :D naprawde znerwicowany jestes :P Zamiast p[owiedzieć:" delektuj sie mala swieżym powietrzem" Ja jutro sprawdze czy mam takie miejsce na kurki czy nie :] to sie dopiero okaze :]